Technical Sales Specialist

Julkaistu 08.05.2019

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkakomponenttivalmistajien edustajana vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin yrityksemme toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjontamme kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Elgoodin PARTCO myymälä ja verkkokauppa on elektroniikan komponenttien erikoisliike. PARTCO palvelee kaikkia yksityishenkilöistä yrityksiin ja sopimusasiakkaisiin. PARTCO:n vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta, nopeat toimitukset ja laaja valikoima – kaupasta löytyy yli 13 000 tuotetta. Elgood Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Yrityksemme työllistää noin 30 henkilöä, joista osa on keskittynyt BtoB-myyntiin ja osa verkkokauppa- ja myymälätoimintaan.

Oletko myyntihenkinen ja sanavalmis osaaja, jolta löytyy innostusta ottaa haltuun monipuoliset teknisen B2C -myynnin tehtävät alati kehittyvällä toimintakentällä? Tässä tehtävässä yhdistyvät monipuoliset myynnin sekä teknisen asiakaspalvelun tehtävät, joissa pääset kasvattamaan ja hyödyntämään elektroniikka-alan tietovarastoasi sekä kehittämään myynnin taitojasi. Roolissa vastaat osana viiden hengen Sales-tiimiä Elgoodiin kuuluvan PARTCON myymälän sekä verkkokaupan monikanavaisesta palvelusta sähköisesti, puhelimitse sekä f2f -kohtaamisissa. Kattavan perehdytyksen jälkeen työskentelet elektroniikan tuotteiden parissa tarjoten asiakkaille asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Tehtävään ei kuulu uusasiakashankintaa ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi insinööritaustaiselle ja myyntihenkiselle henkilölle.

Osaamisesi karttuessa tulet myös saamaan vastuullesi verkkokaupassa myytävän tuotealueen, kerryttäen arvokasta erityisasiantuntemusta omasta tuoteportfoliostasi. Tuotevastuullisena seuraat oman tuoteryhmäsi kehittymistä sekä teet jonkin verran siihen liittyviä hankintoja. Elgoodissa sinulla on mahdollisuus räätälöidä urapolkuasi B2B-myynnin tehtäviä kohti. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jonka aikana pääset tutustumaan tuotteisiin niin verkkokaupassamme kuin myymälässämme. Näin varmistamme, että saat kattavan kuvan Elgoodin tuotteista sekä Addtech Groupin tuomista mahdollisuuksista.

Odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa tai työkokemuksen kautta kertynyttä osaamista elektronisista ratkaisuista. Elgoodin tiimissä on tilaa positiivisen elämänasenteen omaavalle tekijälle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan ottamaan vastuuta omista tehtävistään. Olet sosiaalisesti lahjakas ja itsevarma, etkä pelkää haastaa itseäsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:

  • Ymmärrystä elektroniikasta ja sen ratkaisuista
  • Taitoja työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden positiiviseen urakehitykseen, johon voit vaikuttaa oman mielenkiintosi mukaan
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden lisäkouluttautua myynnin saralla
  • Varman ja kasvavan työnantajan sekä suuren konsernin tarjoamat mahdollisuudet
  • Aktiivisen, huumorintajuisen ja työhönsä omistautuneen tiimin tuen ja kannustavan työyhteisön

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 22.5.2019 mennessä osoitteessa:https://apply.atalent.fi/elgood-myyja-5-2019.  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Elgoodista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elgood.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elgoodin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen