Marketing and Growth Specialist

Julkaistu 27.08.2020

EGN Suomi Oy on osa kansainvälistä Executives Global Network (EGN) verkostoa. EGN on tarjonnut kollegaryhmiä johtamisen eri osa-alueille jo vuodesta 1992 alkaen. Tällä hetkellä EGN:llä on yli 14 000 jäsentä ympäri maailmaa, jotka edustavat yli 800 yritystä ja 70 ammattinimikettä 13 eri maassa.  

EGN on johdon kollegaryhmistä koostuva verkosto, jonka toiminnan tavoitteena on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista lisäarvoa. Johtajille ja asiantuntijoille suunnatuissa kollegaryhmissä jäsenemme voivat luottamuksellisesti jakaa kokemuksiaan, liiketoiminnallisia haasteitaan ja sparrata toisiaan. Yhteinen päämäärämme on kehittyä yhdessä ja tulla paremmiksi – joka päivä.

Haluatko päästä hyödyntämään markkinointi- ja organisointikykyjäsi vahvasti kasvavaan ja kehittyvään yritykseen? Haemme energistä Marketing and Growth Specialistia kansainvälisen konsernin maayhtiöön EGN:lle. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisesti markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä kiinnostavassa ympäristössä liiketoiminnan johtajien kollegaryhmien parissa. Tulet muun muassa työskentelemään some-kampanjoiden ja -kanavien, markkinointimateriaalin, tapahtumien järjestämisen ja viestinnän parissa. Lisäksi päivität ja tuotat sisältöä nettisivuillemme, seuraat markkinoinnin analytiikkaa ja toimit johdon tukena esimerkiksi viestinnällisissä tehtävissä. Kokonaiskuvassa tavoitteenasi on tuottaa lämpimiä liidejä myyntimme tueksi. Haemme ensisijaisesti kokopäiväistä tekijää, mutta tehtävää on myös mahdollista räätälöidä osa-aikaiseksi esimerkiksi opintojen ohelle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta markkinointitehtävistä. Olet jo päässyt hyödyntämään digimarkkinoinnin kanavia, työkaluja ja analytiikkaa työssäsi, jonka lisäksi sinulla on itsenäinen, proaktiivinen ja ennakkoluuloton ote markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Asenteeltasi olet ratkaisukeskeinen, myynnillinen ja asiakaslähtöinen, etkä pelkää tarttua uusiin työtehtäviin ja toimimaan muuttuvissa tilanteissa ennakkoluulottomasti. Olemme osa kansainvälistä konsernia, joten katsomme eduksi kokemuksen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä toimimisesta. Toivommekin sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla pysyvät monet langat käsissä yhtäaikaisesti. Emme kuitenkaan odota sinun olevan vielä kaiken osaava markkinoinnin ammattilainen, vaan tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi käytännön työn kautta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin kasvavassa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehityshankkeisiimme, kuten uuden markkinointistrategiamme luomiseen yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa.  Lisäksi saat rinnallesi kokeneen, tasa-arvoisen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Some-kanavien päivittäminen sekä kampanjoiden suunnittelu, toteutus ja analysointi
 • Markkinointimateriaalien laatiminen ja päivittäminen myynnin tueksi
 • Nettisivujen päivittäminen ja sisällöntuotanto
 • Viestintä jäsenille, yrityksille ja sisäisille sidosryhmille
 • Tapahtumien järjestäminen
 • Johdon tukitehtäviä

Odotamme sinulta:

 • Näkemystä ja kyvykkyyttä markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen myynnin edistämiseksi
 • Yleisimpien some- ja digimarkkinointityökalujen, kuten Facebookin, LinkedInin ja Googlen työkalujen tuntemusta
 • Kirjallista ilmaisukykyä sekä sisällöntuotanto- ja viestintätaitoja
 • Kuvankäsittelyn perustaitoja (PhotoShop ja InDesign)
 • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja projektien hallintakykyä
 • Sujuvaa suomen – ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus virtuaalitapahtumien järjestämisestä
 • Työkokemus kansainvälisestä organisaatiosta

Mikäli kiinnostuit Marketing and Growth Specialistin tehtävästä EGN:llä, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 13.9.2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/egn-suomi-marketing-and-growth-specialist-8-2020. Mainitsethan hakemusdokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan EGN Suomen työntekijäksi.

EGN:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.egn.fi/. Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen