Eversheds Sutherland

Patenttiasiamies

Julkaistu 28.12.2020

Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy on Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö. Heinonen & Co on immateriaalioikeuksien (IPR) asiantuntija, joka tarjoaa kattavat patenttien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien suojaamiseen, hallinnointiin sekä ylläpitoon liittyvät palvelut maailmanlaajuisesti. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään immateriaalioikeuksiaan täysipainoisesti liiketoiminnassaan ja muodostamaan niistä arvokkaita investointeja yrityksensä tulevaisuuden ja menestyksen tueksi. IPR-asiantuntijamme toimivat läheisessä yhteistyössä emoyhtiömme Eversheds Sutherlandin liikejuridiikan asiantuntijoidemme kanssa.

Yhdessä tarjoamme yksilöllistä, asiakkaan liiketoiminnan tarpeet huomioon ottavaa palvelua kaikissa IPR-asioissa. Suomessa Eversheds Sutherland toimii kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa yli 200 hengen voimin.

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patenttiasiamiestä! Patenttiasiamiehenä työskentelet asiakkaiden luotettuna asiantuntijana monipuolisten mekaniikan ja elektroniikan alojen toimeksiantojen parissa. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkosto tuo tehtäväkenttään hyvin kansainvälisiä toimeksiantoja ja asiakkuuksia. Päivittäisessä työssäsi hallitset asiakasprojektien elinkaarta: laadit patentoitavuus- ja toiminnanvapausselvityksiä, loukkausanalyysejä ja patenttihakemuksia. Lisäksi huolehdit patenttihakemusten käsittelystä ja tarjoat asiakkaille IRP-strategista arviointia koskien ratkaisujen suojaamista. Työ on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, mutta tukenasi on 10 henkinen patenttitiimimme, joka koostuu muista patenttiasiamiehistä sekä patenttikäsittelijöistä.

Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus patenttien kanssa työskentelystä sekä ymmärrys IPR-juridiikasta. Meille on tärkeää, että teknisen osaamisen lisäksi omaat tarkan ja järjestelmällisen työotteen sekä kykyä tuottaa laadukasta teknistä tekstiä. Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme ennen kaikkea motivaatiota ja halua kasvaa patenttialan huippuosaajaksi!

Hakijalta odotamme:

 • Releventtia yliopistotason tutkintoa (DI- tai fysiikan maisteri/tohtori)
 • Työkokemusta patenttien kanssa työskentelystä
 • Suoritettu eurooppapatenttiasiamiestutkinto (EQE), tai kiinnostusta ja tavoite suorittaa EQE
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, tarkka ja järjestelmällinen työote
 • Kyky tuottaa laadukasta teknistä tekstiä
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tuemme sinua kehityksessäsi ja ja mahdollisessa tavoitteessasi kouluttautua eurooppapatenttiasiamieheksi. Meillä pääset heti mukaan patentointiprojekteihin ja saat koko työyhteisömme tuen koulutusprosessiin! Tarjoamme sinulla vakituisen työsuhteen, monipuoliset patentointiprojektit sekä mahdollisuuden oppia kokeneemmilta patenttiasiamiehiltä.

Tarjoamme sinulle:

 • Uran patenttialalla – asiantuntijatyötä monipuolisissa projekteissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • Viihtyisän ja rennot työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden etätyöhön sekä joustavat työajat
 • Nykyaikaiset työtilat Helsingin ydinkeskustassa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 17.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävässä työllistyt asiakasyrityksemme Eversheds Sutherlandin palvelukseen.

Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.heinonen.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Patenttiasiamies

Fastems is now looking for a Training Specialist to join their training team in Tampere!

Patenttiasiamies

Hypermemo is now looking for a self-oriented and development driven Automation Engineer to join their team in Joensuu. To prepare the product for market launch, they are looking for new team members to carry out R&D activities in automation and embedded software design.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen