Myyntiassistentti

Julkaistu 02.10.2019

China Ocean Shipping Companies Group, abbreviated as COSCO Group, with its headquarters in Bejing is a large and diversified enterprise group with international ocean transportation as its core business. Founded in 1961, COSCO Group has grown up into one of world’s leading companies in container transportation, bulk and general cargo transportation. Now the group owns and operates more than 600 ocean-going vessels, including container vessels, bulk carriers, general cargo ships, tankers, LPG vessels, refrigerated cargo ships, timber vessels and passenger/cargo ships amounting to 20 million dwt.

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Myyntiassistenttia liittymään tiimiimme. Tehtävässä tulet avustamaan myyntiämme erilaisissa asiakastoiminnoissa, kuten sopimusten, kuljetustietojen ja muun dokumentaation ylläpidossa, tallentamisessa ja päivittämisessä. Tulet huolehtimaan, että tarvittavat kuljetustiedot ovat ajantasalla järjestelmissämme. Tulet lisäksi käsittelemään ja vastaamaan asiakkaidemme palvelupyyntöihin.  

Odotamme sinulta kiinnostusta logistiikka-alaa kohtaan. Emme edellytä tehtävään tiettyä koulutustaustaa, mutta tutkinto logistiikan ja kaupallisen alan opinnoista katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaansaava, huolellinen ja tarkka työskentelyote. Luemme eduksi, mikäli olet jo saanut työkokemusta vastaavanlaisista tai muista logistiikka- ja huolinta-alan tehtävistä. Edellytämme tehtävässä suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa.

Myyntiassistenttina jokainen työpäivä on erilainen ja et takuulla pääse kangistumaan rutiineihin. Kehittyessäsi tehtävissä pääset halutessasi laajentamaan tehtäväkenttääsi ja vastuualuettasi. Olemme maailman kolmanneksi suurin konttivarustamo ja myyntiassistenttina pääset tutustumaan varustamotoimintaan sekä laajaan markkina-alueesen.   

Hakijalta odotamme: 

  • Kiinnostusta logistiikka-, huolinta- tai laivaus-alaa kohtaan
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvä kommunikointitaitoja
  • Huolellista, tarkkaa ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Hyviä IT-perustaitoja, erityisesti Office-työkaluista
  • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Opintotausta esimerkiksi logistiikan, tuotantotalouden tai kaupalliselta alalta
  • Työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi tehtävään, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 16.10.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/cosco-shipping-lines-finland-oy-myyntiassistentti-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Voit myös liittää mukaan viimeisimmän opintosuoritteesi. Jätäthän hakudokumenttisi pdf-muodossa.

Tähän tehtävään valittu työntekijä työllistyy suoraan Cosco Shipping Lines Finlandin palvelukseen.

Cosco Shipping Lines Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.coscoshipping.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen