Mekaniikkasuunnittelija

Julkaistu 05.04.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236 miljoonaa euroa. Etteplan on kehittyvä globaali insinööritalo, jonka palveluksessa on yli 3 000 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on myös listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etteplan etsii useampaa kehityshaluista mekaniikkasuunnittelijaa osaksi pääkaupunkiseudun suunnittelutiimiä. Mekaniikkasuunnittelijana työskentelet edistyksellisimpien ja mielenkiintoisimpien mekaniikkasuunnittelun eri osa-alueiden parissa, maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien toimeksiannoissa. Toimenkuvassa pääpaino on eri suunnittelutehtävissä: osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan voit vastata esimerkiksi teollisuuslaitteiden tuotekehityssuunnittelusta ja niiden ylläpidosta, tai tuotannon tuesta ja valmistuksen kehityksestä. Erityisesti tuotekehityssuunnitteluun kuuluu olennaisesti myös prototypointi, testaus, käyttöönotto ja dokumentointi. Vaikka itse suunnittelutyötä on mahdollista tehdä Etteplanin tilojen lisäksi myös asiakkaan tiloissa, niin kummastakin osoitteesta löytyy oma suunnittelutiimi, jolta saat aina tarvittaessa apua ja tukea!

Etteplanin mekaniikkasuunnittelijana toimit vahvasti asiakasrajapinnassa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea “hands on” -asenne ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on myös itsenäinen sekä oma-aloitteinen. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja hallitset jonkin alalla käytettävistä 3D-suunnittelun työkaluista. Sinulla on mielellään relevanttien opintojen lisäksi aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, mutta kokemusvuosiakin tärkeämpää on aito halu oppia uutta ja rohkeus kysyä apua!

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävän kannalta relevanttia teknistä opintotaustaa, esim. konetekniikka
  • Aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä
  • Jonkin 3D- suunnittelutyökalun sujuvaa hallintaa, esim. SolidWorks, Creo, Inventor tai NX
  • Aidosti kansainvälisen työympäristön vuoksi paitsi sujuvaa suomen niin myös englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi toimialaosaaminen tai -kokemus teollisuuden parista

Tarjoamme sinulle:

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää suunnitteluosaamista paitsi työtehtävien myös koulutusten avulla. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Etteplanin palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi viimeistään maanantaihin 22. huhtikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/etteplan-mekaniikkasuunnittelija-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Etteplanista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.etteplan.com/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen