Projektiassistentti

Julkaistu 28.08.2019

Apotti on laaja-alainen ja maailmanlaajuisesti ainutkertainen sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) muutoshanke. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää kaikkia sote-palveluja kokonaisuutena sekä ottaa käyttöön alueellisesti yhtenäinen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmä, joka mahdollistaa toiminnan ohjauksen ja sitä kautta paremman laadun. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme. Toimimme arvojemme mukaisesti uudisraivaajahengessä alati muuttuvalla toimintakentällä.

Apotti etsii tiimiinsä joustavaa ja järjestelmällistä Projektiassistenttia! Tässä roolissa työskentelet osana Apotin projektitoimistoa PMO:a, jonka vastuulla on huolehtia kokonaisaikataulusta, resurssienhallinnasta yli projektien, hankkeen kustannustenhallinnasta sekä hankkeen laajuuden muutoshallinnasta. PMO vastaa myös hankkeen projektinhallinnan toimintatavoista ja työkaluista. Projektiassistenttina hoidat monipuolisesti projektitiimin erilaisia askareita kuten hoidat kokousvarauksia, luot pöytäkirjoja, valmistelet esitysmateriaaleja, keräät tietoja ja kokoat yhteenvetoja. Tehtävänäsi on avustaa sisäisesti tiimin tekemistä, mutta osallistua myös esimerkiksi asiakastilaisuuksien järjestämiseen, sekä mahdollisesti hoitaa yhteydenpitoa myös ulkoisesti esimerkiksi hanketoimistoihin tai asiakkaisiin. 

Etsimme henkilöä, jonka työskentelytyyli on asioita edistävä ja ratkaisunhaluinen. Tiimissä on dynaaminen ympäristö ja nopeatempoinen rytmi, joten toivomme sinun viihtyvän tapahtumarikkaassa ympäristössä. Työskentelet läheisesti projektitiimin jäsenten kanssa ja saat heiltä tukea, mutta myös sinulla tulee olla järjestelmällinen ote ja sinun tulee pitää monia lankoja käsissäsi. 

Tulevalta projektiassistentilta odotamme:

  • Relevanttia opintotaustaa
  • Toimisto- ja/tai asiakaspalvelukokemusta, eduksi luemme kokemuksen projektityöskentelystä
  • Hyviä MS Office-taitoja
  • Erinomaisia viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja, sekä joustavaa ja palveluhenkistä asennetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme – työllä on merkitys 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Tilaisuuden oppia maailmanmittakaavassakin täysin ainutlaatuisesta hankkeesta
  • Mahdollisuuden uralla etenemiseen ja oman osaamisen kehittämiseen 

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 11.9.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/apotti-projektiassistentti-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Apotista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.apotti.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Apotin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SOK IT:lle osa-aikaista Assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu taloudenhallinnan laskennan ja raportoinnin tehtävät!

Tesi is now looking for a full-time, fixed-term (6 months) Communications Trainee with a curious mindset and proactive working style!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen