Leitzinger

Patenttiasiamies

Julkaistu 14.05.2021

Patenttiasiamies

Leitzinger on patenttialan kehittämisen edelläkävijänä toimiva yksityinen patenttitoimisto, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1935 saakka. Leitzingerin missiona on auttaa asiakkaita suojaamaan innovaatiot suunnitelmallisesti, kilpailukykyä edistäen ja liiketoiminnan keskeisimmät tavoitteet huomioiden. Toimiston palveluihin kuuluvat kaikki teollisoikeuksien alan suojamuodot Suomessa, Euroopassa ja kaikkialla maailmassa. Leitzingerin pääkonttori sijaitsee Helsingin Postitalossa, mutta työntekijät saavat itse valita, mistä käsin tekevät töitä.

Innovatiivinen patenttialan edelläkävijä Leitzinger etsii nyt joukkoonsa patenttiasiamiestä!

Roolissa tärkein tavoitteesi on varmistaa, että Leitzingerin asiakkaat saavat tarpeisiinsa sopivan suojan innovaatioilleen. Patenttiasiamiehenä hallitset asiakasprojektien koko elinkaarta: kontaktoit uusia sekä hoidat olemassa olevia asiakkuuksia ja tunnistat heidän tarpeitaan, minkä lisäksi laadit patenttihakemuksia ja huolehdit niiden käsittelystä yhdessä assistentin kanssa. Pääset konsultoimaan asiakkaita erityisesti sähkö- ja mekaniikka-alan toimeksiannoissa. Työ on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, mutta tukenasi on myös muista patenttiasiamiehistä koostuva 10 hengen tiimi. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan roolia on mahdollista kehittää aina kehitystehtävistä strategiseen johdon konsultointiin saakka. Leitzinger tukee sinua myös mahdollisessa tavoitteessasi kouluttautua eurooppapatenttiasiamieheksi.

Menestyäksesi roolissa sinulla tulisi jo olla työkokemusta patenttien parista – voit esimerkiksi olla juuri patenttiasiamiehen pätevyyden saavuttanut osaaja tai jo kokenut patenttialan konkari. Roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten olet yhteistyö- ja viestintätaitoinen tiimipelaaja. Työpöydälläsi on yhtä aikaa useita eri toimeksiantoja, joten odotamme sinulta sujuvia priorisointitaitoja sekä kykyä ratkaista asiakkaiden ongelmia myös kiireen keskellä. Arvostamme etenkin aitoa kiinnostusta innovaatiotoimintaa sekä tekniikkaa kohtaan sekä halua kehittyä alalla.

Hakijalta toivotaan:

 • Työkokemusta patenttiasiamiehenä toimimisesta
 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa
 • Tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä tuottaa laadukasta teknistä tekstiä suomeksi ja englanniksi

Leitzinger tarjoaa sinulle:

 • Jatkuvasti kehittyvän ja alan murroksen edelläkävijänä toimivan työpaikan, jossa pääset itsekin mukaan kehittämään palveluita ja toimintaa
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan
 • Innostuneen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
 • Omat asiakkaat, jotka opit tuntemaan pintaa syvemmälle
 • Vapauden valita itse, mistä käsin teet töitä – voit työskennellä Leitzingerin pääkonttorilla Helsingin Postitalossa, hyödyntää Reguksen co-working tiloja missä päin Suomea tahansa tai tehdä töitä täysin etänä vaikka Sveitsistä käsin!
 • Kilpailukykyisen palkkauksen bonusjärjestelmällä
 • Joustavat työajat sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyden sekä lounasedun

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Leitzingeristä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.leitzinger.fi/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Leitzingerin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen