LVI-suunnittelija ja LVI-suunnittelun harjoittelija

Julkaistu 05.04.2019

Insinööritoimisto Matti Hallasaari Oy:n toimiala on rakennusten LVI-suunnittelu ja konsultointi. Yritys on perustettu 1983. Toimistomme sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa.

Toimistossamme työskentelevät LVI-alan ammattilaiset, apunaan uusimmat ohjelmistot ja viimeisin tutkimustieto. Suunnittelumme laadun perustana on pitkäaikainen kokemus ja toimiva ISO 9001:een perustuva laadunvarmistusjärjestelmä. Vahvuutenamme on vaihtuvien projektien mukana joustava asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu.

Oletko LVI-suunnittelusta kiinnostunut, kehittymishaluinen opiskelija tai jo jonkin verran työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Insinööritoimisto Matti Hallasaari etsii joukkoonsa LVI-suunnittelijaa ja LVI-suunnittelun harjoittelijaa! Näissä rooleissa pääset osaksi suuria ja monipuolisia projekteja, jotka keskittyvät pääosin teollisuuden kohteisiin. Suunnittelukohteet jakautuvat tasaisesti uudiskohteiden ja olemassa olevien kiinteistöjen muutostöiden välillä. Lämmitys-, jäähdytys-, lämmöntalteenotto-, rakennusautomaatio-, vesi- ja viemärijärjestelmien lisäksi olet suunnittelemassa myös erikoisjärjestelmiä. Työvälineinä toimivat AutoCAD ja MagiCAD. Harjoittelijan on mahdollista työskennellä tehtävässä osa-aikaisesti.

Harjoittelijana pääset oppimaan suunnittelusta kokeneempien kollegoidesi tuella ja saat omia vastuualueita projektien sisältä. Suunnittelijan tehtävässä vastaat itsenäisemmin omista vastuualueistasi ja kokemuksesi riittäessä pääset ohjaamaan myös muiden työtä. Molemmissa rooleissa tehdään paljon sidosryhmäyhteistyötä ja tiimityötä muiden suunnittelijoiden kanssa. Suunnittelijan tehtävässä vierailet myös Uudenmaan alueen työmailla osallistuen esimerkiksi projektien työmaakokouksiin.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa  amk- tai yliopistotutkintoa (LVI-tekniikka tai energiatekniikka) tai meneillään olevia opintoja
 • Ajokorttia
 • Vähintään kohtuullista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Suunnittelijan rooliin parin vuoden relevanttia työkokemusta LVI-alalta (asennus, työnjohto, suunnittelu tms.) ja kykyä työskennellä itsenäisesti suunnitteluohjelmien parissa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi LVI-suunnittelun työkokemus

Tarjoamme sinulle:

 •  Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan opiskelijasta suunnittelun ammattilaiseksi tai ottaa seuraava askel urallasi
 • Työnkuvan, jossa ei tapahdu urautumista, vaan tehtävät ovat vaihtelevia ja pääset haastamaan itsesi
 • Kiinnostavia projekteja suurissa teollisuuden kohteissa ja mahdollisuuden oppia erikoisjärjestelmistä
 • Matalahierarkisen organisaation, joka on vakiintunut toimija alallaan
 • Rempseän ja avoimen työyhteisön ja kokeneiden kollegoiden tuen
 • Toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pasilassa

Mikäli jompi kumpi näistä tehtävistä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 22.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/insinooritoimisto-matti-hallasaari-oy-lvi-suunnittelija-ja-lvi-suunnittelun-harjoittelija-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä sekä kummasta roolista olisit ensisijaisesti kiinnostunut.  

Insinööritoimisto Matti Hallasaaresta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.hallasaari.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Insinööritoimisto Matti Hallasaaren  palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Elomatic hakee nyt tekijöitä Automation & Electrification – yksiköihinsä Turkuun, Tampereelle ja Espooseen!

Kaiko tuntee veden. Tunnetko sinäkin? Kaikon Teknisenä ratkaisumyyjänä pääset ottamaan ensiaskeleesi LV-Talotekniikkatuotteiden myynnin parissa.

Would you like to become an expert in industrial IoT technologies? Prosys OPC is looking for a Software Engineer (.NET, C#)!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen