LVI-projektinhoitaja

Julkaistu 27.03.2019

ESP konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVIS-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti. Konserni koostuu viidestä kokeneesta talotekniikka-alan yrityksestä. ESP-konserniin kuuluvat ESP Suomi Oy (Jyväskylä ja Helsinki), ESP Tekniikka Oy, KLA Talotekniikka Oy, Sähköneliö Oy sekä Hämeen Air Service Oy.

Olemme toteuttaneet menestyksellisesti asuin-, toimitila-, liike- ja teollisuuskohteita. Luomme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstömme avulla asiakkaillemme lisäarvoa, joka minimoi investointien riskit ja kiinteistöjen elinkaarikustannukset laadusta tinkimättä. Autamme asiakastamme löytämään aina parhaan mahdollisen tavan suunnitella ja toteuttaa uudisrakennus- ja korjaushankkeet. Kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioimme loppukäyttäjän tarpeet. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kohde luo asiakkaalle lisäarvoa ja on siten tuottava investointi omistajalle.

Toimintaamme tukevat saumattomasti osaamisestaan tunnetut yhteistyökumppanit.

LVISA-urakoinnin asiantuntijayritys ESP Suomi Oy  etsii nyt tiiminsä LVI-projektinhoitajaa Jyväskylään. Toimenkuvaan sisältyy monipuolisia projektinhoidon tehtäviä toimistolla sekä työmailla. Toimistolla vastaat asiakasviestinnästä, teet tarjous- sekä kustannuslaskentaa ja hankintoja sekä pidät yleisesti huolen siitä, että projektisi etenevät sovitulla tavalla ja aikataulussa. Työmaalla toimit esimiehenä LVI-asentajille sekä muulle työmaahenkilökunnalle. Koordinoit rakennusliikkeiden kanssa asennusjärjestelyitä sekä pidät työmaakokouksia. Teet tiivistä yhteistyötä valvojien ja rakennusmestareiden kanssa esimerkiksi työmaakierrosten ja -tarkastelujen tiimoilta.

ESP Suomi Oy  tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Tulet saamaan sopivassa määrin vastuuta ja vapautta oman työsi suunnitteluun sekä joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi. Vakaa, mutta kehittyvä organisaatio antaa sinulle puitteet keskittyä sekä ydintekemiseen että uuden oppimiseen.

Tässä tehtävässä edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa LVI-insinöörin tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta projektinhoidosta. Olet kerryttänyt kokemusta erilaisista rakennusprojekteista ja päässyt työskentelemään niiden elinkaaren eri työvaiheissa. Tiimityöskentelyn kannalta on tärkeää, että sinulla on vahvat sosiaaliset taidot sekä kyky ottaa tilanteet haltuun.  Pystyt työskentelemään ratkaisukeskeisesti ja järjestelmällisesti pienen paineen alla, etkä säikähdä haasteita. Tulet saamaan perehdytyksen käytettäviin järjestelmiin ja ohjelmistoihin, mutta perus toimistotyökalut, kuten Ms Office, ovat sinulle tuttuja jo entuudestaan.

Hakijalta odotetaan:

  •  Soveltuvaa korkeakoulutustaustaa (esim. LVI-insinööri)
  • 1-2 vuotta aikaisempaa kokemusta projektiliiketoiminnasta
  • Ms Office osaamista
  • Suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus työmaalta esim. asennustehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Vaihtelevan toimenkuvan LVI-projektien parissa ja erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi  
  • Monipuoliset työtehtävät, jotka muokkautuvat valitun henkilön mielenkiinnon ja taustan mukaan
  • Joustavan työpaikan, jossa pystyt itse vaikuttamaan oman työsi suunnitteluun

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään Ti 9.4.2019  mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/esp-suomi-oy-lvi-projektinhoitaja-3-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

ESP Suomi Oy:sta  voit lukea lisää osoitteessa: https://www.espoy.fi/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme ESP Suomi Oy:n  palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen