Projektiassistentti

Julkaistu 09.10.2018

Kamon tarjoaa tuotteistamisen ja markkinoinnin kokonaisvaltaista palvelua erityisesti päivittäistavarakaupan alalla toimiville yrityksille. Palveluihimme kuuluvat tuotteistuksen, markkinoinnin ja myynnin strategiat, suunnitelmat sekä mainonnan luovat toteutukset. Vahva asiakasymmärrys ja näkemys markkinoinnin roolista liiketoiminnan kokonaisuudessa tekee Kamonista asiakkailleen osaavan ja tehokkaan kumppanin. Olemme joustavia, käytännönläheisiä, ja 100% asiakastyytyväisyys on kunnia-asiamme.

Kamon etsii tiiviiseen kahden hengen tiimiinsä täydennystä toimeentarttuvasta ja oppimishaluisesta projektiassistentista. Assistenttina työnkuvaasi sisältyy monipuolisesti erilaisia tehtäviä: back office -tehtäviä, kuten laskutuksen hoitamista ja seurantaa sekä kuukausittaista raportointia, asiakkuuksiin ja liideihin liittyvää tiedonhakua, koosteiden tekemistä yrityksistä ja toimialoista, projektien tukitehtäviä sekä toimiston juoksevien asioiden hoitoa. Projektiassistenttina sinulla on intohimoa ja omistajuutta omaa työtäsi kohtaan. Otatkin mielelläsi vastuuta projektien eri vaiheista ja pystyt toimimaan itsenäisesti työn edetessä. Työskentelet Kamonin omistajien oikeana kätenä ja pääset kerryttämään ymmärrystä mm. tuotteistamisen ja markkinoinnin parista. Saat myös vastuuta Kamonin some-kanavien ylläpidosta, sisällöntuotannosta ja kehittämisestä. Työ sopii loistavasti opintojen oheen, sillä työajat ovat joustavasti sovittavissa ja töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Edellytämme sinulta:

 • Reipasta ja uteliasta asennetta, sekä järjestelmällistä ja proaktiivista työskentelyotetta
 • Rohkeutta kysyä ja tarvittaessa tarttua myös puhelimeen asioiden hoitamiseksi
 • Osaamista digimarkkinoinnista – erityisesti sosiaalisen median kanavista
 • Kokemusta projektien johtamisesta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti
 • Excelin ja muiden Microsoft Office -ohjelmien perustaitoja

 Eduksi katsomme:

 • Kiinnostuksen FMCG-tuotteita kohtaan
 • Kokemusta esim. opiskelijajärjestötoiminnasta tai muusta vastaavasta
 • Digitaalisten ja erityisesti sosiaalisen median kanavien hyvä hallinta
 • Mahdollisuuden sitoutua osa-aikatyöhön pidemmällä tähtäimellä

Tarjoamme sinulle:

 • Vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työnkuvaasi omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan
 • Kaartinkaupungissa ja Ruoholahdessa sijaitsevat modernit työtilat, joissa aina tarjolla ilmaiset popcornit!
 • Tilaisuuden oppia yrittäjyydestä, markkinoinnin maailmasta ja erilaisista projekteista sekä alan toimijoista
 • Rennon työilmapiirin ja ”töissä pitää olla hauskaa” -asenteella varustetut työkaverit

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 21.10.18 täällä: https://apply.atalent.fi/kamonmarkkinointi-oy-projektiassistentti-10-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja ajankohdan, jolloin pystyisit aloittamaan tehtävässä.

Kamonista voit lukea lisää osoitteessa www.kamon.fi/. Hakuprosessista kertoo lisää aTalent Recruitingin Otto Seppälä (+358 44 055 0317, otto.seppala@atalent.fi) tai Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom@atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Kamonille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen