Vertaa.fi

Online Performance Marketer

Julkaistu 18.03.2021

Vertaa.fi on Suomen suosituin hintavertailu-sivusto, jossa voit vertailla erilaisia tuotteita, palveluita, hintoja, palveluntarjoajia ja esimerkiksi toimitusaikoja ilman ylimääräisiä kustannuksia. Vertaa.fi ei itse myy sivuillaan mitään tuotteita tai palveluita, vaan tarjoaa kuluttajille yksinkertaisen alustan, jossa he pystyvät tekemään puolueetonta vertailua kiinnostavista tuotteista. Sivuston kautta kuluttaja pääsee siirtymään suoraan oikean palveluntarjoajan verkkokauppaan, kun vertailu on saatu päätökseen ja sopiva tuote on löytynyt. Vertaa.fi on perustettu vuonna 2000 ja on osa Compare Groupia, jonka pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Voit tutustua yritykseen paremmin osoitteessa: https://www.vertaa.fi/info/info/_

Vertaa.fi etsii kasvavaan joukkoonsa kokenutta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa Online Performance Marketer -rooliin! Vertaa.fi tiimi koostuu tällä hetkellä viidestä markkinoinnin ja kolmesta myynnin ammattilaisesta, joiden kanssa tulet tässä roolissa työskentelemään hyvin tiiviisti. Yhdessä markkinoinnin tiimin kanssa tärkein tehtäväsi on varmistaa, että Vertaa.fi nousee ensimmäisten hakutulosten joukkoon, kun kuluttaja etsii lisätietoa uudesta tuotteesta. Lisäksi jaatte vastuun Vertaa.fi verkkosivuston päivittämisestä, Google Ads-, Google Shopping- ja Bing-kampanjoista koko tiimin kesken.

Tässä monipuolisessa roolissa seuraat aktiivisesti Vertaa.fi sivuston kävijämääriä, konversiota ja ROAS-tuloksia sekä huolehdit sivuston houkuttelevuudesta ja informatiivisuudesta, jotta kuluttaja löytää sieltä helposti hakemansa tiedot. Saat vastuullesi myös oman tuoteportfolion ja omia asiakkuuksia, joiden osalta seuraat erityisen tarkkaan onnistumista. Näiden tulosten perusteella kehität parhaat toimet, joiden avulla saat lisättyä kuluttajien siirtymistä Vertaa.fi sivustolta asiakkaan sivustolle. Päivittäisellä tasolla työpöydälläsi näkyy erityisesti CPC- ja konversio-luvut, erilaiset optimoinnit, syötteenhallinta sekä verkkosivujen ylläpito. Tärkeimpiä sidosryhmiä roolissa ovat kollegat Suomessa ja Compare Group -kollegat Alankomaissa. Tehtävässä raportoit suoraan Compare Groupin CMO:lle, joka työskentelee yrityksen pääkonttorissa Alankomaissa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo muutaman vuoden työkokemuksen online performance marketing -kentällä ja omaat hyvät taidot esim. Google Ads ja Google Shopping -järjestelmistä. Aikaisemman kokemuksen avulla osaat tulkita analytiikkaa ja tiedät, millaisilla toimilla saat tulokset kukoistamaan tulevaisuudessa. Taustasi avulla pystyt myös auttamaan ja tukemaan erityisesti tiimin uudempia ja uraansa vasta aloittavia jäseniä. Vertaa.fi ja koko Compare Group -yhteisössä arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja sitä vaalitaan mm. yhdessä tekemisellä, toisten auttamisella, kollegoiden välisellä luottamuksella ja oikeudenmukaisuudella sekä positiivisella suhtautumisella muutosta ja kehitystä kohtaan. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme näiden arvojen jakamista.

Vertaa.fi tarjoaa sinulle:

 • Itsenäisen, vastuullisen ja haastavan roolin, jossa pääset tekemään myös kansainvälistä yhteistyötä
 • Motivoituneen ja kannustavan tiimin, joka auttaa sinua onnistumaan
 • Mahdollisuuden päättää, mihin suuntaan ja millaisissa asioissa haluat jatkaa kehittymistä, Vertaa.fi sijoittaa mielellään ammatillisen kasvusi tukemiseen
 • Viihtyisän työympäristön ja avoimen konseptin toimistotilat Helsingin ytimessä
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja lounasedun
 • Dynaamisen organisaation sekä innostuneen ja nuorekkaan työskentelyilmapiirin, jossa menestys ja hyvät tulokset noteerataan ja niitä juhlitaan yhdessä ainakin joka vuosineljänneksellä

Sinulta odotamme:

 • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta online performance markkinoinnista
 • Compare Groupin manifestin arvojen ja normien jakamista ja niihin sitoutumista
 • Aikaisempaa kokemusta Google Ads, Google Shopping ja Google Analytics -järjestelmistä
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua auttaa myös muita onnistumaan ja kasvamaan urallaan
 • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus Google Ads Editor, Remarketing ja/tai Bing -kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Aikaisempi kokemus jostakin syötteen- ja tarjousten hallinnan järjestelmästä

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Vertaa.fi palvelukseen ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi englanniksi PDF-muodossa viimeistään 5.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (050 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Online

Granite Devices etsii nyt joukkoonsa ihmisläheistä People & Culture Manageria tukemaan yrityksen kasvua ja kehitystä! People & Culture Managerina otat vastuuta Granite Devicesin HR-asioista, keskittyen erityisesti rekrytointiin, työntekijöiden viihtymiseen sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Online

Civilpoint etsii nyt E-Commerce Specialistiavastaamaan verkkokaupan valmistelusta ja lanseerauksesta sekä jatkuvasta kehityksestä käyttöönoton jälkeen.

Small Giant Games is currently looking for a Communications Specialist, who is a skilled writer and an enthusiastic content producer, to join the ranks of Small Giant Games in Helsinki. You are responsible for unifying the way of communication but also for setting the right tone for different platforms and producing relevant content for various audiences.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen