Linux Systems Administrator

Julkaistu 22.06.2020

PayiQ kehittää pilvipalveluihin perustuvia älykkäitä mobiililippujen myynti-, maksu- ja tarkistusratkaisuja älykkäille kaupungeille, liikennöitsijöille ja tapahtumajärjestäjille maailmanlaajuisesti. Päätuotteemme on kokonaisjärjestelmä joka koostuu palvelinsovelluksista matkalippujen myyntitapahtumien käsittelyyn sekä lippujen käsittelyyn, ja mobiilisovelluksista matkustajien käyttöön. Esimerkkinä tästä on Turun joukkoliikenteen Föli-sovellus ja mobiililiput (tutustu) ja PayiQ:stä voit lukea lisää tästä linkistä

Etsimme Linux SysAdminia työskentelemään PayiQ:n matkalippujärjestelmän parissa! PayiQ on noin 15 hengen yritys, joka on tällä hetkellä vahvasti kansainvälistymässä. Nyt joukkoon etsitään uutta henkilöä kehittämään palvelinpuolen arkkitehtuuria eteenpäin sekä ylläpitämään tuotantoa pyörimässä. Alustana hyödynnetään pilvipalveluita kuten Microsoft Azurea ja tähän liittyen on myös käynnissä kehitysprojektia. Tehtäviisi kuuluu palvelinjärjestelmien asennusta, ohjelmistojen asennusta ja asennusten automatisointia, ylläpitoa, valvontaa ja ongelmien ratkaisua. Samalla tuot osaamisesi myös palvelinkokonaisuuksien kehittämiseen, käyttöönoton suunnitteluun sekä konfigurointiin. Yrityksen käytössä olevia teknologioita ovat mm. SUSE (SLES), OpenStack, Docker, Kubernetes, nginx, MongoDB, Python, redis.

PayiQ:n devaajatiimiin sopii oma-aloitteinen sekä tiimin kanssa yhteen hiileen puhaltava henkilö. Tärkeää on, että omaat kokemusta jo niin, että pystyt toimimaan oman osa-alueen asiantuntijana, ja ymmärrät myös ulkopuolelta tulevia vaatimuksia. Rooliin kuuluu myös satunnaisesti asiakkaiden parissa työskentelyä, esimerkiksi kaupunkien it-osastojen tai toimihenkilöiden parissa.  

Hakijalta odotetaan: 

  • Työkokemusta Linux-järjestelmän ylläpidosta (SUSE, RHEL)
  • Pilvipalveluiden konfiguroinnin osaamista (Azure)
  • Konttiteknologioiden hallintaa
  • Osaamista IP-verkoista, palomuureista sekä DHCP hallinnasta
  • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä suomen kielen perusosaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Paikan kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Kasvu mahdollistaa myös sinulle jatkuvan oppimisen ja kehittymismahdollisuuksia yrityksen mukana
  • Roolin jossa pääset nimenomaan kehittämään toimintaa eteenpäin, esimerkiksi uusien pilviteknologioiden parissa
  • Itseohjautuvan roolin sekä mukavan tiiviin työyhteisön, jossa toimitaan yhdessä tiiminä

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 8.7.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/iq-payments-oy-linux-systems-administrator-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti  (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

(Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PayiQ:n palvelukseen.)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt!

Vastaavia avoimia hakuja

Are you ready to take on new challenges as a Fullstack Developer at CrediNord, a fintech company that is revolutionizing SME’s funding process and services by focusing on cutting-edge AI and Big Data techniques?

Lahti Precision etsii nyt Senior Software Developeria (IoT) osaksi mScales-pilvipalvelun kehitystiimiään Lahteen!

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen