Logistiikkatyöntekijä (3-9 paikkaa)

Julkaistu 18.05.2020

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

 

 

Tuotanto Suomessa käynnistyy nyt, minkä vuoksi Lifa Air etsii erittäin pikaisella aikataululla kolmea täysipäiväistä logistiikkatyöntekijää Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle pääkaupunkiseudulle! Kyseessä on kolmivuorossa tehtävä kesätyö, joka alkaa niin pian kuin mahdollista ja jatkuu elokuun loppuun. Mikäli haluat antaa oman panoksesi koronan kurittaman maailman pelastamiseksi, niin tässä on tilaisuutesi! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Lifa Airille aTalentin vuokratyöntekijänä. 

Etsimme tehtävään tarkkoja, huolellisia ja toimeliaita logistiikkatyöntekijöitä. Tehtävässä pääset laittamaan näppärät kätesi saveen: vastaanotat raaka-aineita, kirjaat niiden saapumisen ja varastoit tuotteita. Lisäksi huolehdit, että raaka-aineet vapautuvat tuotantoon tuotantotilausten mukaisesti ja varmistat, että valmistuotteet pakataan, paletoidaan ja varastoidaan asianmukaisesti. Vastuullasi on myös tuotteiden lähettäminen ja uloskirjaaminen. Pääset näkemään läheltä, miten tuotantolinjat käynnistyvät upouudessa tehtaassa sekä antamaan oman työpanoksesi varmistaaksesi, etteivät hengityssuojaimet pääse loppumaan Suomesta pahimmankaan kriisin keskellä.

Hakijalta odotetaan:

  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta 
  • Teknistä opintotaustaa tai logistiikka-alan perustutkinto
  • Fyysistä kuntoa suoriutua toimeliaasta työtehtävästä 

Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on trukkiajokortti, aikaisempaa työkokemusta logistiikka-alalta tai harrastuneisuutta koneiden tai teknisten laitteiden parista, mutta ennen kaikkea odotamme toimeentarttuvaista ja ahkeraa asennetta! 

Tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen
  • Mahdollisuuden työnkiertoon
  • Mahdollisuudet jatkaa tehtävässä kesän jälkeen täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti 

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä CV:si PDF-muodossa niin pian kuin mahdollista täällä: https://apply.atalent.fi/lifa-air-logistiikkatyontekija-3-9-paikkaa-5-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan heti! 

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/  ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Business Unit Director Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen