Ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelija (HW & SW)

Julkaistu 20.09.2019

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic –tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa. Elomaticista voit lukea lisää osoitteessa: www.elomatic.com/fi/.

Elomatic hakee nyt tekijöitä Automation & Electrification – yksiköihinsä Turkuun, Tampereelle ja Espooseen. Tässä yksikössä pääset kehittymään ohjelmisto- ja automaatioprojektien todelliseksi asiantuntijaksi.

Vastuullasi tässä tehtävässä on mm. konsepti- ja toteutussuunnittelutyöt. Työtehtäväsi sisältävät vahvasti myös projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä eri kohteissa. Elomatic on merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaalia suunnittelutoimintaa.

Ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelijana olet asiakkaan luotettu asiantuntija. Suunnittelet yhdessä muiden suunnittelijoidemme kanssa ohjelmistoja ja applikaatiota kansainvälisille asiakkaillemme. Mikäli olet keskittynyt enemmän ohjelmointiin – tämäkin passaa, sillä toimenkuvasi ei ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan. Kokemuksesi karttuessa tulet saamaan vastuullesi myös omia suunnittelutoimeksiantoja ja näin kartuttamaan projektinhallintataitojasi. Työtä tehdään osaksi myös asiakkaiden tiloissa, joten tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta sekä joustavaa asennetta, sillä monet asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla maailmaa.

Toivomme sinulta soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), erimerkiksi ohjelmistotekniikan, automaatiotekniikan sekä tietoliikenne- ja tietotekniikan alueilta. Prosessisautomaation tuntemus nähdään eduksi. Sinulla tulisi olla jo aikaisempaa työkokemusta alalta.

Etsimme omatoimista, vahvoilla ongelmanratkaisukyvyillä varustettua osaajaa. Olet perusluonteeltasi proaktiivinen ja kehittämishaluinen. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai alan konkari, Elomaticilla on kokeneellekin tekijälle tarjolla ammatillisesti kehittäviä tehtäviä. Asenteesi on avainasemassa: sinulla on aitoa kiinnostusta teollisuusautomaation suunnittelua ja kehitystä kohtaan.

Edellytämme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa
  • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Ymmärrystä esimerkiksi Siemensin, Omronin, Valmetin tai muiden vastaavien automaatiotuotteiden tuntemusta. Automaatiotuotteiden (HW) ja ohjelmistotekniikoiden (SW) osaaminen katsotaan eduksi.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaamisen näemme suureksi eduksi

Elomaticilla suunnataan katse tulevaan ja uskalletaan ottaa vastaan yhä haastavampia toimeksiantoja. Pitkä kokemus ja vahva osaaminen alalta takaavat sen, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukea myös työsuhteen edetessä.

Tarjoamme sinulle:

  • Ammatillisesti kehittäviä, haastavia sekä erittäin monipuolisia työtehtäviä, jotka räätälöidään sinun osaamisesi mukaan
  • Rennon, mutta työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin tuen ja kannustuksen ainutlaatuisessa työyhteisössä, missä omistajuus on perheyrityksellä sekä Elomaticin työntekijöillä
  • Mahdollisuuden työskennellä joko Helsingissä, Turussa tai Tampereella sekä ajoittain myös ulkomailla
  • Joustavan sekä liukuvan työajan sekä erittäin hyvät etenemismahdollisuudet
  • Hyvän ja kattavan perehdytysjakson sekä erittäin hyvät henkilöstöedut

Mikäli olet valmis liittymään osaksi Elomaticin kunnianhimoista tiimiä, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään sunnuntaina 6.10.19 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/elomatic-ohjelmisto-ja-automaatiosuunnittelija-hw-sw-9-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Sinua askarruttaviin kysymyksiin vastaa Vanhempi rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elomaticin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen