Eversheds Sutherland

Patenttiasiamies

Julkaistu 28.12.2020

Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy on Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö. Heinonen & Co on immateriaalioikeuksien (IPR) asiantuntija, joka tarjoaa kattavat patenttien, tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien suojaamiseen, hallinnointiin sekä ylläpitoon liittyvät palvelut maailmanlaajuisesti. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään immateriaalioikeuksiaan täysipainoisesti liiketoiminnassaan ja muodostamaan niistä arvokkaita investointeja yrityksensä tulevaisuuden ja menestyksen tueksi. IPR-asiantuntijamme toimivat läheisessä yhteistyössä emoyhtiömme Eversheds Sutherlandin liikejuridiikan asiantuntijoidemme kanssa.

Yhdessä tarjoamme yksilöllistä, asiakkaan liiketoiminnan tarpeet huomioon ottavaa palvelua kaikissa IPR-asioissa. Suomessa Eversheds Sutherland toimii kuudella paikkakunnalla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa sekä Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa yli 200 hengen voimin.

Eversheds Asianajotoimisto Oy:n tytäryhtiö Heinonen & Co etsii nyt joukkoonsa Patenttiasiamiestä! Patenttiasiamiehenä työskentelet asiakkaiden luotettuna asiantuntijana monipuolisten mekaniikan ja elektroniikan alojen toimeksiantojen parissa. Eversheds Sutherlandin maailmanlaajuinen verkosto tuo tehtäväkenttään hyvin kansainvälisiä toimeksiantoja ja asiakkuuksia. Päivittäisessä työssäsi hallitset asiakasprojektien elinkaarta: laadit patentoitavuus- ja toiminnanvapausselvityksiä, loukkausanalyysejä ja patenttihakemuksia. Lisäksi huolehdit patenttihakemusten käsittelystä ja tarjoat asiakkaille IRP-strategista arviointia koskien ratkaisujen suojaamista. Työ on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, mutta tukenasi on 10 henkinen patenttitiimimme, joka koostuu muista patenttiasiamiehistä sekä patenttikäsittelijöistä.

Tehtävässä menestymistä tukee aikaisempi kokemus patenttien kanssa työskentelystä sekä ymmärrys IPR-juridiikasta. Meille on tärkeää, että teknisen osaamisen lisäksi omaat tarkan ja järjestelmällisen työotteen sekä kykyä tuottaa laadukasta teknistä tekstiä. Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme ennen kaikkea motivaatiota ja halua kasvaa patenttialan huippuosaajaksi!

Hakijalta odotamme:

 • Releventtia yliopistotason tutkintoa (DI- tai fysiikan maisteri/tohtori)
 • Työkokemusta patenttien kanssa työskentelystä
 • Suoritettu eurooppapatenttiasiamiestutkinto (EQE), tai kiinnostusta ja tavoite suorittaa EQE
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, tarkka ja järjestelmällinen työote
 • Kyky tuottaa laadukasta teknistä tekstiä
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tuemme sinua kehityksessäsi ja ja mahdollisessa tavoitteessasi kouluttautua eurooppapatenttiasiamieheksi. Meillä pääset heti mukaan patentointiprojekteihin ja saat koko työyhteisömme tuen koulutusprosessiin! Tarjoamme sinulla vakituisen työsuhteen, monipuoliset patentointiprojektit sekä mahdollisuuden oppia kokeneemmilta patenttiasiamiehiltä.

Tarjoamme sinulle:

 • Uran patenttialalla – asiantuntijatyötä monipuolisissa projekteissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • Viihtyisän ja rennot työympäristön kansainvälisessä yrityksessä
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
 • Mahdollisuuden etätyöhön sekä joustavat työajat
 • Nykyaikaiset työtilat Helsingin ydinkeskustassa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 17.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävässä työllistyt asiakasyrityksemme Eversheds Sutherlandin palvelukseen.

Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.heinonen.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen