Technical Sales Specialist

Julkaistu 08.05.2019

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkakomponenttivalmistajien edustajana vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin yrityksemme toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjontamme kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Elgoodin PARTCO myymälä ja verkkokauppa on elektroniikan komponenttien erikoisliike. PARTCO palvelee kaikkia yksityishenkilöistä yrityksiin ja sopimusasiakkaisiin. PARTCO:n vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta, nopeat toimitukset ja laaja valikoima – kaupasta löytyy yli 13 000 tuotetta. Elgood Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Yrityksemme työllistää noin 30 henkilöä, joista osa on keskittynyt BtoB-myyntiin ja osa verkkokauppa- ja myymälätoimintaan.

Oletko myyntihenkinen ja sanavalmis osaaja, jolta löytyy innostusta ottaa haltuun monipuoliset teknisen B2C -myynnin tehtävät alati kehittyvällä toimintakentällä? Tässä tehtävässä yhdistyvät monipuoliset myynnin sekä teknisen asiakaspalvelun tehtävät, joissa pääset kasvattamaan ja hyödyntämään elektroniikka-alan tietovarastoasi sekä kehittämään myynnin taitojasi. Roolissa vastaat osana viiden hengen Sales-tiimiä Elgoodiin kuuluvan PARTCON myymälän sekä verkkokaupan monikanavaisesta palvelusta sähköisesti, puhelimitse sekä f2f -kohtaamisissa. Kattavan perehdytyksen jälkeen työskentelet elektroniikan tuotteiden parissa tarjoten asiakkaille asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Tehtävään ei kuulu uusasiakashankintaa ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi insinööritaustaiselle ja myyntihenkiselle henkilölle.

Osaamisesi karttuessa tulet myös saamaan vastuullesi verkkokaupassa myytävän tuotealueen, kerryttäen arvokasta erityisasiantuntemusta omasta tuoteportfoliostasi. Tuotevastuullisena seuraat oman tuoteryhmäsi kehittymistä sekä teet jonkin verran siihen liittyviä hankintoja. Elgoodissa sinulla on mahdollisuus räätälöidä urapolkuasi B2B-myynnin tehtäviä kohti. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jonka aikana pääset tutustumaan tuotteisiin niin verkkokaupassamme kuin myymälässämme. Näin varmistamme, että saat kattavan kuvan Elgoodin tuotteista sekä Addtech Groupin tuomista mahdollisuuksista.

Odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa tai työkokemuksen kautta kertynyttä osaamista elektronisista ratkaisuista. Elgoodin tiimissä on tilaa positiivisen elämänasenteen omaavalle tekijälle, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan ottamaan vastuuta omista tehtävistään. Olet sosiaalisesti lahjakas ja itsevarma, etkä pelkää haastaa itseäsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:

  • Ymmärrystä elektroniikasta ja sen ratkaisuista
  • Taitoja työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden positiiviseen urakehitykseen, johon voit vaikuttaa oman mielenkiintosi mukaan
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden lisäkouluttautua myynnin saralla
  • Varman ja kasvavan työnantajan sekä suuren konsernin tarjoamat mahdollisuudet
  • Aktiivisen, huumorintajuisen ja työhönsä omistautuneen tiimin tuen ja kannustavan työyhteisön

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 22.5.2019 mennessä osoitteessa:https://apply.atalent.fi/elgood-myyja-5-2019.  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Elgoodista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elgood.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elgoodin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen