Myyntiassistentti

Julkaistu 16.05.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Yli 110-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt Myyntiassistenttia monipuoliseen tehtävään Trukit ja sisälogistiikkaratkaisut -tiiminsä vahvistukseksi! Myyntiassistenttina työhösi kuuluu muun muassa tilaus-toimitusketjun hallintaa ja seuraamista, ostolaskujen tiliöintiä, laskutusta sekä laitteiston vuokra- ja huoltosopimusten laadintaa. Roolissa korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Olet tiiviisti yhteydessä esimerkiksi kuljetusliikkeisiin, tavarantoimittajien tehtaisiin sekä tiimin myyntihenkilöstöön.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun olevan oppimishaluinen ja muutoksiin helposti sopeutuvainen henkilö, joka pystyy koordinoimaan useampia keskeneräisiä asioita samanaikaisesti. Kaikkeen ei ole olemassa valmiita ohjeita, mutta oma-aloitteisella ja kiinnostuneella työotteella pärjäät pitkälle. Viihdyt itsenäisessä roolissa nopeatempoisessa työympäristössä, mutta yksin ei tarvitse jäädä, vaan saat tukea Myyntiassistentti -kollegoilta sekä muulta tiimiltä.

Teknisellä Kaupalla on käynnissä laaja toiminnanohjausjärjestelmän uudistushanke ja pääset läheltä seuraamaan myös tämän uudistuksen vaiheita. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi voi olla mahdollista sisällyttää esimerkiksi key user -vastuuta. Myyntiassistentin tehtävä on hankkeen ajan määräaikainen vuoden 2020 loppuun. Jatkosta voi olla mahdollista keskustella työsuhteen edetessä.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa työkokemusta toimistotyöstä
 • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
 • Hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
 • Tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä paineensietokykyä
 • MS Office-taitoja, erityisesti Excelin peruskäytön hallintaa (esim. taulukoiden ylläpito)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus myynnin avustavissa tehtävissä työskentelystä sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus
 • Toimialaosaaminen sekä kiinnostus alaa kohtaan
 • SAP-osaaminen

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisessa roolissa  
 • Tilaisuuden oppia kattavasti Teknisen Kaupan liiketoiminnasta ja ratkaisuista
 • Mahdollisuuden seurata laajaa toiminnanohjausjärjestelmän uudistusprojektia läheltä
 • Mukavat ja osaavat kollegat tekemistäsi tukemaan
 • Suuren monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään to 30.5.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-myyntiassistentti-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivämäärän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Teknisestä Kaupasta voit lukea tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin Turun seudulle!

Meriteollisuuden kehittyessä ja alan toimeksiantojen lisääntyessä Comatec etsii tiimiinsä Sähkösuunnittelijaa työskentelemään monipuolisiin marine-projekteihin pääkaupunkiseudulle!

Nostopalvelu J. Helaakoski etsii nyt joukkoonsa Vantaalle monipuolisista tehtävistä motivoituvaa suunnittelutaitoista laatuinsinööriä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen