Mekaniikkasuunittelija

Julkaistu 21.05.2019

Comatec Group on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tuottava ja kehittävä insinööritoimisto. Alansa johtava yritys on tunnettu erityisesti kyvystään toteuttaa teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen haastavia toimeksiantoja. Comatecin ratkaisut perustuvat aina koeteltuun, ajanmukaiseen teknologiaan.

Comatec tarjoaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, projektien johtamista sekä ideointia ja konseptointia. Meillä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Osaamisemme kattaa mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun, ja erikoistuneet asiantuntijamme ratkaisevat myös testaukseen, tekniseen laskentaan, tuoteturvallisuuteen ja elinkaaripalveluihin liittyviä haasteita.

Vuonna 1986 toimintansa aloittaneen Comatec Groupin palveluksessa on lähes 600 asiantuntijaa. Konsernilla on toimipisteet 20 paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Puolassa.

Suomen johtava teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelupalveluja tarjoava insinööritoimisto, etsii Industrial Production Systems -tiimiinsä kehittymishaluista Mekaniikkasuunnittelijaa. Uusien ja innovatiivisten työtehtävien siivittämänä pääset tutustumaan mielenkiintoisten ja kansainvälisesti merkittävien teollisuuden yritysten toimeksiantoihin ja kehittymään urallasi yhä haastavampiin tehtäviin.

Pääasialliset työtehtäväsi vaihtelevat riippuen omasta osaamistasostasi. Pääpaino roolissa on mekaniikkasuunnittelun tehtävissä, joissa tulet ensisijaisesti keskittymään toimitusprojektien räätälöintiin. Tähän kuuluu itse suunnittelun lisäksi myös laitteiden asettelua, varustelua sekä dokumentointia. Työsuhteen edetessä sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan tuotekehityksen projekteihin. Comatec tukee urakehitystäsi työsuhteen eri vaiheissa mm. kattavan perehdytyksen, tiimin tuen sekä koulutuksien muodossa. Kun osaamisesi karttuu, tulet myös itse mentoroimaan uusia kokelaita ja saamaan vetovastuuta projekteista.

Sinulla on Mekaniikkasuunnittelun tehtäviin soveltuva korkeakoulutustausta (AMK/DI) esimerkiksi konetekniikan parista. Tiimissäsi käytettäviä suunnitteluohjelmia ovat mm. NX, Creo ja Solidworks. Sinun ei tarvitse hallita näitä kaikkia, riittää että tunnet perinteiset suunnitteluohjelmat opintojesi kautta. Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta mekaniikkasuunnittelun parista esimerkiksi kesätöiden, harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Ratkaisevinta on kehittymishaluinen asenteesi ja palosi menestyä mekaniikkasuunnittelijan tehtävissä. Näiden ominaisuuksien lisäksi Comatecilla arvostetaan hyviä tiimityöskentelytaitoja, idearikkautta sekä avoimuutta: uskallat tuoda julki omat mielipiteesi ja osallistut aktiivisesti keskusteluun tuoden oman osaamisesi projekteihin.

Hakijalta odotetaan:

– Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. konetekniikan parista.
– Aikaisempaa kokemusta (avustavista) mekaniikkasuunnittelun tehtävistä esim. harjoittelun, kesätöiden tai opinnäytetyön kautta
– Osaamista 3D -suunnitteluohjelmista
– Kehittymishaluista asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
– Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

– Asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät puitteet omalle urakehityksellesi
– Mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvällä toimialalla
– Joustavat työajat
– Kattavat työsuhde-edut (esim. Smartum -kortti)

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Comatecille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään Ti 4.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/comatec-oy-mekaniikkasuunnittelija-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa:https://www.comatec.fi/.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, etunimi.sukunimi[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

OnniBus.com is now looking for a Pricing Planner to join their business analysis team in Tampere!

Sako etsii nyt innovatiiviseen joukkoonsa kiväärituotannon menetelmäsuunnittelijaa!

Puuttuuko sinulta lopputyöaihe ja etsit osa-aikaista työtä opintojesi ohelle? Jos lisäksi kiinnostut kenttätyöstä, IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä podcastissa kerromme kuinka paljon työnantajamielikuvan kehittäminen maksaa ja miten työnantajamielikuvan kustannukset tulee budjetoida.

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen