Myynti- ja markkinointiassistentti

Julkaistu 04.09.2020

Nolla Antimicrobial Oy on suomalainen, yksityisesti omistettu teknologiayhtiö, joka kehittää, valmistaa ja myy ja markkinoi uuteen patentoituun teknologiaan pohjautuvia tuotteita ja ratkaisuja haitallisia bakteereja, viruksia ja muita mikrobeja vastaan. Haemme Myynti- ja markkinointiassistenttia liittymään Nolla Antimicrobialin tiimiin pääkaupunkiseudulle. Tehtäväkenttä pitää sisällään monipuolisia markkinointiin ja myyntiin liittyviä tehtäviä, kuten Nollan sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja -ylläpitoa, kampanjoiden toteutusta ja asiakaspalvelua. Pääasialliset some-alustamme ovat Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn, jonka lisäksi ylläpidät omia WordPress-pohjaisia nettisivujamme. Osallistut myös markkinointimateriaalin suunnitteluun ja toteutukseen, pitäen sisällään sekä digi- että printtimuotoista mainontaa. Lisäksi vastaanotat, käsittelet ja koordinoit asiakastilauksia tiiviissä yhteistyössä myyjien ja tuotannon kanssa. Toivomme sinulta joustavuutta kasvuyrityksen hektisessä arjessa, jossa ajoittain osallistut myös hallinnollisiin ja muihin tehtäviin varsinaisen työnkuvasi ulkopuolelta. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista tekijää, mutta tehtävää on mahdollista räätälöitä osa-aikaiseksi esimerkiksi opintojen viimeistelyn ajaksi.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta myynti- ja markkinointitehtävistä, joissa olet päässyt hyödyntämään digimarkkinointia ja some-alustoja. Olet idearikas ja oma-aloitteinen tekijä, joka ei nosta käsiään pystyyn nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Olet jo tuttu yleisimpien kuvankäsittelyohjelmien ja sisällönhallintajärjestelmien kanssa, jonka lisäksi tuotat sujuvaa kirjallista sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Katsomme eduksi markkinoinnin koulutustaustan ja kokemuksen kasvuyrityksessä työskentelystä. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettua tiimipelaajaa, jolle vastuunkanto sekä jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta ovat luontainen osa persoonaa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Motivoivan ja monipuolisen tehtävän erittäin kiinnostavan tuotteen ja markkinan parissa
  • Paikan omistautuneessa tiimissä, jolla vahva tahtotila rakentaa yhtiöstä merkittävä globaali toimija alallaan 
  • Laajat mahdollisuudet kehittyä ja saada lisävastuuta tehtävän ja kasvutarinamme mukana

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa työkokemusta markkinointi- ja myyntitehtävistä
  • Some-alustojen tuntemusta  
  • Markkinoinnillista idearikkautta ja halua oppia uutta
  • Photoshop- ja InDesign-ohjelmien sekä WordPress-alustan perusosaamista
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista 

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Soveltuva koulutustausta esimerkiksi markkinoinnin alalta
  • Ruotsin kieliosaaminen

Mikäli kiinnostuit Myynti- ja markkinointiassistentin tehtävästä Nollalla, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 20.9.2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nolla-antimicrobial-myynti-ja-markkinointiassistentti-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Nolla Antimicrobial Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.nollaantimicrobial.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) 10.-11.9. ja 17.-18.9.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen