Myynti- ja kunnossapitoinsinööri

Julkaistu 17.06.2020

Compentek Oy on paljetasaimiin ja kuumuudenkestäviin tuotteisiin erikoistunut yritys, jolla on alan historiaa ja osaamista jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Asiakkaitamme ovat Suomen voimalaitokset ja prosessiteollisuus sekä laitevalmistajat. Tärkeä osa toimintaamme on asiakkaiden laitoksissa tehtävät paljetasainten asennukset ja korjaukset. Toimistomme sekä tuotanto sijaitsevat Tuusulassa hyvien yhteyksien päässä.

Compentek etsii nyt tiimiinsä hyvän asenteen omaavaa Myynti- ja kunnossapitoinsinööriä. Työtehtäväsi koostuvat paljetasainten ja muiden tuotteiden loppukäyttäjämyynnistä sekä asennusten koordinoinnista voimalaitos- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Tärkeä osa työtä on myös kunnossapidon kartoitus, asennusvalvonta sekä asennusten laatuasiat. Pääset myös tekemään myyntityötä tarjousvaiheesta projektien toteutukseen asti. Tavoitteesi tehtävässä on toimia asiakkaidemme luotettavana kumppanina. Näemme isona etuna kiinnostuneisuuden asiakkaidemme prosesseihin.

Matkustusvalmius on tässä tehtävässä välttämätöntä ja Sinulle on helppoa lähteä matkaan asiakkaan luo aina tarpeen tullessa. Työmatkat sijoittuvat Suomen sisälle, asiakkaamme sijaitsevat Espoosta aina Tornioon asti. Ehdottoman tärkeää on, että olet asenteeltasi käytännönläheinen organisoija, joka saa asiat tapahtumaan. Osallistut tarvittaessa myös asennuksiin. Koska työssä ollaan tekemisissä asiakasrajapinnassa, tarvitset myös hyvät sosiaaliset taidot. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista.

Toimistopäivinä teet läheisesti yhteistyötä muiden compentekilaisten kanssa toimistollamme Tuusulassa. Toimit osana teknistä tiimiämme, jossa työnkuva räätälöityy henkilön vahvuuksien mukaan. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jo kosketuspintaa voimalaitoksiin ja/tai prosessiteollisuuteen. Edellytämme sinulta teknisten piirustusten lukutaitoa ja eduksesi on kokemus 3D tai 2D -suunnitteluohjelmista, kuten mm. Inventorista ja/tai AutoCADista. Olet myös ajan tasalla tietotekniikasta. 

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. kone- tai energiatekniikan insinööri 
  • Aiempaa kokemusta asiakastyöstä ja/tai teollisuusympäristöstä
  • Valmiutta matkustaa Suomen sisällä
  • B-ajokorttia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista 

Tarjoamme sinulle:

  • Osaamistasi ja tavoitteitasi mukailevan roolin asiantuntevassa organisaatiossa
  • Aidon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä Compentekin kouluttamana roolin sisällä 
  • Kilpailukykyiset edut, haasteellisen sekä erittäin monipuolisen tehtävänkuvan
  • Paikan yrityksessä, jossa pääset perehtymään Suomen energia- ja prosessiteollisuuteen paikan päällä. 

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään keskiviikkona 1.7.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/compentek-myynti-ja-kunnossapitoinsinoori-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Compentekista voit lukea lisää osoitteessa: www.compentek.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. 040 7508821, jenni.tonttii[ät]atalent.fi).

(Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme Compentekin palvelukseen.)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt!

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta rakennesuunnittelijaa tai rakennesuunnittelun projekti-insinööriä Tampereelle - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen