Palkanlaskija HR-tiimiin

Julkaistu 14.05.2021

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Voit tutustua Wihuriin lisää täältä.

Etsimme nyt Wihuri Oy:lle Palkanlaskijaa täydentämään heidän HR-tiimiään! Tässä roolissa työhösi sisältyy monipuolisesti niin palkanlaskennan tehtäviä kuin henkilöstön tukemista työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Omaan vastuualueeseesi kuuluu huolehtia lähes 400 työntekijän palkanmaksuun liittyvistä toimenpiteistä. Tehtäviisi kuuluu mm. tunti- ja kuukausipalkkojen laskentaa, raportointia ja henkilöstön neuvontaa esim. vuosiloma- ja sairauspoissaolokysymyksissä. Kolmen hengen palkanlaskentatiimi on osa HR-tiimiä, joten arvostamme kiinnostustasi monipuolisiin henkilöstöhallinnon aihepiireihin.

Etsimme huolellista ja joustavalla yhteistyö- ja palveluasenteella varustettua henkilöä, jolla on jo työkokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Toivomme sinulta kokemusta myös TES:n tulkinnoista (esim. Teknologiateollisuuden, Auto- ja konekorjaamon, Auto- ja konekaupan tai Kaupan alan TES:stä). Työssä vastaat itsenäisesti oman vastuualueesi palkanlaskennasta, mutta tekemistäsi tukevat mukavat ja asiantuntevat kollegat. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden monipuolisesti kehittää osaamistasi henkilöstöasioiden parissa. Positio on vakituinen ja työpiste sijaitsee Wihurin toimistolla Vantaalla. Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian!

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvia kaupallisia opintoja
  • Aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja kokemusta TES-tulkinnoista sekä työlainsäädännön tuntemusta
  • Hyviä Excel-taitoja ja näppäryyttä järjestelmien parissa
  • Oma-aloitteista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä tärkeimpänä tarkkuutta työtehtävissäsi
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsotaan:

  • SAP HR-järjestelmän tuntemus
  • Englannin kielen taito

Wihuri tarjoaa sinulle:

  • Paikan monialaisessa perheyrityksessä. Tausta perheyrittäjyydessä näkyy yrityksen arvoissa sekä pitkäjänteisessä suunnittelussa
  • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti niin palkanlaskennan kuin muidenkin HR-tehtävien parissa
  • Hyvän perehdytyksen sekä joustavan ja tiiviin tiimin tuen!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Hae tehtävää pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen