Unrealer Oy

Project Manager

Julkaistu 28.12.2020

Project Manager

Unrealer on suomalaisten rakennuttajien ja kiinteistösijoittajien luotettu kumppani kiinteistöjen ja asuntojen markkinoinnillisessa brändäyksessä ja monipuolisten markkinointisisältöjen tuotannossa. He ovat tunnettu markkinajohtaja uudiskohteiden markkinointiin tarvittavien teknologia-avusteisten markkinointisisältöjen, erityisesti visualisointien, animaatioiden ja 3D- esittelyjen toimituksessa.

Unrealer on vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli n. 1,6 m€. Keväällä 2020 Unrealerista tuli osa Bo Family Group-konsernia, joka muun muassa omistaa Suomen nopeimmin kasvavan kiinteistönvälitysyhtiön Bo LKV:n.


Miltä kuulostaisi vastuullinen projektityö, jota rytmittävät nauruntäyteiset lounashetket kollegoidesi kanssa? Jatka lukemista, sillä tämä on tilaisuutesi lunastaa paikkasi Unrealerin tiimissä Helsingin keskustan kattojen yllä sijaitsevassa toimistossa!

Etsimme nyt täysipäiväistä ja vakituista Project Manageria vahvistamaan Unrealerin kahdeksan hengen tiimiä mahdollisimman pikaisella aikataululla. Project Managerin roolissa saat vastuullesi projektien johtamisen kokonaisuudessaan: tapaat asiakkaita, kartoitat heidän tarpeitaan, omaksut asiakkaan vision sekä johdat projektia, jossa visio viedään käytäntöön laadukkaiksi valokuviksi, 3D-visualisoinneiksi, tai vaikkapa 3D-animaatioiksi. Vastuullasi on, että rakentumattoman tai rakenteilla olevan rakennuksen, markkinointimateriaali vastaa asiakkaidesi eli esimerkiksi suurien rakennusyritysten, omistajien tai rakennuttajien toiveita. Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden kanssa varmistaen, että he tietävät, mitä heiltä odotat ja millainen aikataulu projektille on laadittu.

Vaikka rooli on itsenäinen ja arvostamme oma-aloitteisuutta, et joudu tekemään työtäsi yksin. Saat työllesi osaavan tiimin tuen, ja kokeneet Unrealerilaiset, Laura ja Rasmus, varmistavat menestymisesi tehtävässä jo alkuvaiheessa tarjoamalla kattavan perehdytyksen. Ennen kaikkea hakusessa onkin hyvä tyyppi eli ihmislähtöinen, vastuullinen ja päämäärätietoinen tekijä, joka nauttii nopeatempoisesta arjesta. Pääset työskentelemään samanaikaisesti useissa eri projekteissa, joten joustava suhtautuminen työhön ja muutosmyönteisyys ovat valttikorttejasi. Työskennellessäsi useiden eri sidosryhmien kanssa, joudut usein tiukkojen päätöksien eteen, jonka vuoksi kyky tehdä nopeita päätöksiä tiukoissakin tilanteissa nousee arvoonsa. Tässä tiimissä kaikenlaisten, niiden väärienkin päätösten, tekeminen on enemmän kuin sallittua, sillä ne nähdään hyvinä paikkoina oppia uutta.

Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisiin projekteihin ja erilaisiin asiakkaisiin, joten arkesi on vauhdikasta ja työpäiväsi vaihtelevia. Saat paljon palautetta eri sidosryhmiltäsi, kollegoiltasi ja esimieheltäsi, joten pystyt kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Unrealerilaiset ovat ylpeitä siitä, miten “siistien” juttujen parissa ja miten mukavalla porukalla he saavat työskennellä, ja tämä näkyy tiimin innokkuudessa sekä poikkeuksellisen lämpimässä yhteishengessä. Hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on Unrealerille tärkeä, joten henkilöstöön panostetaan mm. tarjoamalla kattavat henkilöstöedut: Saatkin käyttöösi lounas-ja virike-edut, sekä hyvän työterveyshuollon, unohtamatta toimistolla kuukausittain käyvää hierojaa!

Etsimältämme henkilöltä löytyy relevantti korkeakoulututkinto esimerkiksi rakennus- tai kiinteistötalouden tai markkinoinnin parista sekä muutaman vuoden työkokemus projektityöstä, markkinoinnista tai muusta vastaavasta tehtävästä. Menestyäksesi tehtävässä viestit ja vuorovaikutat vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvä visuaalinen silmä taikka kiinnostuneisuus taidetta, sisustussuunnittelua, mallinnusta tai esimerkiksi piirtämistä tai maalaamista kohtaan voivat auttaa sinua menestymään työssäsi, mutta emme pidä niitä välttämättömyyksinä. Olisi kuitenkin poikkeuksellisen hienoa, mikäli pystyisimme tarjoamaan sinulle työn, jossa pääsisit yhdistämään omia mielenkiinnon kohteita työhösi.

Haluatko osaksi kasvuyritystä, jossa osaamisesi kehittämiseen panostetaan ja ihmisistä pidetään huolta? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 13.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Unrealerista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.unrealer.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Chief Operating Officer Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 28.12.2020-5.1.2021 tai 12.1.2021 toimistoaikoina.

Rekrytointiprosessissa noudatamme seuraavanlaista aikataulua:

Ma 28.12.2020-Ke 13.1.2021 Hakuaika
To 14.1-Pe 15.1.2021 Videohaastattelut aTalentin rekrytoijan Mian kanssa
Ma 18.1-Pe 22.1.2021 Kasvokkaiset haastattelut Unrealerin Rasmuksen ja Lauran kanssa
Ma 25.1-Pe 29.1.2021 Toisen kierroksen haastattelut
Vko 5 Lopulliset valinnat

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Project

Do you want to work in an exciting and quickly growing fintech industry with modern technologies and supportive teammates? Enfuce, the forerunner in the fast-moving fintech world, is now looking for both experienced and beginner Business Service Specialists to join their growing team of talented experts. As a Business Service Specialist, you’ll be working in the frontline of B2B customer relationships, ensuring the best in class customer service to Enfuses customers. Read more and apply!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen