Mekaniikkasuunittelija

Julkaistu 21.05.2019

Comatec Group on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tuottava ja kehittävä insinööritoimisto. Alansa johtava yritys on tunnettu erityisesti kyvystään toteuttaa teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen haastavia toimeksiantoja. Comatecin ratkaisut perustuvat aina koeteltuun, ajanmukaiseen teknologiaan.

Comatec tarjoaa suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, projektien johtamista sekä ideointia ja konseptointia. Meillä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Osaamisemme kattaa mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun, ja erikoistuneet asiantuntijamme ratkaisevat myös testaukseen, tekniseen laskentaan, tuoteturvallisuuteen ja elinkaaripalveluihin liittyviä haasteita.

Vuonna 1986 toimintansa aloittaneen Comatec Groupin palveluksessa on lähes 600 asiantuntijaa. Konsernilla on toimipisteet 20 paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Puolassa.

Suomen johtava teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelupalveluja tarjoava insinööritoimisto, etsii Industrial Production Systems -tiimiinsä kehittymishaluista Mekaniikkasuunnittelijaa. Uusien ja innovatiivisten työtehtävien siivittämänä pääset tutustumaan mielenkiintoisten ja kansainvälisesti merkittävien teollisuuden yritysten toimeksiantoihin ja kehittymään urallasi yhä haastavampiin tehtäviin.

Pääasialliset työtehtäväsi vaihtelevat riippuen omasta osaamistasostasi. Pääpaino roolissa on mekaniikkasuunnittelun tehtävissä, joissa tulet ensisijaisesti keskittymään toimitusprojektien räätälöintiin. Tähän kuuluu itse suunnittelun lisäksi myös laitteiden asettelua, varustelua sekä dokumentointia. Työsuhteen edetessä sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan tuotekehityksen projekteihin. Comatec tukee urakehitystäsi työsuhteen eri vaiheissa mm. kattavan perehdytyksen, tiimin tuen sekä koulutuksien muodossa. Kun osaamisesi karttuu, tulet myös itse mentoroimaan uusia kokelaita ja saamaan vetovastuuta projekteista.

Sinulla on Mekaniikkasuunnittelun tehtäviin soveltuva korkeakoulutustausta (AMK/DI) esimerkiksi konetekniikan parista. Tiimissäsi käytettäviä suunnitteluohjelmia ovat mm. NX, Creo ja Solidworks. Sinun ei tarvitse hallita näitä kaikkia, riittää että tunnet perinteiset suunnitteluohjelmat opintojesi kautta. Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta mekaniikkasuunnittelun parista esimerkiksi kesätöiden, harjoittelun tai opinnäytetyön kautta. Ratkaisevinta on kehittymishaluinen asenteesi ja palosi menestyä mekaniikkasuunnittelijan tehtävissä. Näiden ominaisuuksien lisäksi Comatecilla arvostetaan hyviä tiimityöskentelytaitoja, idearikkautta sekä avoimuutta: uskallat tuoda julki omat mielipiteesi ja osallistut aktiivisesti keskusteluun tuoden oman osaamisesi projekteihin.

Hakijalta odotetaan:

– Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. konetekniikan parista.
– Aikaisempaa kokemusta (avustavista) mekaniikkasuunnittelun tehtävistä esim. harjoittelun, kesätöiden tai opinnäytetyön kautta
– Osaamista 3D -suunnitteluohjelmista
– Kehittymishaluista asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
– Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

– Asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät puitteet omalle urakehityksellesi
– Mielenkiintoisia työtehtäviä kehittyvällä toimialalla
– Joustavat työajat
– Kattavat työsuhde-edut (esim. Smartum -kortti)

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Comatecille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään Ti 4.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/comatec-oy-mekaniikkasuunnittelija-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haastattelemme sopivia kandidaatteja jo hakuaikana.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa:https://www.comatec.fi/.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, etunimi.sukunimi[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Teollisuuden kone-ja prosessisuunnitteluun erikoistunut Vuo Automaatio etsii tiimiinsä uransa alkuvaiheessa olevaa Automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Helsingin merellisiin maisemiin.

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen