Platform Engineer, KONE

Julkaistu 27.11.2019

Neteram Oy on ystävällinen ja ketterä lujuuslaskennan sekä mekaniikkasuunnittelun palveluntuottaja. Painotamme toiminnassamme tehokasta kommunikointia ja yhteistyötä asiakkaan kanssa: yhteistyöllä saavutetut teknisesti laadukkaat ratkaisut avaavat uusia ovia innovatiivisten kehityssuuntien tiellä. Me etsimme sitkeästi parhaita ratkaisuja asiakkaidemme haastaviin sovelluskohteisiin. Meille on tärkeää pitää kiinni lupauksistamme sekä tuoda uutta näkökulmaa asiakkaidemme haasteisiin.

Neteram Oy (KONE) etsii Platform Engineeria työskentelemään tuotetiedon hallinnan ja luomisen pariin yhteen Suomen menestyneimmistä teollisuusyrityksistä. Sijoitut työskentelemään globaaliin konserniin, mutta kuulut samalla Neteram Oy:n pieneen, ketterään ja ihmisläheiseen työyhteisöön. Tulet sijoittumaan tuotekehityksen High-rise platforms -tiimiin, jossa luotte uusia tuoterakenteita sekä parannatte nykyisiä menetelmätapoja. Työ sisältää tuoterakenteiden ja niihin liittyvien konfiguraatiosääntöjen luomista sekä olemassa olevien rakenteiden päivittämistä KONEen omalla Product Data Management (PDM) -työkalulla. Työssäsi hyödynnät teknistä dokumentaatiota sekä muita yrityksen sisäisiä prosessityökaluja. Oman tiimisi lisäksi toimit tiiviisti myös muiden KONEen sisäisten tiimien kanssa.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi konetekniikan tai tuotantotalouden parista
  • Huolellista ja järjestelmällistä työotetta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Ms Officen tuntemusta (erityisesti Excel -osaamista)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
  • Ymmärrys ohjelmoinnista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista teollisuusyrityksistä, osana tiivistä ja kannustavaa työyhteisöä. Platform Engineerin tehtävä auttaa sinua ymmärtämään pdm:n merkityksen suuren kokoluokan yrityksessä sekä tarjoaa tämän myötä loistavat puitteet urakehitykselle. Neteram panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon sekä muita työtäsi tukevia etuja. Saat käyttöösi pienen ja ketterästi sukkuloivan yrityksen tuen, mutta suuren konsernin mahdollisuudet, jotka avaavat sinulle ovia moneen eri suuntaan. Tässä tehtävässä potentiaalisi ratkaisee ja pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta alan parhaiden parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 11.12.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/neteram-oy-kone-platform-engineer-kone-11-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloitusajankohtasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. 

Pääset tutustumaan Neteramiin tarkemmin täällä: http://neteram.net/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen