Myyntiassistentti

Julkaistu 25.09.2018

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt energistä ja oma-aloitteista Myyntiassistenttia monipuoliseen tehtävään Trukit ja sisälogistiikkaratkaisut -tiiminsä vahvistukseksi! Tehtävä sisältää pääasiassa tilaus-toimitusketjun hallintaa ja seuraamista, ostolaskujen tiliöintiä, sekä laitteiston vuokra- ja huoltosopimusten laadintaa. Roolissa korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Olet tiiviisti yhteydessä muun muassa kuljetusliikkeisiin, tavarantoimittajien tehtaisiin sekä myyntihenkilöstön kanssa. Työnkuva ei ole ennalta täysin kiveen hakattu, joten työtehtävät voivat vaihdella tarpeen mukaan ja roolisi muokkautua osaamisesi kehittyessä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun olevan kehittymishaluinen ja muutoksiin helposti sopeutuvainen henkilö, joka pystyy hallitsemaan ja koordinoimaan useampia keskeneräisiä asioita samanaikaisesti. Kaikkeen ei ole olemassa valmiita ohjeita, mutta oma-aloitteisella ja kiinnostuneella työotteella pärjäät pitkälle. Viihdyt itsenäisessä roolissa nopeatempoisessa työympäristössä, et kuitenkaan ole yksin, vaan saat alussa perehdytyksen ja tukea tiimiltäsi aina tarvittaessa.

Teknisellä Kaupalla on käynnissä iso toiminnanohjausjärjestelmän uudistushanke ja pääset läheltä seuraamaan myös tämän uudistuksen vaiheita. Tehtävä on hankkeen ajan määräaikainen ja kestoltaan noin 18 kuukautta, mutta jatkosta on mahdollista keskustella työsuhteen edetessä.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
 • Aiempaa työkokemusta toimistotyöstä
 • Tarkkaa, oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta sekä paineensietokykyä
 • MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Toimialaosaaminen sekä vahva kiinnostus alaa kohtaan
 • Aikaisempi kokemus myynnin avustavissa tehtävissä työskentelystä sekä erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisessa roolissa
 • Tilaisuuden oppia kattavasti Teknisen Kaupan liiketoiminnasta ja ratkaisuista
 • Mahdollisuuden seurata laajaa toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojektia läheltä
 • Mukavat ja leppoisat työkaverit nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä
 • Suuren monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi pdf-muodossa hakujärjestelmämme kautta viimeistään 09.10.2018 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-myyntiassistentti-9-2018 Kerrothan hakudokumenteissasi myös, milloin mahdollinen aloitus tehtävässä sopisi sinulle ja palkkatoiveesi.

Teknistä Kaupasta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/ ja tarkemmin trukit ja sisälogistiikkaratkaisut tuoteryhmästä osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/tuoteryhmat/trukit-ja-sisalogistiikkaratkaisut

Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisätietoja aTalentin Rekrytointipäällikkö Laura Isosompilta puh. 044 557 7737, laura.isosomppi[at]atalent.fi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Interested in telecom and IoT? DNWP is looking for a future talent to work as a technical Product Specialist, supporting our customers all around the globe!

Hae viimeistään: 09.10.2018

Haluatko taata asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen? Löytyykö sinulta hyvät projektinhallintataidot? Lue lisää Aalto EE:n Coordinator-roolista!

Hae viimeistään: 09.10.2018

Neteram Oy (KONE) etsii testausinsinööriä oppimaan ja näkemään, kuinka tuotekehitystä tehdään yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä!

Hae viimeistään: 09.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Mira Kujanpää työskentelee Hartwallilla kotimaisten virvoitusjuomien Brand Managerina. Haastattelussamme hän kertoo oman...

Headhunter, Sourcer, Talent Researcher… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näillä eri termeillä kuvaillaan rekrytoinnin ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen