Myyntireskontranhoitaja

Julkaistu 27.12.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Yli 110-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia. 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt Myyntireskontranhoitajaa taloushallinnon tiimiinsä! Myyntireskontranhoitajana toimenkuvaasi kuuluu muun muassa myyntilaskujen käsittelyä SAP-järjestelmässä, myyntireskontran suoritusten kirjausta ja kohdistamista, laskujen selvittelyä sekä myynnin arvonlisäveron oikeellisuuden tarkistuksia. Työhösi voi sisältyä myös muita taloushallinnon tehtäviä ja pääset osallistumaan lisäksi esimerkiksi järjestelmien kehitystyöhön.

Etsimme hyvillä yhteistyötaidoilla varustettua, tarkkaa ja joustavaa henkilöä. Otat oma-aloitteisesti vastuuta omasta tekemisestä, mutta yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, vaan työskentelet osana reilun 10 hengen taloushallinnon tiimiä, jossa osaavat kollegat ja apu ovat lähellä. Tulevaisuudessa tehtävänkuvasta voidaan keskustella osaamisesi mukaan, ja toivomme sinulta innostusta oppia ja kehittää ammattitaitoasi taloushallinnon parissa.

Odotamme sinulta:

  • Taloushallinnon perusymmärrystä sekä kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä
  • Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. tradenomi / merkonomi)
  • Tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa   

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Aiemman työkokemuksen myyntireskontran tehtävistä
  • Sujuvan englannin kielen taidon

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työn ja tilaisuuden kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa
  • Mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuudessa tehtävänkuvaan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan kehittyvässä taloushallinnon yksikössä
  • Joustavan ja asiantuntevan tiimin tuen 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-myyntireskontranhoitaja-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi) 27.-31.12.2019 ja 7.1.2020.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen