Marketing Manager

Julkaistu 25.03.2019

Vuonna 2007 Ruotsissa perustettu ja vuonna 2014 Suomen markkinoille rantautunut Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja kulutusluottojen vertailusivusto. Lendo oli yksi Euroopan ensimmäisistä lainojen sekä luottojen verkkovälittäjistä ja yhtiö toimii tällä hetkellä Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjan markkinoilla. Lendo välittää niin vakuudettomia kulutusluottoja yksityishenkilöille kuin myös yritysluottoja yrittäjille ja yrityksille.

Yhtiö on osa Schibsted Media Groupia, kansainvälistä mediakonsernia. Schibsted (SCH) on listattu Oslon pörssissä ja konsernissa työskentelee yli 8 000 työntekijää 22 maassa. Suomessa Schibstedillä on Lendon lisäksi kaksi muuta palvelua: Tori.fi ja Hintaopas.fi.

Lendo etsii kasvunsa tueksi innostunutta ja määrätietoista Marketing Manageria ydinkeskustaan Helsinkiin. Marketing Managerina vastuullasi on markkinoinnin offline-kanavat sisältäen tv:n, printin, radion, OOH-ulkomainonnan. Toimenkuvaan kuuluu vuosittaisten markkinointisuunnitelmien laatiminen, kehittäminen ja toteuttaminen. Lisäksi luot ja suunnittelet markkinointistrategioita yhdessä digitaalisesta puolesta vastaavan Performance Marketing Managerin kanssa. Tässä toimenkuvassa vastuullasi on myös suunnitella ja hallinnoida markkinointibudjetteja ja -kuluja sekä seurata sijoitetun pääoman (ROI) tuottoa  markkinoinnin laskujen käsittelyä unohtamatta. Tehtäviisi  kuuluu siis paljon numeroiden pyörittelyä ja keskeisin tavoitteesi on seurata markkinoinnin lukuja, kuten konversio-optimointia kanavakohtaisesti. Mahdollisuuksien mukaan toimenkuvaasi on mahdollista laajentaa verkkosisällön luomiseen ja hakukoneoptimointiin.

Marketing Managerina teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä pääset suunnittelemaan, opastamaan ja päivittämään markkinointimateriaaleja eri offline-kanaviin yhteistyössä luovien toimistojen kanssa. Tehtävässä menestymistä tukee “hands on” -asenne ja ratkaisukeskeinen työote. Olet tämän lisäksi viestinnällisesti taitava ja pystyt itsenäisesti suunnittelemaan eri markkinointisisältöjä, kuten e-uutiskirjeitä. Luot ja esittelet johtoryhmälle sisäisiä markkinoinnin materiaaleja, joten sinulla tulee olla kykyä ja rohkeutta esittää materiaaleja suomeksi sekä englanniksi. Emme odota sinun olevan vielä valmis markkinoinnin ammattilainen – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi olla valmis ottamaan vastuuta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa markkinoinnin parissa!

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia kaupallista ja/tai viestinnän koulutustaustaa
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea aitoa halua oppia uutta ja kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi
 • Matkustusvalmiutta
 • MS Officen sujuvaa hallintaa
 • Can-do asennetta ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä muuttuvien deadlinejen ja useiden samanaikaisten projektien parissa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kieltä niin suullisesti kuin myös kirjallisesti

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemusta tai tietämystä sähköpostimarkkkinoinnin (esim. MailChimp) tai analytiikan työkaluista
 • Toimialatuntemus

Lendo tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon muuta:

 • Haastavan työn sekä innostavan ja dynaamisen työympäristön.
 • Pienen startupin edut, mutta suuren mediakonsernin tuen: tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön kasvutarinaan Suomessa ja samalla tilaisuuden kehittyä alan konkariksi suuren mediakonsernin vahvalla tuella!
 • Ketterän, luovan ja kansainvälisen tiimin, joka pitää hauskaa töissä ja juhlii menestystä yhdessä.
 • Viihtyisän kolmikerroksisen toimiston historiaa henkivässä Eliel Saarisen suunnittelemassa talossa aivan Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä – herkullisia etuuksia unohtamatta, sillä toimistolla on mm. oma kahvila, josta on mahdollista noutaa baristan loihtimat kahvit ja eväät työpäivään veloituksetta!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lendon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaihin 7. huhtikuuta mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/lendo-marketing-manager-3-2019

. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Lendosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.lendo.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen