LVI-suunnittelija

Julkaistu 16.11.2020

Suunnittelutoimisto Rusttet Oy:ssä olemme erikoistuneet korjausrakentamisen arkkitehti-, LVI-, rakenne- ja sähkösuunnitteluun. Tarjoamme kokonaisvaltaista suunnittelua taloyhtiöille. Meillä on vuosikymmenien kokemus suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontatehtävistä.

Korjausrakentamisen suunnitteluun ja valvontaan erikoistunut Suunnittelutoimisto Rusttet etsii tiimiinsä Vantaalle kehittymishaluista LVI-suunnittelijaa tai LVI-suunnittelun tiiminvetäjää. Rusttetilla pääset mukaan toteuttamaan monipuolisia korjausrakentamisen LVI-suunnittelun hankkeita, joiden haastavuus määräytyy oman kokemuksesi mukaan. Rusttetin erikoistumisalueena ovat asuinrakennusten ja taloyhtiöiden putkiremontit. Työ sisältää toimimista asiakasrajapinnassa ja osallistumista esimerkiksi taloyhtiön kokouksiin sekä mahdollisesti roolistasi riippuen projektinjohdollisia vastuita. Tehtävässä sinun on mahdollista päästä tekemään myös valvontaa ja kiinnostus tätä puolta kohtaan nähdäänkin eduksi. Kerrothan meille hakemuksessasi tarkemmin, minkälainen rooli sopisi yksiin sinun toiveidesi kanssa! 

Ideaalikandidaattimme on henkilö, jolla on valmistunut alan korkeakoulututkinto sekä jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta LVI-suunnittelun tehtävistä. Sinulta luonnistuu myös työskentely asiakkaiden kanssa ja viestit sujuvasti suomeksi. Rusttetilla LVI-suunnittelun ohjelmistona toimii MagiCAD, joten sen osaaminen on sinulle eduksi. Mikäli olet kiinnostunut tiimin vetämisestä osana työtäsi, toivomme sinulta aikaisempaa vastaavaa kokemusta tai vahvaa pohjaa suunnittelutyöstä. 

Rusttetilla saat erinomaisen mahdollisuuden edistää uraasi ja kehittyä niin suunnittelun kuin valvonnankin huippuammattilaiseksi. Ketterä organisaatio tarjoaa henkilöstölleen joustoa ja kehitystä tukevat puitteet sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintoja ja organisaatiota. Uudet toimitilat lentokentän läheisyydessä, kollegoiden tuki sekä laadukkaat työvälineet takaavat sen, että sinun on helppo keskittyä olennaiseen ja menestyä omassa roolissasi. 

Hakijalta odotetaan: 

 • LVI-tekniikan tai talotekniikan korkeakoulututkintoa
 • Aikaisempaa LVI-suunnittelun työkokemusta  
 • Sujuvaa suomen osaamista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia myös asiakasrajapinnassa 
 • Ajokorttia ja autoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • MagiCAD-osaaminen 
 • Kokemus tiimiesimiehenä toimimisesta  

Tarjoamme sinulle: 

 • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osaavassa joukossa ja laajentaa tehtävänkuvaasi esimerkiksi valvonnan pariin   
 • Organisaation, joka toimii ketterästi ja tarjoaa sinulle vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa 
 • Mahdollisuuden olla osana menestyvää kasvuyritystä, jossa pääset vaikuttamaan yrityksen kehittymiseen
 • Monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä
 • Modernit toimitilat keskeisellä sijainnilla 
 • Kilpailukykyiset edut, kuten laajan työterveyshuollon  

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 30.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/suunnittelutoimisto-rusttet-lvi-suunnittelija-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Rusttetista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.rusttet.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Santeri Saarinen (+35850 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Suunnittelutoimisto Rusttetin palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

LVI-Virel Oy etsii numeroista ja laskemisesta innostunutta tarjouslaskijaa vahvistamaan yhtiön kasvavaa tarjoustoimintaa Vantaalle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen