Product Manager

Julkaistu 16.03.2020

Nolla Antimicrobial Oy on suomalainen, yksityisesti omistettu osakeyhtiö, joka kehittää, valmistaa ja myy ja markkinoi uuteen teknologiaan pohjautuvia tuotteita ja ratkaisuja haitallisia bakteereja, viruksia ja muita mikrobeja vastaan.

Etsimme rohkeaa ja itsenäistä Product Manageria vastaamaan yhtiön uudesta kuluttajatuoteperheestä, joka lanseerataan markkinoille keväällä 2020. Ensimmäisena tuotteenasi on yhtiön patentoimaan teknologiaan perustuva Sports Gear Spray, joka eliminoi erittäin tehokkaasti hajuja ja infektioita aiheuttavia mikrobeja urheiluvarusteista.

Toimit kokonaisvaltaisessa vastuussa tuotteen jakelusta päivittäistavarakanavaan ja muille asiakkaille. Vastuullasi on myös asiakastyytyväisyys, myynnin kehittyminen sekä tuotteen markkinointi yhdessä yhteistyökumppanien, mielenkiintoisten urheiluvaikuttajien sekä Nollan muun tiimin kanssa.

Menestyäksesi Product Managerin tehtävässä sinulla tulisi olla kokemusta päivittäistavarakaupasta, verkkokaupasta ja kuluttajatuotemarkkinasta sekä ennen kaikkea innostusta lähteä vastaamaan innovatiivisen uuden tuotteen kasvattamisesta globaaliksi menestystarinaksi. Olet myyntihenkinen ja itsenäinen tekijä, jolla on jo näyttöjä kuluttajatuotteiden myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli tunnet ainakin jossain määrin urheiluvarustealaa ja näet tuotteemme potentiaalin tässä markkinassa. Tuoteperheen kasvaessa sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi laaja-alaisesti.

Tarjoamme sinulle: 

 • Motivoivan ja vastuullisen tehtävän erittäin kiinnostavan tuotteen ja markkinan parissa
 • Laajat mahdollisuudet kehittyä tehtävän mukana
 • Joustavan työn, etätyömahdollisuuden sekä mahdollisuuden liikkuvaan työhön Suomessa ja muualla Euroopassa

Hakijalta odotetaan: 

 • Relevanttia kaupallista tai teknistä koulutusta
 • Kokemusta vaativista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä kuluttajatuotteiden parissa
 • Ymmärrystä verkkokaupasta ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista kuluttajatuotemarkkinassa
 • Rohkeaa, oma-aloitteellista ja myyntihenkistä työskentelyotetta
 • Luontaista kykyä kantaa vastuuta sekä halua ja kykyä oppia uutta ja kehittyä tehtävän mukana
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus uuden tuotteen tuomisesta markkinoille joko Suomessa tai kansainvälisesti
 • Kokemus urheilu- tai muun alan brändin rakentamisesta
 • Urheilutausta ja/tai urheiluvarustemarkkinan tuntemus
 • Ruotsin ja/tai saksan kielitaito

Mikäli kiinnostuit Prdoduct Managerin tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 29.3.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nolla-antimicrobial-product-manager-3-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Nolla Antimicrobial Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.nollaantimicrobial.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen