Markkinointi- ja hallintokoordinaattori

Julkaistu 03.09.2019

Intito Oy on yrityksen talousohjauksen palveluihin ja ratkaisuihin keskittynyt palveluyritys. Olemme vaativien laskentatoimen ratkaisujen asiantuntijoita, joiden intohimona on auttaa asiakkaitamme tehostamaan työskentelyään ja ohjaamaan liiketoimintaansa paremmin modernien tietojärjestelmien avulla. Teknologiakumppaneitamme ovat IBM, CCH Tagetik ja Jedox. Lue lisää: www.intito.fi.

Intito etsii nyt itseohjautuvaa ja motivoitunutta markkinointi- ja hallintokoordinaattoria osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Kamppiin! Tässä aidosti monipuolisessa tehtävässä tulet työskentelemään esimerkiksi viestinnän, brändin kehittämisen, tapahtumien ja hallinnon tehtävien parissa. Tulet koordinoimaan erilaista sisällöntuotantoa sekä markkinoinnin materiaaleja, ja mikäli intoa riittää, tuotat myös itse esimerkiksi blogitekstejä tai asiakastarinoita. Koordinoit nettisivujen sisältöä sekä vastaat Intiton näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa nykyisten ja mahdollisesti uusien kanavien kautta. Intito on mukana useissa alansa tapahtumissa ja tehtäviisi kuuluvatkin myös erilaiset tapahtumien järjestely- ja koordinointitehtävät. Lisäksi hoidat muita hallinnollisia tukitehtäviä ja huolehdit toimiston yleisestä viihtyvyydestä. Jokapäiväisen työn lisäksi tässä roolissa pääset osoittamaan näkemystäsi osallistumalla markkinoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen.

Etsimämme henkilö on aikaansaava ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tekijä, jolta ei puutu motivaatiota sekä halukkuutta kasvaa ja kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi! Hallitset hyvin Office-ohjelmien käytön ja navigoit näppärästi erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Toimit mielelläsi erilaisten sidosryhmien kanssa ja työskentelet sujuvasti myös englanniksi. Tehtävät ovat joustavasti sovitettavissa yhteen opintojesi kanssa.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevantteja markkinoinnin tai viestinnän opintoja
 • Erinomaista osaamista eri sosiaalisen median kanavista ja kiinnostusta työskennellä niiden parissa
 • Toimeen tarttuvaa ja innokasta asennetta
 • Sujuvia MS Office -taitoja
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus markkinoinnin tai hallinnon tehtävistä 
 • Ruotsin osaaminen

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen mahdollisuuden startata työurasi markkinoinnin parissa   
 • Mahdollisuuden yksilölliselle kasvulle ja toimenkuvan muokkaamiselle
 • Suomen johtavat talousohjauksen ja suorituskyvyn johtamisen (Corporate Performance Management, CPM) asiantuntijat kollegoinasi sekä rennon työyhteisön nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan merkittävien ja mielenkiintoisten asiakkaiden liiketoimintaan
 • Kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 17.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/intito-markkinointi-ja-hallintokoordinaattori-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Intitosta voit lukea lisää osoitteessa: https://intito.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijänä Intiton palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Mind Your Rights is now looking for a proactive and enthusiastic Marketing and Communications Coordinator to join their team in Helsinki!

Etsimme Contrastille kokenutta projektipäällikköä johtamaan projekteja yhdessä tuotantotiimin ja asiakkaiden kanssa!

Sako etsii nyt markkinointitiimiinsä Digital marketing manageria! Tässä roolissa työsi fokuksessa ovat globaali brändinhallinta ja brändin ydinviestinnän jalkauttaminen Tikka-brändin ja patruunoiden osalta.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen