Projekti-insinööri (rakennusautomaatio)

Julkaistu 10.08.2018

Paremman palvelun rakennusautomaatioliike RAU-neloset Oy on osa Neloset-konsernia, joka on kotimainen täyden palvelun talotekniikka- ja rakennusliike Helsingissä. Rakennusautomaatio on RAU-neloset Oy:n ydinliiketoimintaa ja tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri laitemerkkeihin ja -järjestelmiin. Palvelemme aina yksittäisestä huoltohommasta pitkäaikaisimpiin projekteihin ja tarjoamamme ratkaisut lisäävät niin viihtyvyyttä kuin myös energian säästöä. Ollessamme rakennusautomaation monimerkkiosaaja palvelualtis tehotiimimme hoitaa työt sovitusti – aikataulussa ja laadukkaasti – saman yhteistyökumppanin kautta kaikille eri automaatiomerkeille. Tiimimme työskentelyä sekä tapaa tehdä yhteistyötä kuvaavakin rautainen ammattitaito!

Etsimme oppimishaluista ja aloitekykyistä projekti-insinööriä rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin. Projekteissa osallistut rakennusautomaatiolaitteiden asennus- ja ohjelmointitöihin suunnittelusta aina käyttöönottoon ja testaukseen. Projekti-insinöörinä vastuullasi ovat myös rakennusautomaatioprojektien hallinnointiin liittyviin tehtävät, materiaalinhankinta, aikataulujen seuranta ja asiakkaiden sekä urakoitsijoiden kanssa yhteydenpito. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai alalla vasta aloitteleva tulevaisuuden kyky, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. RAU-neloset Oy on todellinen rakennusautomaation monimerkkiosaaja, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia uutta rakennusautomaatiosta sekä saada käytännön näppituntumaa eri laite- ja järjestelmämerkeistä.

Työotteeltasi olet  avoin ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea analyyttinen, matemaattis-looginen ja ratkaisukeskeinen työote, joten etsimämme henkilö on aidosti motivoitunut ratkomaan teknisiä pulmia ja kasvamaan rakennusautomaation ammattilaiseksi. Olet tämän lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on halussa Excelin lisäsi myös vähintaan ohjelmitavien logiikoiden (PLC) perusteet.

Edellytämme:

 • Tehtävään soveltuvia opintoja, esim. automaatiotekniikka
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esim. kesätyön tai työharjoittelun kautta
 • Excelin lisäksi myös ohjelmoitavien logiikoiden perusteiden tuntemusta ja hallintaa
 • Erinomaista suomen ja teknisen englannin kielen taitoa
 • B-ajokortin lisäksi autoa

Katsomme eduksi:

 • Työturvallisuuskortin
 • Energiahallinnan osaamisen
 • Sähkö- sekä LVI-teknisiin järjestelmiin liittyvän osaamisen sekä koulutuksen

Tarjoamme:

 • Monipuolisia rakennusautomaatiourakointiin liittyviä työtehtäviä ja projekteja
 • Ainutlaatuisen tilaisuuden oppia laajasti rakennusautomaatiosta sekä eri laite- ja järjestelmämerkeistä sekä kehittää osaamistasi osallistumalla alan eri koulutuksiin: tilaisuuden kehittyä rakennusautomaation ammattilaiseksi
 • Rennon ja matalahierarkkisen tiimin tuen
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä etätöitä

Jos olet etsimämme Projekti-insinööri, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 27.08.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/rau-neloset-oy-projekti-insinoori-rakennusautomaatio-8-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Lisää meistä voit lukea täältä: https://neloset.fi/. Hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Recruitment Managerilta Mikaela Johanssonilta (+358503512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme full stack -kehittäjää rakentamaan potilas- ja asiakaslähtöisempää terveydenhuoltoa osana Medixinen tuotekehitystiimiä!

Hae viimeistään: 27.08.2018

Due to our growth, we are looking for new expert(s) to join our crew!

Hae viimeistään: 27.08.2018

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 27.08.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...