Myyntireskontranhoitaja

Julkaistu 27.12.2019

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Yli 110-vuotisen historiansa aikana Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi, jolla on toimintaa yli 30 maassa. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Joukostamme löytyy mm. myynnin ja markkinoinnin, automaation, sähkön, mekaniikan, taloushallinnon, IT:n sekä monen muun alan huippuosaajia. 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt Myyntireskontranhoitajaa taloushallinnon tiimiinsä! Myyntireskontranhoitajana toimenkuvaasi kuuluu muun muassa myyntilaskujen käsittelyä SAP-järjestelmässä, myyntireskontran suoritusten kirjausta ja kohdistamista, laskujen selvittelyä sekä myynnin arvonlisäveron oikeellisuuden tarkistuksia. Työhösi voi sisältyä myös muita taloushallinnon tehtäviä ja pääset osallistumaan lisäksi esimerkiksi järjestelmien kehitystyöhön.

Etsimme hyvillä yhteistyötaidoilla varustettua, tarkkaa ja joustavaa henkilöä. Otat oma-aloitteisesti vastuuta omasta tekemisestä, mutta yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, vaan työskentelet osana reilun 10 hengen taloushallinnon tiimiä, jossa osaavat kollegat ja apu ovat lähellä. Tulevaisuudessa tehtävänkuvasta voidaan keskustella osaamisesi mukaan, ja toivomme sinulta innostusta oppia ja kehittää ammattitaitoasi taloushallinnon parissa.

Odotamme sinulta:

  • Taloushallinnon perusymmärrystä sekä kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä
  • Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. tradenomi / merkonomi)
  • Tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa   

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Aiemman työkokemuksen myyntireskontran tehtävistä
  • Sujuvan englannin kielen taidon

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työn ja tilaisuuden kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa
  • Mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuudessa tehtävänkuvaan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan kehittyvässä taloushallinnon yksikössä
  • Joustavan ja asiantuntevan tiimin tuen 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-myyntireskontranhoitaja-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi) 27.-31.12.2019 ja 7.1.2020.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Teknisen Kaupan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Catella Asset Management is now looking for a driven Sales and Leasing Associate to take part in sales and leasing of Real Estate portfolios located across Finland!

hartwall-atalent

Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen