Haarla

Logistics Coordinator (Supply Chain Management)

Julkaistu 02.12.2021

Logistics Coordinator (Supply Chain Management)

Vuonna 1962 perustettu Haarla Oy on teollisuuden jakeluliiketoimintaan erikoistunut perheyritys. Toimintamme keskiössä on tietotaitomme valjastaminen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkuuksiemme käyttöön. Osaamisemme on erittäin laaja-alaista: toimitamme tuotteita sekä raaka-aineita muun muassa elintarvike-, hyvinvointi-, metalli-, kemian- ja maatalouden teollisuuden valmistajien käyttöön. Hallitsemme eri teollisuudenalojen raaka-aineiden, prosessien ja optimoinnin lisäksi myös koneet, hankintatoiminnan ja logistiikan. Työmme perustuu pitkän tähtäimen suhteisiin tarkoin valikoitujen liikekumppanien kanssa, jotka jakavat Haarlan arvopohjan omassa liiketoiminnassaan. Toimipisteitä meillä on Tampereella, Lontoossa, Göteborgissa, Tallinnassa sekä Qingdaossa. Haarlasta voit lukea lisää osoitteessa:https://haarla.fi/fi/home/

Etsimme nyt Haarlan Customer Service -tiimiin toimeentarttuvaa Logistics Coordinatoria Tampereen toimipisteelle! Logistics Coordinatorina vastaat nimettyjen asiakkuuksien tilaustoimitusketjujen hallinnasta kokonaisuutena. Tehtävässä huolehdit tilauskäsittelyrutiineista, varastonhallinnasta, dokumentaatiosta, myynti- ja ostolaskujen muodostamisesta ja käsittelystä, aikataulutuksesta asiakkaiden kanssa, kuljetusjärjestelyistä ja koordinoinnista kuljetuskumppaneille. Tehtävässä tulet osaksi kymmenen hengen asiakaspalvelutiimiä. Suurin osa tiimiläisistäsi tulee työskentelemään kanssasi Tampereella, mutta saat myös kansainvälisiä kollegoja, jotka ovat sijoittuneet eri puolille maailmaa.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen pitkälläkin aikavälillä. Tehtävässä menestyy henkilö, jolle oman ammattitaidon kehittäminen ja uuden oppiminen tuovat energiaa työssä. Työn arjessa tulet kohtaamaan muuttuvia tilanteita, joissa järjestelet ja ajoitat tilaustoimitusketjua tarpeen mukaan uudelleen. Tarvittaessa haet myös tietoa ja päivität sitä järjestelmiin sekä kommunikoit tarvittaville sidosryhmille. Muuten työtä tehdään pääsääntöisesti ohjeistuksien mukaisesti.

Tehtävä vaatii aktiivista ja tarkkaa työskentelyotetta, jotta oikea tavara saadaan oikeaan aikaan asiakkaalle. Tehtävässä teet keskeisesti töitä erilaisten järjestelmien kuten ERP-, CRM- , dokumentaatio- ja tuotetiedonhallintajärjestelmien parissa, joten toivomme ketteryyttä ottaa haltuun uusia järjestelmiä. Työn raamit rakentuvat tilaus- ja toimitusaikojen puitteissa, mutta muuten saat vapaat kädet ja vastuuta järjestää omaa työtäsi. Kommunikoit aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta reipasta otetta asioihin ja tahtoa työskennellä ihmisten kanssa. Tehtäväkokonaisuuden opettelu ja liikkuvien osien ymmärtäminen vaativat pitkäjänteisyyttä, mutta työ vie myös mukanaan, kun pääset asioihin kiinni! Haarlalla sinulla on työsi tukena asiantunteva tiimi ja kattava perehdytys yrityksen toimintaan, jotka antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiselle.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, joka voi olla esimerkiksi kaupalliselta puolelta
 • Aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta logistiikan alalta ja/tai tilaus-toimitusketjun toiminnoista
 • Ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • Ketteryyttä ottaa uusia järjestelmiä haltuun – aikaisempi kokemus jonkun ERP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Haarla tarjoaa sinulle:

 • Kansainvälisyys ja toiminnan verkostomaisuus tuovat työhön mielenkiintoa ja pääset tutustumaan eri yhteistyötahoihin ja kumppaneihin roolistasi käsin
 • Tunnetut ja mielenkiintoiset asiakkuudet
 • Haastavia ja vastuullisia tehtäviä – Haarlalla luotetaan ratkaisukykyysi
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen – Haarlalla pääset rakentamaan urapolkuasi omien mielenkiinnonkohteidesi pohjalta
 • Tilaa vaikuttaa – Haarlalla kehitysideoitasi arvostetaan ja pääset mukaan vaikuttamaan toiminnan kehitykseen
 • Rennon ja positiivisen työyhteisön perheyrityksessä, jossa jokainen saa olla oma itsensä
 • Joustavat työskentelykäytännöt kuten liukuva työaika ja etätyömahdollisuus

Oletko sinä etsimämme henkilö Haarlan tiimiin? Lähetä meille PDF-muodossa hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerro hakemuksellasi myös aikaisin mahdollinen aloitusajankohta tehtävässä sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla, joten jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian aTalentin hakujärjestelmän kautta. Viimeinen hakupäivä tehtävään on maanantaina 13.12.2022. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Ida Marin (p. +358 50 338 4399, ida.marin(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Haarlalle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan asiakaskokemukseen sekä verkkopalveluihin erikoistunutta tiimiä, mielenkiintoisten verkkosopimuksiin liittyvien tehtävien parissa? Asiakaskokemus ja verkkopalvelut -tiimin tavoitteena on tehdä satojen suomalaisten arjesta parempaa. Tiimin asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköverkon palveluihin, liittymäpalveluihin sekä sopimus- ja laskutuspalveluihin.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan laskutuspalvelutiimissä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten laskutuksen ja saatavien hallinnan tehtävien parissa? Laskutuspalvelutiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen