Ohjelmistokehittäjä (logistiikka-alan ERP-järjestelmät)

Julkaistu 24.03.2020

Western Systems Oy on kotimainen IT-talo, jolla on ikää pian 40 vuotta. Olemme osallistuneet kotimaamme suurimpiin IT-hankkeisiin ja toimimme joukkoliikenteen, logistiikan, taloushallinnon ja tukkukaupan aloilla.

Me Westernillä pidämme huolta työntekijöistämme ja asiakkaistamme. Meille on tärkeää, että työ on mielekästä ja palkitsevaa ja asiakkaamme tuntevat, että olemme olennainen osa heidän liiketoimintaansa, emme vain yksi ohjelmistotoimittaja muiden joukossa.

Western Systems etsii joukkoonsa logistiikka- tai elintarvikealaa tuntevaa ohjelmistokehittäjää. Tässä roolissa pääset työskentelemään osana tiimiä vaihtuvissa toiminnanohjausjärjestelmien parissa tehtävissä projekteissa. Pääpaino tehtävässäsi on kehityksellä ja asiakkaiden uusien tarpeiden täyttämiselle, mutta toimit myös ylläpidon parissa. Asiakkaita ovat erityisesti elintarvike- ja tuoretukut sekä kuljetus- ja logistiikka-alan yritykset. Järjestelmien käyttäjäkunta on Suomessa todella laaja ja edellä mainittujen lisäksi Western Systems on ollut esimerkiksi mukana toteuttamassa Suomen suurimpia joukkoliikenteeseen liittyviä järjestelmäprojekteja. 

Ideaalikandidaattimme on toiminut jo jonkin aikaa ohjelmistokehityksen tehtävissä ja päässyt kerryttämään toimialakokemusta joko logistiikan- tai elintarvikealan yrityksestä ymmärtääkseen asiakkaidemme tarpeita ERP-järjestelmille mahdollisimman hyvin. Sinulta ei vaadita osaamista juuri tietyistä teknologioista: työssä ohjelmoidaan Javalla ja Westernin omalla teknologialla, johon pääset perehtymään tehtävässä aloittaessasi. Päivittäisessä työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin osaamista, mutta myös ruotsista on etua asiakaskunnan vuoksi.  

Yhteistyötä kanssasi tekee 10 hengen kompakti tiimi, jossa jäsenten roolit ovat joustavat ja jokainen toimii myös asiakasrajapinnassa. Saatat toimia projekteissa niin tiimin jäsenenä kuin projektin vetäjänä osaamisesi ja tilanteen mukaan. Projektien kesto on tyypillisesti muutamasta kuukaudesta vuoteen ja saatat tilanteen mukaan toimia kerralla yhden tai useamman projektin parissa. Toivomme, että teet työtä mielelläsi niin tiimissä kuin itsenäisestikin. 

Tässä roolissa pääset olemaan osa Western Systemsin menestyvää ydintoimintaa, joka laajenee ja johon investoidaan aktiivisesti. Kasvua haetaan tällä hetkellä myös Ruotsin markkinoilta. Asiakkainasi logistiikan saralla ovat alansa kärkitoimijat, kuten Napapiirin Kuljetus, Kuljetuspolar ja Hämeen Kuljetus. Western Systems haluaa panostaa siihen, että rooli on valittavalle henkilölle aidosti sopiva, joten saat työssäsi haasteita ja vastuuta sen verran kuin koet itsellesi mukavaksi ja osaamisellesi sopivaksi. Westernin toimisto sijaitsee Hyvinkäällä kävelymatkan päässä rautatieasemalta, mutta myös etätyö on mahdollista, jos se sopii tilanteeseesi paremmin.

Hakijalta odotetaan:  

 • Relevanttia opintotaustaa 
 • Vahvaa ohjelmointiosaamista vapaavalintaisten teknologioiden parista, esim. Python, Java tai C
 • Toimialatuntemusta joko logistiikka- tai elintarvikealalta  
 • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Java-osaaminen  
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle: 

 • Organisaation, jossa hyvinvointiisi panostetaan ja rooli on sinulle soviteltavissa 
 • Kiinnostavia asiakkaita ja projekteja
 • Mahdollisuuden kehittää asiantuntijuutta toiminnanohjausjärjestelmien parissa
 • Vapaat kädet tehdä työtä ympäristössä, joka tuntuu luontevimmalta sinulle
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli innostuit tästä tehtävästä, lähetä CV:si, hakemuksesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi viimeistään 8.4. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/western-systems-ohjelmistokehittaja-logistiikka-alan-erp-jarjestelmat-3-2020

Western Systemsistä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.western.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Western Systemsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SOK IT:lle osa-aikaista Assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu taloudenhallinnan laskennan ja raportoinnin tehtävät!

Geometrix is looking for a Mobile Developer (React Native) in Helsinki to further develop the mobile app for a map-based ERP solution!

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen