Network Advisor (B2B-myynti)

Julkaistu 14.02.2020

EGN (Executives’ Global Network) on tarjonnut valikoituja kollegaryhmiä johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen. Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa. Luottamuksellisissa kollegaryhmissä eri toimialojen johtajat ja asiantuntijat sparraavat toisiaan ja laajentavat omaa osaamistaan kokemusten jakamisen kautta.

EGN Suomi Oy hakee nyt B2B-myyntitiimiinsä vahvistusta asiakasvastuullisen Network Advisorin tehtävään. Network Advisorina tehtäväsi on jalostaa buukkaajan sinulle sopimista tapaamisista mahdollisimman laadukkaasti kauppaa sekä etänä että kasvokkain. Teet läheistä yhteistyötä buukkaaja-työparisi kanssa – hän sopii sinulle tapaamisia tekemäsi myyntisuunnitelman mukaisesti. Maksimoit onnistumismahdollisuutesi prospektoimalla ja buukkaamalla työparisi tukena silloin, kun kalenterisi sen sallii. 

EGN Suomella on kymmeniä erilaisia aihealueittain erikoistuneita 15-20 hengen kollegaryhmiä ja sinun fokuksessasi on varmistaa, että oman vastuualueesi ryhmissä on jatkuvasti riittävästi jäseniä laadukkaan palvelun takaamiseksi. Tässä tehtävässä pääsetkin toimimaan varsin uniikin asiakaskunnan parissa – käytännössä myyt eri alojen johtajille ja asiantuntijoille mahdollisuutta ammatilliseen henkilökohtaiseen kehittymiseen EGN:n verkoston kautta. 

Ideaalihakijallemme ratkaisukeskeisen yritysmyynnin kenttä ja uusasiakashankinnan prosessi on jo entuudestaan tuttu. Arvostamme kuitenkin kaikenlaista myyntikokemusta ja liiketoimintaymmärrystä – tärkeintä on, että tiedät jo, mistä myynnissä on kyse ja ymmärrät, miten yritykset toimivat. Mikäli haluat siis tehdä fiksun konsultatiivista myyntiä uniikissa korkean profiilin ympäristössä, jossa B2C ja B2B yhdistyvät, voi tämä hyvinkin olla paikkasi!      

Tarjoamme sinulle:

 • Ainutlaatuisen myyntiympäristön, jossa B2B ja B2C yhdistyvät
 • Uniikin asiakaskunnan, joka koostuu eri alojen johtavista tekijöistä – EGN:n Network Advisorina haalit ympärillesi laadukkaan verkoston 
 • Matalan organisaation, jossa pääsee kehittämään asioita itsekin
 • Toisiaan tukevan tiimin, jossa jokaisella on tasavertainen mahdollisuus ja työrauha tehdä tulosta 
 • Joustavuutta työajoissa
 • Asiallisen pohjapalkan ja onnistumisperusteisen bonusmallin  

Sinulta odotamme:

 • Liiketoimintaymmärrystä ja laadukkaan konsultointihenkistä keskustelukykyä  
 • Itsenäistä, suunnitelmallisen pitkäjänteistä työotetta
 • Aktiivista myyntiotetta ja jotain aiempaa myyntikokemusta 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa  
 • Hyviä perustason IT-taitoja

Eduksesi katsomme:

 • Aiemman myyntikokemuksen yrityspuolelta, uusasiakashankinnasta tai puhelinmyynnistä 
 • Kykysi hyödyntää sosiaalista mediaa myyntikanavana 

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 1.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/egn-suomi-network-advisor-b2b-myynti-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi. 

EGN:stä voit lukea lisää osoitteessa: egn.fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (044 0550 317; otto.seppala[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme EGN Suomen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen