Payroll Specialist

Julkaistu 12.12.2019

Palkkaus.fi on helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu pienyrityksille suunnattu palkkahallinnon palvelu, joka yhdistää yrityksen, tilitoimiston ja työntekijän saumattomasti. Palvelu rakentuu aidosti avoimen rajapinnan päälle, joka mahdollistaa palvelun helpon räätälöitävyyden sekä integroimisen osaksi mitä tahansa verkkopalvelua tai ohjelmistoa ilman merkittäviä investointeja. 

Etsimme Palkkaus.fi:lle itseohjautuvaa Payroll Specialistia työskentelemään monipuolisten palkanlaskennan ja asiakkuudenhoidon tehtävien pariin Helsinkiin. Hyppää mukaan kasvuyrityksen aktiiviseen ja osaavaan joukkoon, jossa pääset aidosti mukaan kehittämään Suomen moderneinta palkkahallinnon palvelua!

Payroll Specialistina työskentelet monipuolisten ja kiinnostavien taloushallinnon tehtävien parissa. Poiketen perinteisestä palkanlaskennasta, tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Palkkaus.fi-palvelun kehittämiseen  taloushallinnon ratkaisujen kirkkaimmassa kärjessä. Tehtäviisi palkkahallinnon asiantuntijana kuuluu asiakkaiden konsultointia erilaisissa palkkoihin liittyvissä asioissa, palkankorjauksia, tulorekisteriraportointia sekä muita back office -tehtäviä. Työssäsi olet päivittäin yhteydessä eri kokoisiin ja useilla eri toimialoilla toimiviin asiakasyrityksiimme. Näin ollen kiinnostus työlainsäädäntöön ja eri alojen työehtosopimuksiin on tehtävässä hyödyksi. 

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta esim. kaupalliselta alalta, mutta sitäkin enemmän arvostamme aitoa kiinnostusta taloushallinnon tehtäviä sekä liiketoimintaamme kohtaan. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta palkkahallinnon työtehtävistä (esimerkiksi tilitoimistosta)  ja tahdot ottaa urallasi seuraavan askeleen ja syventää asiantuntijuuttasi. Ratkaiset asiakkaiden ongelmia asiakaslähtöisesti ja nopeasti, työskennellen tehokkaasti myös aikapaineen alla. Olet tiimipelaaja, joka tarttuu työtehtäviinsä pelkäämättömästi ja itseohjautuvasti. 

Hakijalta odotetaan: 

  • Soveltuva koulutustausta (esim. kaupalliselta alalta)
  • Aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon työtehtävistä
  • Numerotarkkuutta sekä raportointiin ja kirjanpitoon liittyviä taitoja (mm. Excel)
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelytyyliä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä kasvuyrityksen monimuotoiseen työyhteisöön, jossa pääset kehittämään B2B-asiakkaiden taloushallinnon toimintoja. Kasvava ja ketterä tiimi mahdollistaa sen, että saat äänesi ja ideasi kuuluviin. Monipuolisen tehtäväkentän ansiosta pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja saamaan vastuuta oman osaamisesi raameissa. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus ja puhelinetu. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään su 31.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/palkkausfi-payroll-specialist-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Palkkaus.fi:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.palkkaus.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari [+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi]. Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Palkkaus.fi:n palvelukseen.

Palvelumme pähkinänkuoressa:

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen