wpd Finland Oy

Projektikehittäjä tuulivoimapuistohankkeisiin

Julkaistu 22.09.2021

Tulevaisuuden energiantuotanto perustuu hiilidioksidittomaan uusiutuvaan energiaan ja tuulivoimalla on merkittävä rooli vihreiden tavoitteiden saavuttamisessa. wpd group osallistuu aktiivisesti tämän energiamuutoksen mahdollistamiseen yli 3200 työntekijän voimalla 27 eri maassa.

Euroopan johtaviin tuulivoima-alan toimijoihin lukeutuvaan wpd-konserniin kuuluva wpd Finland Oy on erikoistunut tuulipuistojen suunnitteluun, rahoittamiseen, toteuttamiseen ja operointiin sekä maalla että merellä. wpd Finland on rakentanut Suomeen neljä tuulipuistoa ja kehitystyön alla on tällä hetkellä kymmenkunta uutta puistoa. Lisäksi rakenteilla on kaksi tuulivoimapuistokokonaisuutta joissa yhteensä 50 tuulivoimalaa. Yritys aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007 ja toimipisteet sijaitsevat Espoossa sekä Oulussa.

wpd Finland etsii nyt kasvunsa tueksi tuulivoiman eri mahdollisuuksista innostunutta projektikehittäjää Oulun tai Espoon tiimiin!

Projektikehittäjänä tehtäväsi on avustaa hankevastuullista projektipäällikkönä nimettyjen kotimaisten tuulivoimapuistohankkeiden kehittämisessä. Kehitettävät hankkeet ovat paitsi moniulotteisia, myös kestoltaan pitkiä, joten tässä roolissa sinulla on mahdollisuus tutustua hankkeiden koko elinkaareen aina suunnittelusta käytännön rakentamiseen. Työtehtäväsi vaihtelevat hankkeen vaiheen mukaan ja työpöydälläsi voi olla esimerkiksi erilaisten lupien esivalmistelua, dokumentointia ja raportointia, yleisötilaisuuksissa avustamista, maastokäyntejä sekä yhteydenpitoa viranomaisiin ja maanomistajiin. Voit siis olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä – toimenkuva on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja wpd:llä sinulla on aikaa kysyä, keskustella sekä tuoda myös omia ideoitasi esille. Tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa tuulenkestäväksi asiantuntijaksi!

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulla olevan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sosiaalista pelisilmää. Olet myös ratkaisukeskeinen ja pysyt positiivisena myös haastavissa tilanteissa. Sinulla on kenties jo aiempaa soveltuvaa työkokemusta, minkä lisäksi arvostamme myös ymmärrystä tuulivoima-alan koukeroista, kuten ympäristövaikutusten arvioinnista, maankäytön suunnittelusta ja luvitusprosesseista. Kokemusvuosia tärkeämpää on asenteesi: olet aidosti kiinnostunut perehtymään uusiutuvan energian tuotantoon ja ottamaan osaa ilmastonmuutoksen hillintään!

Sinulta toivomme:

 • Soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulutaustaa (esim. ympäristötieteet, biologia, maantiede, energiatekniikka)
 • Aloitteellista, toimeentarttuvaa ja perusteellista työskentelytyyliä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Lisäksi eduksesi katsomme, jos sinulla on osaamista joistain näistä:

 • Ympäristöalan osaaminen
 • Tuulivoima-alan tuntemus
 • Paikkatietojärjestelmien hallinta

wdp tarjoaa sinulle:

 • Aidosti merkityksellisen työpaikan – wpd:llä pääset osallistumaan uusiutuvan energian tuotannon rakentamiseen ja sitä kautta ilmastonmuutoksen hillintään
 • Perusteellisen perehdytyksen ja tilaisuuden kehittää osaamistasi vaihtelevien työtehtävien ja koulutusten kautta yhden Euroopan suurimman tuulivoimakehittelijäyhtiön leivissä
 • Välittävän työyhteisön, jonka arvoja ovat empaattisuus, yksilöllisyys, luottamus ja kunnioitus
 • Joustavat työn tekemisen tavat sekä mahdollisuuden etätyöhön
 • Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan

Haluatko muuttaa urasuuntaasi 1,5°C astetta kestävämmäksi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 6.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

wpd Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.wpd.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme wpd Finlandin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Projektikehittäjä

Euroopan johtava varastonhallintaratkaisujen tarjoaja Consafe Logistics etsii nyt järjestelmällistä ja aktiivista projektipäällikköä tukemaan Suomen tytäryhtiön kasvua! Projektipäällikkönä pidät Consafen projektien lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaran ajan, aina alun tarpeen määrittelystä lopputuloksen arviointiin saakka. Tehtävässä aiempi kokemus IT- ja logistiikka-alalta nähdään eduksi.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen