Myyntipäällikkö

Julkaistu 30.08.2018

Admicom Finland Oy on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä sekä kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Olemme nopeasti ja kannattavasti kasvava, pitkälti henkilöstömme omistama yritys. Liikevaihtomme on kasvanut viimeisten viiden vuoden ajan keskimäärin 37 % vuodessa. Pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan, toimiston ja tuotannon rutiineja saumattomasti sähköiseen kirjanpitoon asti.  Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta startup -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2017 liikevaihto oli jo 8,1 miljoonaa ja työllistämme yli 100 henkilöä Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaalla. Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq Helsingin First North -listalle.

 

 

Admicom Finland Oy etsii nyt kasvun tueksi myyntihenkistä tekijää kehittymään asiakasvastuulliseksi Myyntipäälliköksi – kenties juuri sinua? Myyntipäällikkönä tehtäviesi pääpaino on asiakaskunnan kasvattamisessa ratkaisukeskeisen uusasiakashankinnan keinoin kattaen kaiken prospektoinnista ja buukkaamisesta kasvokkaisiin asiakastapaamisiin ja kauppojen ”klousaamiseen”. Vakuuttavana kommunikoijana osaat myös kuunnella potentiaalisia asiakkaita, herättää luottamusta ja auttaa heitä löytämään juuri oikeat ratkaisut: sinulla on kyky vakuuttaa yritysasiakkaat pilvipalveluna toimivan SaaS-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän laadusta ja hyödyllisyydestä. Tämä haastava tehtävänkuva vaatii sinulta erityisesti oman työn omistajuutta, yrittäjähenkisyyttä ja kykyä johtaa itse itseään, mutta älä kuitenkaan huoli – pääset osaksi työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa!

Emme siis odota sinun vielä olevan valmis myyntipäällikkö – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi myynnin tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta ja kehittämään niin itseäsi kuin myös Admicomin myyntiä- ja prosesseja. Admicom on puolestaan valmis panostamaan sinun osaamisen kehittämiseen tarjoamalla kattavan perehdytyksen ja koulutuksen!

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvia opintotaustan (AMK/ YO)
  • Aitoa innostusta aktiiviseen myyntityöhön sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä nopeaa oppimiskykyä
  • Vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvan suomen kielen

Katsomme eduksi:

  • Aiemman työkokemuksen myynnistä tai asiakaspalvelusta (B2C/B2B)
  • Käyttökokemuksen tietojärjestelmien parista (ERP/CRM) sekä aidon kiinnostuksen järjestelmiä kohtaan

Admicom Oy tarjoaa:

  • Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun muun muassa kvartaaleittain järjestettävien myyntivalmennuksien kautta
  • Nuorekkaan ja yrittäjähenkisen työyhteisön nopeasti kehittyvään SaaS-bisneksen edelläkävijäyrityksessä
  • Kiinteän kuukausipalkan

Jos olet etsimämme Myyntipäällikkö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 12.09.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/admicom-oy-myyntipaallikko-8-2018 . Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Haku on ensisijaisesti Vantaalle, mutta hakemukset myös Tampereelle, Jyväskylään tai Ouluun otetaan huomioon!

Lue lisää Admicomista sekä tutustu yritykseen työnantajana palkanlaskijan, Joannan, uratarinan kautta: https://www.admicom.fi/tyopaikat/tyontekijatarinat/joanna-paukkunen/. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Mia Paatsalo (+358 50 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

Point Capital etsii nyt 1-2 osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen