Markkinointipäällikkö

Julkaistu 13.06.2018

Medaffcon Oy on vuonna 2009 perustettu tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys, joka palvelee lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeita. Yritys toimii näköalapaikalla yhdistäen terveydenhuollon ja teollisuuden sekä akatemian toimintaa, luoden uusia innovatiivisia palvelukokonaisuuksia mm. biopankki toiminnan kehittämisen saralla.

Medaffconin asiantuntijoiden laaja-alainen osaaminen sisältää mm. lääketieteellistä, terveystaloustieteellistä, farmaseuttista sekä luonnontieteellistä osaamista. Palveluiden skaalaan mahtuu mm. erilaisia terapia-alue kartoituksia, RWE-tutkimuksia, riskinjakomalleja, terveystaloudellista mallintamista, hinta- ja korvattavuuspalveluita sekä henkilöstöresursointia.

Tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys Medaffcon Oy etsii Markkinointipäällikön äitiysloman sijaista vastaamaan yrityksen markkinoinnista, viestinnästä sekä yrityskuvan ylläpidosta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Tässä tehtävässä työtehtäväsi koostuvat sisällöntuotannosta, yrityksen nettisivujen ylläpidosta sekä sosiaalisen median kanavien hallinnasta. Lisäksi järjestät yrityksen sisäisiä sekä asiakkaille suunnattuja tilaisuuksia, laadit uutiskirjeitä, esitteitä sekä markkinointiaineistoa ja toimit yhteyshenkilönä eri yhteistyötahojen suuntaan. Tehtäväsi on myös analysoida eri markkinointitoimien tuloksellisuutta.

Markkinointipäällikön tehtävässä työskentelet läheisessä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien sekä muiden medaffconilaisten kanssa, joten toivomme sinun nauttivan ryhmätyöstä ja omaavan erinomaiset sosiaaliset taidot.

Etsimämme henkilö on itsenäisellä ja oma-aloitteisella työskentelyotteella sekä erinomaisella kirjallisella ilmaisutaidolla varustettu tavoitteellinen osaaja, jolta ei puutu rohkeutta tuoda esille uusia kehitysideoita. Tarjoamme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä vastuullisen ja kokonaisvaltaisen toimenkuvan. Vastavuoroisesti toivomme sinun olevan valmis sitoutumaan yritykseen ja sen toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta:

 • Kykyä kommunikoida sekä tuottaa kirjallista sisältöä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
 • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän alalta
 • Aiempaa työkokemusta markkinoinnin ja/tai viestinnän parista
 • Kokemusta yrityksen digitaalisten markkinointikanavien sekä nettisivujen ylläpidosta

Erottaudut eduksesi, jos sinulla on:

 • Käyttökokemusta julkaisu-, taitto- tai kuvankäsittelyohjelmien parista
 • Osaamista palvelumuotoilusta ja/tai markkinoinnin automatisaatiosta
 • Kokemusta videoiden tuottamisesta; kuvaaminen ja editointi

Medaffcon tarjoaa sinulle:

 • Osaamistasi ja tavoitteitasi mukailevan roolin asiantuntevassa organisaatiossa
 • Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja asiantuntevan tiimin tuen matalan hierarkian yrityksessä
 • Vastuullisen ja haastavan toimenkuvan, jossa pääset kehittämään ja ylläpitämään Medaffconin yrityskuvaa
 • Tilaisuuden työskennellä itsenäisesti ja itse vaikuttaa sekä vastata oman työsi tuloksista

Oletko etsimämme Markkinointipäällikkö?  Mikäli vastasit kyllä, haethan pian!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.7.18 täältä: https://apply.atalent.fi/medaffcon-markkinointipaallikko-6-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan.

Medaffconiin voit tutustua osoitteessa: https://www.medaffcon.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerströmiltä (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Kamon etsii tiiviiseen tiimiinsä täydennystä toimeentarttuvasta ja oppimishaluisesta markkinointiassistentista!

Terveystalo etsii nyt joukkoonsa innostunutta ja kehittymishaluista digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen