Eversheds Sutherland

Patentti-insinööriharjoittelija

Julkaistu 28.12.2020

Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy on Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö. Heinonen & Co on immateriaalioikeuksien (IPR) asiantuntija, joka tarjoaa kattavat patenttien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien suojaamiseen, hallinnointiin sekä ylläpitoon liittyvät palvelut maailmanlaajuisesti. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään immateriaalioikeuksiaan täysipainoisesti liiketoiminnassaan ja muodostamaan niistä arvokkaita investointeja yrityksensä tulevaisuuden ja menestyksen tueksi. IPR-asiantuntijamme toimivat läheisessä yhteistyössä emoyhtiömme Eversheds Sutherlandin liikejuridiikan asiantuntijoidemme kanssa.

Yhdessä tarjoamme yksilöllistä, asiakkaan liiketoiminnan tarpeet huomioon ottavaa palvelua kaikissa IPR-asioissa. Suomessa Eversheds Sutherland toimii kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa yli 200 hengen voimin. Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patentti-insinööriharjoittelijaa! Tässä tehtävässä pääset työskentelemään ICT- ja elektroniikka-alan toimeksiantoihin liittyvän taustatutkimuksen parissa ja saat siten erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisista asiakasprojekteista sekä kehittyä patenttialan tehtävissä!

Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkosto tuo tehtäväkenttään hyvin kansainvälisiä toimeksiantoja ja asiakkuuksia. Päivittäisessä työssäsi tutustut asiakkaiden keksintöilmoituksiin kokeneen patenttiasiamiehen mentoroitavana: laadit tietokantahakuja aiempien patenttien selvittämiseksi sekä luot analyysejä koskien keksintöjen patentoitavuutta. Tekemäsi taustaselvityksen myötä pääset myös luomaan asiakkaille suosituksia liittyen keksintöjen patentoitavuuteen sekä laatimaan patenttihakemuksia. Harjoittelijan tulee kyetä työskentelemään itsenäisesti, mutta tukenasi on noin 10 henkinen patenttitiimi, joka koostuu sekä patenttiasiamiehistä että patenttikäsittelijöistä.

Olet IRP-juridiikasta kiinnostunut teknisesti orientoitunut osaaja, jolla on motivaatiota uuden oppimiseen sekä pitkäjänteiseen kehittymiseen. Olet teknisen alan opiskelija ja suunnilleen opintojesi keskivaiheilla. Emme vaadi aiempaa patenttialan kokemusta, mutta katsomme eduksi mikäli sinulla on työkokemusta ICT- tai elektroniikan saralta ja/tai yritysmaailmasta. Tärkeäksi tehtävässä nousevat henkilökohtaiset ominaisuutesi, kuten tarkka ja yhteistyökykyinen työskentelytapa sekä erinomainen kirjallinen englannin kielen taito.

Harjoittelu voidaan sovittaa omaan tilanteeseesi ja opintoihisi sopivaksi: toivottu työmäärä on noin 10-20 tuntia viikossa ja harjoittelun kesto on aluksi noin 8 kk:n määräaikaisuus.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia yliopistotason tutkintosuuntaa ja suunnilleen keskivaiheen opintoja (DI- tai fysiikan maisteri)
  • Kiinnostusta teknologiaan ja IPR-juridiikkaan
  • Tarkkaa työskentelytapaa, hyviä tiimityötaitoja sekä motivaatiota pitkäjänteiseen kehittymiseen
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus ICT- tai elektroniikka-alalta

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta
  • Viihtyisän ja rennot työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
  • Nykyaikaiset työtilat Helsingin ydinkeskustassa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 17.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävässä työllistyt asiakasyrityksemme Eversheds Sutherlandin palvelukseen.

Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.heinonen.com/fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Patentti-insinööriharjoittelija

Fastems is now looking for a Training Specialist to join their training team in Tampere!

Patentti-insinööriharjoittelija

Hypermemo is now looking for a self-oriented and development driven Automation Engineer to join their team in Joensuu. To prepare the product for market launch, they are looking for new team members to carry out R&D activities in automation and embedded software design.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen