wihuri-atalent

Luotonvalvoja

Julkaistu 13.02.2020

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa.

Wihuri Oy Aarnio harjoittaa tukkukauppaa suurtalous- ja jälleenmyyjäasiakkaille Metro-tukun kautta. Metro tarjoaa kokonaisvaltaista tavarahuoltoa valtakunnallisen tukkumyynnin sekä 25 Metro-pikatukun kautta. Wihuri Oy Aarnio on alansa pitkäikäisempiä yrityksiä Suomessa, sillä se on harjoittanut yhtäjaksoisesti tukkukauppaa jo vuodesta 1901. Metro-ryhmään kuuluvat myös yrittäjävetoiset Tarmo-lähikauppiaat sekä itsenäisten kauppiaiden perustama suomalainen kauppaketju M-kauppiaat. Aarniolla on yli 30 000 asiakasta, joista toimitusasiakkaita on noin 5 000. Valikoimiin kuuluu yli 25 000 tuotetta, ja henkilöstöä on noin 500 henkilöä ympäri Suomen.

Wihurin Tekninen Kauppa ja Aarnio yhteistyössä hakevat taloustiiminsä vahvistukseksi Luotonvalvojaa! Luotonvalvojana huolehdit Wihurin asiakkaiden luottokelpoisuuden selvittämisestä ja seurannasta. Työssäsi muun muassa avaat uusia luottoja, selvität maksuvalmiutta ja luottokelpoisuutta, määrittelet ja hyväksyt luottorajoja, hoidat saatavien perintää sekä vastaat asiakkaiden kyselyihin puhelimitse ja sähköpostitse. Saat itsenäistä vastuuta, mutta yksin ei tarvitse jäädä, vaan teet tiivistä yhteistyötä muiden luotonvalvojien sekä taloushallinnon tiimin kanssa.

Etsimme huolellista ja numerotarkkaa tekijää, jolta löytyy valmiutta työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä. Luotonvalvonnan työssä korostuu myös rohkeus tarttua puhelimeen sekä kärsivällisyys selvitellä asiakkaiden tilanteita. Eduksi näemme, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on oma-aloitteinen ote ja innostus kehittää omaa ammattitaitoa luotonvalvonnan sekä taloushallinnon parissa. 

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. tradenomi / merkonomi)
  • Taloushallinnon perusymmärrystä sekä kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä
  • Tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä 
  • SAP-osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn ja tilaisuuden kehittää osaamistasi luotonvalvonnan ja taloushallinnon parissa 
  • Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa – pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
  • Asiantuntevan ja mukavan tiimin tuen sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään su 23.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-luotonvalvoja-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Tekniseen Kauppaan ja  Aarnioon voit tutustua tarkemmin osoitteissa: https://www.tekninenkauppa.fi/ ja https://www.wihuri.fi/tata-tarjoamme/aarnio/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy:n palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen