Myyntiassistentti

Julkaistu 27.09.2018

EDR&Medeso on nopeasti kasvava noin 100 hengen Pohjois-Eurooppalainen konserni. Autamme asiakkaitamme tuomaan tuotteet nopeammin markkinoille korvaamalla fyysistä prototypointia digitaalisella prototypoinnilla. Olemme myös Euroopan TOP25 IoT-yritysten listalla. www.edrmedeso.com.

Kansainvälinen EDR & Medeso etsii nyt kasvunsa tueksi aidosti palveluhenkistä tekijää dynaamiseen Myyntiassistentin rooliin kauniille Finlaysonin toimistoalueelle Tampereelle – kenties juuri sinua? Myyntiassistenttina tehtäviesi pääpaino on B2B-myynnissä: keskeisin tavoitteesi on lisätä asiakasuskollisuutta sekä pysyvyyttä asiakaskunnassa uusimalla ohjelmistotuotteiden lisenssejä, mutta samalla myös kasvattaa asiakaskuntaa seuraamalla markkinoinnin tuottamia liidejä potentiaalisista uusista asiakkaista. Tämän tärkeän päävastuun lisäksi vastaat myös käytössä olevan CRM-järjestelmän, SalesForcen, ylläpidosta sekä ajantasaisuudesta. Osana pientä, mutta tiivistä myyntitiimiä tuet muita tiimiläisiä mm. tapahtuma- ja messumarkkinoinnissa sekä muissa vastaavissa kasvua tukevissa myynti- ja markkinointitehtävissä. Tämä monipuolinen tehtävä vaatii sinulta itsenäisen, jopa yrittäjähenkisen työotteen lisäksi positiivista ”let’s do it” -asennetta, kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti. Tehtävässä korostuvat myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot – tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa (myös insinöörien)!

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi myynnin tekijä – etsimme ennen kaikkea uuden oppimisesta innostuvaa ja aidosti kehityshaluista tekijää, joka on valmis kehittämään niin itseään kuin myös EDR & Medeson prosesseja. Osaamisesi karttuessa pääset myynti- ja markkinointityön lisäksi ottamaan osaa myös toimiston pyörittämiseen liittyvään hallinnolliseen työhön, missä on vain taivas rajana!

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (esim. tradenomi)
  • Aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta joko B2C tai B2B-puolelta (esim. asiakaspalvelu)
  • Aitoa palveluhenkisyyttä sekä innostusta myyntityöhön
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvan englannin kielen

Katsomme eduksi:

  • Aikaisemman kokemuksen CRM-järjestelmistä
  • Ruotsin kielen

Miksi EDR & Medesolle töihin?

Tarjoamme sinulle saavutuksia vastaavan kompensaation, mahdollisuuden kehittyä uralla ja niin halutessasi saada myös lisää vastuuta. Toimistomme sijaitsee kauniilla Finlaysonin alueella ja meillä on ainakin omasta mielestämme todella kivaa töissä ja teemme juttuja yhdessä joskus vapaa-ajallakin!

Jos olet etsimämme palveluhenkinen Myyntiassistentti, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.10.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/edr-medeso-myyntiassistentti-9-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työt!

Lue lisää EDR & Medesosta osoitteesta: www.edrmedeso.com. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Woodio is looking for an experienced Sales Director to take the lead of their sales and marketing team, and the whole sales operation.

Blåkläder Workwear Center etsii nyt joukkoonsa näkemystä omaavaa, yrittäjähenkistä Marketing Manageria!

Etsimme nyt myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen