Projekti-insinööri (Tampere)

Julkaistu 12.11.2020

T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1500 asuntoa. Vuonna 2020 liikevaihtomme on 150 miljoonaa euroa ja henkilöstömme koostuu yli 160 ammattilaisesta. 

Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville rakennusalan ammattilaisille sekä jo rakennusalan kokemusta omaaville. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, ja haluamme, että meillä ihmiset kehittyvät ja kasvavat. T2H:lla rakennetaankin asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja töiden ulkopuolella.  

Haluatko kovassa lennossa olevan yrityksen matkaan tavoitteenasi kasvaa ja kehittyä asuntorakentamisen ammattilaiseksi? Hyvä! Haluatko aloittaa tuon matkan organisaatiossa, jossa vastuuta ja etenemismahdollisuuksia saa sitä mukaa, kun näyttöjä kertyy? Vielä parempi! Suotuisan markkinakehityksensä myötä T2H Pirkanmaa on nimittäin nyt vahvistamassa tiimiään potentiaalisella ja motivoituneella projekti-insinöörillä!  

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikkömme oikeana kätenä osallistuen asuntoprojektien suunnittelunohjaukseen ja hankintaan. Toimenkuvassasi otatkin huomioon projektin osalta niin arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden kuin LVIS-ammattilaistenkin työn kokonaisuutta optimoiden, tarvittaessa työmaalta käsin. Projektien alkuvaiheessa materiaalien ja aliurakoiden hankinnalla on merkittävä rooli, joten sitäkin tulet roolissasi tekemään. 

Olemme huomanneet, että meille sopivia projekti-insinöörejä kasvaa etenkin rakennustekniikan koulutusohjelman puolella, ja olit sitten opiskelija tai vastavalmistunut, me tarjoamme sinulle vastuuta ja työtehtäviä osaamistasosi ja tilanteesi mukaan. Yhtä kaikki, arvostamme yksilöitä, jotka eivät pelkää oma-aloitteisesti tarttua uusiin haasteisiin, vaan haluavat kantaa vastuuta tavoitteenaan kehittyminen asuntorakentamisen ammattilaiseksi. Tehtävässä menestymistä edesauttavat lisäksi järjestelmällinen työtapa sekä sujuvat vuorovaikutustaidot suomen kielellä. 

Mikäli tunnistat itsesi edeltävästä kuvauksesta, ja haluat päästä viipymättä soveltamaan koulussa oppimaasi käytännön bisnekseen, on T2H sinun paikkasi – tarjoamme sinulle monipuolisen roolin, jossa rakennustekniset elementit kohtaavat alan liiketoiminnallisen ulottuvuuden. Etsimme tiimiimme täysipäiväistä tekijää, mutta mikäli opintosi ovat vielä kesken, keskustelemme mielellämme lopputyön tekemisestä meille.  

Oletko se sinä?

  • Vielä opiskeleva tai vastavalmistunut (rakennustekniikan) diplomi-insinööri 
  • Asuntorakentamisesta kiinnostunut vuorovaikutuskykyinen, vastuusta motivoituva tekijä
  • Oma-aloitteinen ja järjestelmällinen persoona
  • Sujuva suomen kielen taitaja   

Mitä vielä odotat? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si (PDF) viimeistään 24.11.2020 mennessä täältä: https://apply.atalent.fi/t2h-pirkanmaa-oy-projekti-insinoori-11-2020. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat tarvittaessa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Otto Seppälältä (+358 44 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi). 

T2H:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.t2h.fi/.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme T2H:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin Työnjohtajaa - kenties juuri sinua? Työnjohtajana toimit vastaavan työnjohtajan johdolla huolehtien työmaiden sovituista työvaiheista ja siitä, että ne etenevät suunnitelmien mukaisesti hyvää laatua unohtamatta.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen