Palveluinsinööri energia- ja prosessiteollisuuteen/Service ingenjör

Julkaistu 15.08.2019

Indmeas helps energy and process industry to utilize process data in daily operations and business development. We focus on energy, water and material processes. To the co-operation we bring our special know-how in ensuring reliable process data. Currently we have some 30 people creating value from process data for you. Indmeas – Value from process data. 

Indmeas etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista, energia- ja prosessiteollisuudesta kiinnostunutta Palveluinsinööriä! Tässä tehtävässä olet kehittämässä asiakasyritysten prosesseja tukemalla heidän prosessidatan käyttöään. Suoritat moninaisten prosessien taselaskentaa liittyen esimerkiksi massa-, vesi, tai energiataseisiin. Laskenta liittyy pääosin mittauslaadun varmentamiseen sekä hyötysuhteisiin ja niiden parantamiseen. Olemassa olevien kohteiden taselaskennan lisäksi pääset kehitysryhmien mukaan uusiin projekteihin. Olennainen osa tehtävääsi on myös asiakasviestintä- ja tapaamiset liittyen laskennan tulosten seurantaan sekä mahdollisten uusien mitattavien asioiden suunnitteluun. Työhön tuo monipuolisuutta se, että työskentelet kerralla useiden asiakkaiden parissa. Matkustuspäiviä tehtävässä on hieman, mutta nämä ovat joustavasti sovittavissa. Roolissa aloittaessasi saat mentoriksi kokeneen osaajan, joka perehdyttää sinut tehtäviin ja pääset vierailemaan kattavasti tulevien asiakasyritystesi tehtailla ja energialaitoksissa tutustumassa heidän prosesseihinsa. 

Tehtävä sopii erinomaisesti niin vastavalmistuneelle diplomi-insinöörille kuin jo prosessi- tai energiateollisuuden parissa joitakin vuosia työskennelleelle osaajalle. Työkokemusta tärkeämmäksi näemme vastuuta pelkäämättömän ja motivoituneen asenteen. Projektien luonteen vuoksi on myös tärkeää, että olet työskentelyotteeltasi tarkka ja viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa ja ajoittain tehdasympäristössä. Tehtävä vaatii hyvää fysiikan ja matematiikan osaamista, sillä sinun tulee ymmärtää virtaukseen ja sen käyttäytymiseen liittyviä fysikaalisia ilmiöitä sekä muuttujia, jotka voivat vaikuttaa mittauksen tulokseen. Tässä tehtävässä vastuullasi olevat asiakkaat ovat ruotsinkielisiä, joten on tärkeää, että pystyt käyttämään ruotsia sujuvasti työkielenä. Työyhteisö on vahvasti kaksikielinen ja tehtävää voi hoitaa kokonaan ruotsiksi. 

Service ingenjör sökes till Indmeas! Du gillar tekniska utmaningar och att utveckla dig inom energi- och processteknik. Dina uppgifter innehåller beräkning av processer såsom massbalans, vattenbalans, och energibalans. Beräkning av balanserna kopplas till en verkningsgrad samt förbättring av dessa. Dessutom säkerställer beräkningen mätningskvaliteten. Tjänsten är lämplig för en nyutexaminerad diplomingenjör som har studerat till exempel kemiteknik, processteknik eller energiteknik. Det är möjligt att jobba fullständigt på svenska och arbetsgemenskapen är tvåspråkig. Tycker du att detta låter som ett jobb för dig och vill veta mera om tjänsten på svenska skicka email till lisa.jokinen@atalent.fi. Det går bra att skicka ditt ansökningsbrev och CV på svenska. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Diplomi-insinöörin tutkintoa, esim. prosessitekniikka, energiatekniikka tai kemiantekniikka
 • Kykyä hoitaa työtehtävät ruotsiksi
 • Hyvää fysiikan ja matematiikan osaamista
 • MATLAB:in perusosaamista (myös muu ohjelmoinnin perusosaaminen riittää)
 • Itsenäistä ja aktiivista asennetta
 • Hyviä yhteistyötaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus prosessi- tai energiateollisuudesta

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kasvaa todelliseksi asiantuntijaksi, jonka osaamista arvostetaan alalla
 • Pienemmän ja ketterän organisaation, jossa pääset kapean vastuualueen sijaan tekemään prosessikehitystyötä hyvin laajalla skaalalla
 • Roolin, jossa olet mukana kehittämässä uutta ja nopeasti kasvavaa liiketoimintaa
 • Mahdollisuuden työskennellä prosessi- ja energiateollisuuden suurten ja tunnettujen toimijoiden kanssa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja palkkakehityksen

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si viimeistään 29.8. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/indmeas-palveluinsinoori-energia-ja-prosessiteollisuuteen-service-ingenjor-8-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Indmeasista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.indmeas.com/fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Indmeasin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Aarno etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa projektipäällikköä vastaamaan eri peruskorjaushankkeiden projektitehtävistä sekä niiden koordinoinnista!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen