Vertaa.fi

Online Performance Marketer

Julkaistu 18.03.2021

Vertaa.fi on Suomen suosituin hintavertailu-sivusto, jossa voit vertailla erilaisia tuotteita, palveluita, hintoja, palveluntarjoajia ja esimerkiksi toimitusaikoja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Vertaa.fi ei itse myy sivuillaan mitään tuotteita tai palveluita, vaan tarjoaa kuluttajille yksinkertaisen alustan, jossa he pystyvät tekemään puolueetonta vertailua kiinnostavista tuotteista. Sivuston kautta kuluttaja pääsee siirtymään suoraan oikean palveluntarjoajan verkkokauppaan, kun vertailu on saatu päätökseen ja sopiva tuote on löytynyt. Vertaa.fi on perustettu vuonna 2000 ja on osa Compare Groupia, jonka pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Voit tutustua yritykseen paremmin osoitteessa: https://www.vertaa.fi/info/info/_

Vertaa.fi etsii kasvavaan joukkoonsa kokenutta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa Online Performance Marketer -rooliin! Vertaa.fi tiimi koostuu tällä hetkellä viidestä markkinoinnin ja kolmesta myynnin ammattilaisesta, joiden kanssa tulet tässä roolissa työskentelemään hyvin tiiviisti. Yhdessä markkinoinnin tiimin kanssa tärkein tehtäväsi on varmistaa, että Vertaa.fi nousee ensimmäisten hakutulosten joukkoon, kun kuluttaja etsii lisätietoa uudesta tuotteesta. Lisäksi jaatte vastuun Vertaa.fi verkkosivuston päivittämisestä, Google Ads-, Google Shopping- ja Bing-kampanjoista koko tiimin kesken.

Tässä monipuolisessa roolissa seuraat aktiivisesti Vertaa.fi sivuston kävijämääriä, konversiota ja ROAS-tuloksia sekä huolehdit sivuston houkuttelevuudesta ja informatiivisuudesta, jotta kuluttaja löytää sieltä helposti hakemansa tiedot. Saat vastuullesi myös oman tuoteportfolion ja omia asiakkuuksia, joiden osalta seuraat erityisen tarkkaan onnistumista. Näiden tulosten perusteella kehität parhaat toimet, joiden avulla saat lisättyä kuluttajien siirtymistä Vertaa.fi sivustolta asiakkaan sivustolle. Päivittäisellä tasolla työpöydälläsi näkyy erityisesti CPC- ja konversio-luvut, erilaiset optimoinnit, syötteenhallinta sekä verkkosivujen ylläpito. Tärkeimpiä sidosryhmiä roolissa ovat kollegat Suomessa ja Compare Group -kollegat Alankomaissa. Tehtävässä raportoit suoraan Compare Groupin CMO:lle, joka työskentelee yrityksen pääkonttorissa Alankomaissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo muutaman vuoden työkokemuksen online performance marketing -kentällä ja omaat hyvät taidot esim. Google Ads ja Google Shopping -järjestelmistä. Aikaisemman kokemuksen avulla osaat tulkita analytiikkaa ja tiedät, millaisilla toimilla saat tulokset kukoistamaan tulevaisuudessa. Taustasi avulla pystyt myös auttamaan ja tukemaan erityisesti tiimin uudempia ja uraansa vasta aloittavia jäseniä. Vertaa.fi ja koko Compare Group -yhteisössä arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja sitä vaalitaan mm. yhdessä tekemisellä, toisten auttamisella, kollegoiden välisellä luottamuksella ja oikeudenmukaisuudella sekä positiivisella suhtautumisella muutosta ja kehitystä kohtaan. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme näiden arvojen jakamista.

Vertaa.fi tarjoaa sinulle:

 • Itsenäisen, vastuullisen ja haastavan roolin, jossa pääset tekemään myös kansainvälistä yhteistyötä
 • Motivoituneen ja kannustavan tiimin, joka auttaa sinua onnistumaan
 • Mahdollisuuden päättää, mihin suuntaan ja millaisissa asioissa haluat jatkaa kehittymistä, Vertaa.fi sijoittaa mielellään ammatillisen kasvusi tukemiseen
 • Viihtyisän työympäristön ja avoimen konseptin toimistotilat Helsingin ytimessä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja lounasedun
 • Dynaamisen organisaation sekä innostuneen ja nuorekkaan työskentelyilmapiirin, jossa menestys ja hyvät tulokset noteerataan ja niitä juhlitaan yhdessä ainakin joka vuosineljänneksellä

Sinulta odotamme:

 • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta online performance markkinoinnista
 • Compare Groupin manifestin arvojen ja normien jakamista ja niihin sitoutumista
 • Aikaisempaa kokemusta Google Ads, Google Shopping ja Google Analytics -järjestelmistä
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua auttaa myös muita onnistumaan ja kasvamaan urallaan
 • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus Google Ads Editor, Remarketing ja/tai Bing -kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Aikaisempi kokemus jostakin syötteen- ja tarjousten hallinnan järjestelmästä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Vertaa.fi palvelukseen ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi englanniksi PDF-muodossa viimeistään 5.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (050 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Online

Mapita is now looking for a Digital Marketing Specialist with an analytical mindset and a can-do attitude to join their team in Helsinki! In this responsible and versatile position, you get to take true ownership of Mapita’s digital marketing operations and process development.

Online

Vertaa.fi etsii nyt tiimiinsä kahta Digimarkkinoinnin asiantuntijaa. Voit olla alalla jo kokeneempi asiantuntija tai digimarkkinoinnista innostunut ja uraasi aloitteleva henkilö. Vertaa.fi:llä pääset tekemään ja oppimaan hyvin monipuolisesti erilaisia digitaalisen markkinoinnin työtehtäviä ja kehittämään asiantuntijuuttasi alalla!

Rinki etsii nyt digitaalisen viestinnän ammattilaista, joka ymmärtää myös markkinointia. Yhdessä viestintäpäällikön kanssa vastaat viestinnän strategiasta ja suunnittelusta sekä näiden toteutumisesta. Tärkein tehtäväsi on koordinoida, toteuttaa ja mitata Ringin digitaalista viestintää.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen