Office 365-asiantuntija

Julkaistu 30.04.2021

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä. Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. https://samlink.fi/

Samlink etsii joukkoonsa Espooseen Office 365-asiantuntijaa. Tässä tehtävässä toimit 2. tason support- asiantuntijana niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaillemme, jotka ovat pääosin finanssialan toimijoita. Tehtävään kuuluu jatkuvan palvelun tehtäviä tikettien ja häiriönhallinnan parissa sekä projektiluontoista työtä asiakasvaatimusten ja uusien ominaisuuksien toteuttamiseksi. Tehtävänäsi on myös tarjota tukea 1. tason asiakastukihenkilöille tarpeen mukaan sekä osallistua vaativimpien tukipyyntöjen ratkaisuun. Pääset toimimaan monipuolisesti Office 365-ratkaisujen parissa, joissa muun muassa Exchange ja Teams vaativat jatkuvasti uusia integrointeja eri palveluihin.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on jo kerryttänyt työelämästä näyttöjä Office 365-ratkaisujen parista ja on hallinnut kyseistä ympäristöä ainakin yhden tai kahden palvelun osalta. Taustasi voi olla joko alan palveluyrityksestä tai organisaation sisäisestä roolista. Tärkeää on, että omaat näkemystä, jonka pohjalta kykenet tekemään ehdotuksia, löytämään ratkaisuja ja ymmärtämään ympäristön palveluiden keskinäisiä riippuvuuksia. Koska tehtävässä toimitaan asiakasrajapinnassa, kommunikoit monien tahojen kanssa sujuvasti ja kykenet myös kääntämään teknisiä konsepteja asiakkaalle ymmärrettävälle kielelle. Office 365-ympäristö on jatkuvassa muutoksessa, joten pidät aktiivisesti osaamistasi ajan tasalla ja reagoit palvelukehitykseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään O365-asiantuntijana monipuolisissa tehtävissä
  • Hyvin kattavan sisäisen koulutustarjonnan
  • Kansainvälisen konsernin urakehitysmahdollisuudet Suomessa ja ulkomailla
  • Kompaktin ja tiiviin tiimin, jossa puhalletaan yhteen hiileen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut ja joukon erilaisia vapaa-ajan harrastekerhoja (katso video ilmoituksen lopusta)

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista tutkintoa
  • Kokemusta Office 365-ratkaisujen parista ja ympäristön hallitsemisesta ainakin joidenkin palveluiden osalta
  • Halua asiakasrajapinnassa toimimiseen sekä hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja
  • Aktiivista otetta oman osaamisen ylläpitämiseksi
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Samlinkin työntekijäksi. Tehtävään valitulle henkilölle suoritetaan turvaselvitys.

Mikäli kiinnostuit O365-asiantuntijan tehtävästä Samlinkilla, lähetä CV:si tai jaa LinkedIn-profiilisi sekä valinnaisen hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 12.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. +358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Office

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä.

Office

Olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä? Haluatko toimia teknisenä asiantuntijana? Gramex etsii nyt ICT-asiantuntijaa osaksi dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena.

Office

Lendiron etsii nyt joukkoonsa Technical Support Engineeriä Kuopioon tai Helsinkiin! Tulisit toimimaan monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Lisäksi tehtävässä on laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuotekehitykseen tai haastavampiin ongelmanratkaisutehtäviin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen