LV- ja IV-projektipäällikkö

Julkaistu 17.01.2020

ESP konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVIS-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti. Konserni koostuu kuudesta talotekniikka-alan yrityksestä, joihin myös KLA Talotekniikka Oy kuuluu. KLA:n osaamisalueita ovat asuin-, toimitila-, liike- ja tuotantorakennukset sekä urheilu- ja palvelukeskukset.

Luomme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstömme avulla asiakkaillemme lisäarvoa, joka minimoi investointien riskit ja kiinteistöjen elinkaarikustannukset laadusta tinkimättä. Autamme asiakkaitamme löytämään aina parhaan mahdollisen tavan suunnitella ja toteuttaa uudisrakennus- ja korjaushankkeet. Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioimme loppukäyttäjän tarpeet. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kohde luo asiakkaalle lisäarvoa ja on siten tuottava investointi omistajalle.

Toimimme sekä saneeraus-, että uudiskohteiden toteuttajana pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä. 

Toimintaamme tukevat saumattomasti osaamisestaan tunnetut yhteistyökumppanit.

 

LVI-urakoinnin asiantuntijayritys KLA Talotekniikka Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiinsä LV- ja IV- projektipäällikköä. Tehtävässä vastaat projektien toteutuksesta ja toimit esimiehenä projektien henkilöstölle, vastaten heidän työnsä suunnittelusta sekä resursoinnista. Tämän lisäksi vastaat projektien talouden hallinnasta, hankinnoista sekä aikatauluista. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin myös ulkoisten toimijoiden kanssa. Yhdessä asennuspäällikön ja toimitusjohtajan kanssa pidät huolen projektiliiketoiminnan sujuvuudesta ja toimit tärkeänä linkkinä johdon ja muun henkilökunnan välillä.

Sinulla on tehtävään relevantti koulutustausta (esim. LVI -insinööri)  ja olet kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta LV- ja/tai IV -projektien parissa. Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä, tarjouslaskennasta, projektien vastuullisesta johtamisesta, resursoinnista sekä projektineuvotteluista auttaa tehtävässä menestymiseen. Olet sosiaalinen joukkuepelaaja ja tartut työtehtäviisi itsenäisellä ja omatoimisella otteella. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (esim. LVI-insinööri)
 • Aikaisempaa työkokemusta LV- ja/tai IV – projektiliiketoiminnasta 
 • Tehokasta ja tulosorientoitunutta ajattelutapaa 
 • Joukkuehenkisyyttä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja 
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle: 

 • Vaihtelevan toimenkuvan monipuolisten projektien parissa ja hyvät puitteet omalle urakehitykselle
 • Kehitykseesi panostavan työnantajan, joka suhtautuu positiivisesti kouluttautumiseen 
 • Kattavan näkymän rakennusalan tulevaisuuteen sekä mahdollisuuden tulevaisuudessa osallistua myös tuotekehitysprojekteihin (esim. cleantech ja energiatehokkuus) sekä kvr- ja elinkaarihankkeisiin konsernitasolla
 • Joustavan työpaikan, jossa pystyt itse vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun
 • Laajennetun työterveyshuollon sekä virike-, kulttuuri- ja puhelinedun
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 5.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kla-talotekniikka-oy-lv-ja-iv-projektipaallikko-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

ESP Suomi Oy:sta sekä KLA Talotekniikka Oy:sta  voit lukea lisää osoitteessa: https://www.espoy.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme KLA Talotekniikka Oy:n  palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen