Network Manager

Julkaistu 02.11.2020

Tekniikan Akatemia TAF jakaa joka toinen vuosi Millennium-teknologiapalkinnon ja järjestää muita teknologiatapahtumia ja nuorisoprojekteja. Tekniikan Akatemian merkittävimpiä vahvuuksia on kolmikantainen yhteistyö elinkeinoelämän, valtionhallinnon ja tiedeyhteisön välillä sekä kattava verkosto kaikilla kolmella alueella. Lisää TAF:sta osoitteessa: https://taf.fi/fi/.

Otaniemessä työskentelee joukko tiede- ja tutkimusmaailman innovaatiotoiminnan suunnannäyttäjiä, ja he etsivät joukkoonsa myyntihenkistä Network Manageria vuoden mittaiseen työsuhteeseen! Tekniikan Akatemia -säätiö, tuttavallisemmin TAF, jakaa kahden vuoden välein Millennium-teknolgiapalkinnon, joka on suomalainen kunnianosoitus ihmisten elämänlaatua parantaville läpimurtoinnovaatioille. Tulet toimimaan omassa roolissasi tiiviisti TAF:n kumppaniverkoston kehittämisen ja ylläpitämisen parissa sekä osana työryhmää, joka uudistaa palkintoa. Lisäksi monipuoliseen tehtäväkenttääsi voi kuulua myös viestintä- ja markkinointihenkisiä elementtejä  mm. Instagramissa, Twitterissä, Youtubessa sekä LinkedInissa.

Network Managerina teet tiivistä yhteistyötä TAF:n yrityskumppaneiden kanssa. Tämän osalta kehität kumppanuusmalleja sekä aktiivisella työotteella luot myös aivan uusia kumppanuussuhteita.


Kumppaniverkosto – Kumppaniverkoston osalta tulet kehittämään jo olemassa olevia kumppanuuksia, vastaten kumppanien tarpeisiin TAF:n monipuolisilla yhteistyömuodoilla, joiden tavoitteena on kuvastaa kumppanien suhdetta teknologiaan ja innovaatioihin. Olet mukana ohjaamassa ja koordinoimassa ratkaisuja yhdessä viisihenkisen tiimin sekä sidosryhmien kanssa. 

Millennium-teknologiapalkinnon uudistamisprojekti – Uudistumisen tavoitteena on lisätä palkinnon kansainvälistä tunnettuutta ja luoda uusia kumppanuussuhteita, myös kansainvälisesti. Palkinnon profiili kehittyy kohti maapalloa ja ihmiskuntaa kohtaavien globaalien haasteiden ratkaisuja. Osana tulevaa uudistusta on myös tarkoitus kehittää uusia kumppanuusmuotoja. Tulet työskentelemään niiden jalkauttamisen parissa. Uudistamisprojektissa olet mukana koko TAF:in tiimin työssä, toimitusjohtajan suorassa ohjauksessa.

Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi:

  • Kaupallinen tai tekninen korkeakoulutausta (Yliopisto/AMK)
  • Työkokemusta yritysmaailmasta esim. B2B-myynnin, asiakkuudenhallinnan tai markkinoinnin parista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallista sekä suullista)
  • Kokemusta sosiaalisen median käytöstä yrityksen tai yhteisöjen viestinnässä
  • Palava into maailman ongelmien ratkaisemiseen

Etsimme henkilöä, joka on:

Sosiaalinen – työskentelet tiiviisti sekä sisäisten sidosryhmien että kumppaniemme kanssa. Tapaat työssäsi kumppaniyritysten edustajia teknologiajohtajista erilaisiin erityisasiantuntijoihin. Et pelkää esiintyä ja työskentelet luontevasti eri sidosryhmien välillä. 

Itseohjautuva – tartut työtehtäviisi innolla ja sinulla on kyky suunnitella omaa päivittäistä työskentelyäsi. Pystyt työskentelemään järjestelmällisellä työotteella myös ruuhkahuippuina ja priorisoimaan omaa työstäsi tehokkaasti.

Vastuuntuntoinen – työskentelet TAF:n merkityksellisten kumppanien parissa ja koet työstäsi suurta ammattiylpeyttä.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset työskentelemään maapallon ja ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta merkittävien asioiden parissa. TAF:lla kuulut tiimiin, joka on “hyvien puolella” ja pääset näkemään maailmaa uusien linssien lävitse. Eturivin paikka ei ole TAF:lla pelkkää sanahelinää, vaan pääset omin silmin todistamaan sitä, miten teknologia muuttaa maailmaa. Vuoden aikana tulet kasvattamaan henkilökohtaista verkostoasi mittavasti ja luomaan kontakteja tekonolgiaedelläkävijöiden ja julkisten tahojen kanssa. TAF:n viihtyisä toimisto sijaitsee Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön. 

Miltä kuulostaa? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 17.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/tekniikan-akatemia-taf-network-manager-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Tekniikan Akatemia -säätiöstä voit lukea lisää osoitteessa: https://taf.fi/fi/. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Tekniikan Akatemia -säätiölle.  

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen