Lead UX Designer

Julkaistu 12.10.2020

Rakennamme menestyneitä digitaalisia palveluja yhdistämällä asiakaslähtöisyyden, huipputason käytettävyyden sekä teknisen toteutuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään alansa parhaiden tekijöiden kanssa haastavien projektien parissa, joilla on positiivinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Etsimme Lead UX Designeria vahvistamaan monialaista tiimiämme osaksi suurta kokonaisuutta. Pääset mukaan pitkäjänteiseen asiakasprojektiin, jossa suunnittelun kohteina ovat muun muassa toiminnanohjauksen tietojärjestelmä sekä muut asiakkaan liiketoimintaa avustavat ohjelmistot usealla eri päätelaitteella. Tuleva kollegasi kuvailee työskentelyä Taisteella seuraavanlaisesti:

“Parhaita asioita täällä työskentelyssä on kanssakäyminen muiden tiimiläisten kanssa. Näemme paljon vaivaa parhaiden mahdollisten kokemusten rakentamiseksi, inspiroidumme toistemme tekemisistä ja jaamme vinkkejä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Joskus jäämme töiden jälkeen pelaamaan lautapelejä tai soittamaan lempibiisejämme DJ-illoissa.”                    –Jinhee Kim, UX-suunnittelija

Lead UX Designerin roolissa vastaat laajojen dataintensiivisten järjestelmäkokonaisuuksien käyttöliittymäsuunnittelusta, jotka koostuvat useammasta eri kosketuspisteestä eri päätelaitteilla. Otat projektissa vetovastuuta ja kommunikoit asiakkaiden sekä muiden tiimiläisten, kuten frontend-kehittäjien sekä suunnittelijoiden, kanssa. Pääset vaikuttamaan ylätasolla päätöksiin ja ideointiin sekä olet osa projektin ohjausryhmää. Tuot merkittävää lisäarvoa digitaaliseen tuotteeseen sen kaikissa vaiheissa; ideasta prototyyppiin ja aina visuaaliseen suunnitteluun ja käyttäjätestaukseen asti. Vetovastuun lisäksi työnkuvaasi kuuluu “kädet savessa” työskentelyä käyttöliittymien piirustusten parissa. Päätyökalunamme käyttöliittymäsuunnittelussa on käytössä Figma, mutta aikaisemmin voit olla käyttänyt myös muita vastaavia suunnittelutyökaluja.

Tukea tehtävään on tarjolla sekä johdolta että tiimiläisiltä. Parasta tehtävässä on se, että töitä tehdään pitkäjänteisesti yhden projektin parissa ja pääset näkemään oman työsi tuloksen pitkällä tähtäimellä. Tulevaisuudessa sinun on myös mahdollista siirtyä uusiin projekteihin oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti. 

Etsimme jo kokemusta kerryttänyttä UX-suunnittelijaa. Koet palvelun testaamisen yhdessä kehittäjien kanssa elintärkeänä osana suunnitelmiesi toteutumista. Bugien metsästys on sinulle luonteva osa suunnitteluprosessiasi. Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla, mutta työ vaatii viikottaisia käyntejä Turun toimipisteessä sekä käyntejä asiakkaalla. 

Hakijalta odotamme:

 • Useamman vuoden relevanttia työkokemusta UX-suunnittelun parista
 • Ymmärrystä ja kiinnostusta liiketoiminta- ja taustajärjestelmien suunnitteluun (esim. toiminnanohjausjärjestelmät tai BI-ympäristöt)
 • Visuaalista silmää ja paloa huipputason käytettävyyteen ja muotoiluun
 • Osaamista jonkin modernin käyttöliittymäsuunnittelun ohjelmiston parista (esim. Figma, Sketch)
 • Itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä kykyä ottaa vetovastuuta
 • Portfoliota parhaista projekteistasi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kokemuksen erilaisista Design Systeemeistä niin periaatteen kuin käytännönkin tasolla
 • Ymmärryksen front end -teknologioista
 • Kokemuksen käyttäjätestauksista
 • Kokemuksen UX-kirjoittamisesta ja markkinointimateriaalien tuottamisesta
 • Kokemuksen muusta visuaalisesta suunnittelusta (esim. ikonit, kuvitukset)
 • Kokemuksen brändien sovittamisesta digitaaliseen ympäristöön

Mitä tarjoamme:

 • Vastuullisen työnkuvan ja haasteita kokeneelle ammattilaiselle
 • Mahdollisuuden rotaatioon erilaisten projektien välillä
 • Itseorganisoituvat tiimit ja joustavat roolit. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkua kiinnostuksesi mukaisesti.
 • Tukea kokeneilta kollegoilta, perehdytysohjelman sekä mentorointia tarpeesi mukaisesti
 • Mielenkiintoiset ja haastavat asiakkuudet ja projektit – tutustu esimerkiksi UPM:n, Suunnon sekä Hesburgerin projekteihimme. Lisää projektejamme löydät täältä: https://www.taiste.fi/work/
 • Viihtyisät toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa
 • Välittävän työyhteisön – kunnioitamme tiimin jäsenten mielipiteitä ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät
 • Kilpailukykyisen palkan, johon sisältyvät alan tavalliset edut. Näihin kuuluvat mm. ajantasaiset ja sinun tarpeisiisi räätälöidyt työkalut ja ohjelmistot, puhelin ja kuulokkeet, terveydenhuolto, liikunta- ja hyvinvointipaketti sekä mahdollisuus osallistua kerhojemme toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Työnkuvaan sisältyy ajoittaista työskentelyä asiakkaan tiloissa, mutta merkittävän osan työstä voit tehdä omalta toimistoltamme tai etänä, kun siltä tuntuu.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Taisteelle.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV ja hakemuskirje (PDF-muodossa) 25.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/taiste-lead-ux-designer-10-2020. Kerrothan hakemuskirjeessä lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi tämä tehtävä kiinnostaa sinua. Kerrothan myös palkkatoiveesi sekä milloin voit aloittaa. Linkkaathan myös portfoliosi hakemukseesi niin tutustumme siihen mielellämme. Suosittelemme hakemaan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Pääset tutustumaan Taisteeseen tarkemmin täällä: https://www.taiste.fi/. Kurkkaa myös blogi töiden aloituksesta Taisteella: https://blog.taiste.fi/starting-at-a-new-job-during-the-pandemic. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen