LVI-suunnittelija ja LVI-suunnittelun harjoittelija

Julkaistu 05.04.2019

Insinööritoimisto Matti Hallasaari Oy:n toimiala on rakennusten LVI-suunnittelu ja konsultointi. Yritys on perustettu 1983. Toimistomme sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa.

Toimistossamme työskentelevät LVI-alan ammattilaiset, apunaan uusimmat ohjelmistot ja viimeisin tutkimustieto. Suunnittelumme laadun perustana on pitkäaikainen kokemus ja toimiva ISO 9001:een perustuva laadunvarmistusjärjestelmä. Vahvuutenamme on vaihtuvien projektien mukana joustava asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu.

Oletko LVI-suunnittelusta kiinnostunut, kehittymishaluinen opiskelija tai jo jonkin verran työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Insinööritoimisto Matti Hallasaari etsii joukkoonsa LVI-suunnittelijaa ja LVI-suunnittelun harjoittelijaa! Näissä rooleissa pääset osaksi suuria ja monipuolisia projekteja, jotka keskittyvät pääosin teollisuuden kohteisiin. Suunnittelukohteet jakautuvat tasaisesti uudiskohteiden ja olemassa olevien kiinteistöjen muutostöiden välillä. Lämmitys-, jäähdytys-, lämmöntalteenotto-, rakennusautomaatio-, vesi- ja viemärijärjestelmien lisäksi olet suunnittelemassa myös erikoisjärjestelmiä. Työvälineinä toimivat AutoCAD ja MagiCAD. Harjoittelijan on mahdollista työskennellä tehtävässä osa-aikaisesti.

Harjoittelijana pääset oppimaan suunnittelusta kokeneempien kollegoidesi tuella ja saat omia vastuualueita projektien sisältä. Suunnittelijan tehtävässä vastaat itsenäisemmin omista vastuualueistasi ja kokemuksesi riittäessä pääset ohjaamaan myös muiden työtä. Molemmissa rooleissa tehdään paljon sidosryhmäyhteistyötä ja tiimityötä muiden suunnittelijoiden kanssa. Suunnittelijan tehtävässä vierailet myös Uudenmaan alueen työmailla osallistuen esimerkiksi projektien työmaakokouksiin.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa  amk- tai yliopistotutkintoa (LVI-tekniikka tai energiatekniikka) tai meneillään olevia opintoja
 • Ajokorttia
 • Vähintään kohtuullista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Suunnittelijan rooliin parin vuoden relevanttia työkokemusta LVI-alalta (asennus, työnjohto, suunnittelu tms.) ja kykyä työskennellä itsenäisesti suunnitteluohjelmien parissa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi LVI-suunnittelun työkokemus

Tarjoamme sinulle:

 •  Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan opiskelijasta suunnittelun ammattilaiseksi tai ottaa seuraava askel urallasi
 • Työnkuvan, jossa ei tapahdu urautumista, vaan tehtävät ovat vaihtelevia ja pääset haastamaan itsesi
 • Kiinnostavia projekteja suurissa teollisuuden kohteissa ja mahdollisuuden oppia erikoisjärjestelmistä
 • Matalahierarkisen organisaation, joka on vakiintunut toimija alallaan
 • Rempseän ja avoimen työyhteisön ja kokeneiden kollegoiden tuen
 • Toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pasilassa

Mikäli jompi kumpi näistä tehtävistä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 22.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/insinooritoimisto-matti-hallasaari-oy-lvi-suunnittelija-ja-lvi-suunnittelun-harjoittelija-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä sekä kummasta roolista olisit ensisijaisesti kiinnostunut.  

Insinööritoimisto Matti Hallasaaresta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.hallasaari.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Insinööritoimisto Matti Hallasaaren  palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen