Ohjelmistokehittäjä

Julkaistu 18.08.2020

Creanex Oy on 2003 perustettu vakavarainen kotimainen, ajoneuvo- ja työkonesimulaattoreiden valmistaja ja erilaisten simulaatioratkaisujen kehittämisen asiantuntija. Teemme yhteistyötä kansainvälisten alansa johtavien yritysten kanssa ja lisäksi meillä on omat menestyvät simulaattorituotteemme. Creanexin toimisto sijaitsee Tampereen Kalevassa toimivien kulkuyhteyksien varrella. Lue lisää www.creanex.fi.

Creanex etsii nyt joukkoonsa Tampereelle ohjelmistokehittäjää simulaattoriratkaisujen uustuotekehityksen pariin. Tässä tehtävässä pääset kehittämään reaaliaikaisia simulaattoreita esimerkiksi teollisuuden ja oppilaitosten moninaisiin tarpeisiin. Teollisuudessa simulaattorit toimivat tuotekehityksen, testauksen ja henkilöstön koulutuksen mahdollistajina ja Creanexin asiakaskunta koostuu suurista, kansainvälisistä työkonevalmistajista. Oppilaitospuolella simulaattoriratkaisut puolestaan luovat tehokkaan ja turvallisen oppimisympäristön esimerkiksi logistiikka-alan opiskelijoille ja niitä on käytössä laajasti Suomen ammattioppilaitoksissa. Tutustu simulaatioratkaisuihin lisää yllä olevan videon kautta! 

Tässä roolissa pääset tekemään ohjelmistokehitystä Windows-ympäristössä peliteollisuudesta tutuilla teknologioilla. Pelimaailman fysiikkamoottoreiden ja grafiikkaratkaisujen tuntemus onkin tehtävässä hyödyksi. Näiden lisäksi käytössäsi olevia teknologioita tulevat olemaan C# ja C++. Sinun ei tarvitse olla alan konkari, mutta olet päässyt kokeilemaan taitojasi jo hieman työelämässä. Kehität Creanexin omia tuotteita osana kompaktia ja nuorekasta porukkaa, jossa pääset varmasti kasvattamaan osaamistasi ja saamaan sopivasti haastetta alusta alkaen. Oppimistasi tukee muun muassa se, että pienemmässä talossa olet mukana koko ohjelmistokehityksen elinkaaren vaiheissa, etkä toimi vain pienen osan toteuttajana.  

Hakijalta odotetaan:

  • Valmistunutta relevanttia AMK- tai yliopistotasoista tutkintoa 
  • Ainakin hieman ohjelmistokehityksen työkokemusta (esimerkiksi kesätyöt ja harjoittelut)  
  • Osaamista C# tai C++, Git ja Visual Studio

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Koneohjaus- tai reaaliaikajärjestelmien perusteiden tuntemus 
  • Kokemus pelimoottoreiden parista 

Tarjoamme sinulle:

  • Kompaktin kokoisen organisaation, jossa pääset tekemään lopputuotteessa näkyvää työtä ja kokemaan yhdessä onnistumisia asiakkaan parhaaksi
  • Mahdollisuuden työskennellä tuotetalossa, jossa pääset osallistumaan kaikkiin tuotteen elinkaaren vaiheisiin
  • Vakavaraisen ja stabiilin työnantajan
  • Monipuolista tekemistä ja hyvät mahdollisuudet uuden oppimiseen
  • Viihtyisän työympäristö, kattavat työsuhde-edut ja osaavat työkaverit. 

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 1.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/creanex-ohjelmistokehittaja-8-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä. 

Creanexista voit lukea lisää osoitteessa: www.creanex.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Creanexin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt asuin- ja rakennustuoteteollisuuden johtavalle toimijalle Saint-Gobainille aktiivista ja kehittämishaluista Industrial IT Specialistia!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Slogan etsii nyt kokenutta WordPress-kehittäjää toimimaan Lead Developerina verkkosivusto- ja verkkokauppaprojekteissa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen