Projektipäällikkö

Julkaistu 12.03.2020

TV Tools on media-alan teknologioihin keskittynyt yritys. Suunnittelemme, myymme, kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme erilaisia teknologioita median tuotantoon, hallintaan ja jakeluun. Asiakkaillemme toimittamat teknologiat vaihtelevat kokonaisista palvelualustoista, erilaisiin tuotantojärjestelmiin ja tuotantokalustoihin. Vuonna 1996 perustetun yrityksemme menestys perustuu huippuosaamiseen, määrätietoiseen toimintamme kehittämiseen sekä asiakkaidemme luottamusta ruokkivaan tekemisen meininkiin. TV Tools on alan johtava toimija kotimaassa sekä merkittävä kansainvälinen toimija laivojen broadcast-järjestelmien toteuttajana.

TV Toolsin toiminta on laajentunut viimeisen 10 vuoden aikana projekti- ja jälleenmyyntitoiminnasta palveluliiketoimintaan ja ohjelmistokehitykseen. Samalla henkilöstö on kolminkertaistunut nykyiseen noin 40 työntekijään.

TV Tools on toimittanut yhteensä yli 20 projektia ja broadcast-järjestelmää viimeisen yli 20 vuoden aikana eri valtameriristeilijöihin. Nyt etsimme monia lankoja käsissä pitävää Projektipäällikköä – kenties juuri sinua? 

Projektipäällikkönä tulet työskentelemään laivaprojekteissa Helsingissä, Turussa sekä työn alkaessa myös Saksassa. Työtehtäviisi kuuluu erilaiset resursointi, aikataulutus, koordinointi, asiakasraportointi sekä toimitus- ja tilaustehtävät. Toimit lisäksi TV Toolsin sekä muiden sidosryhmien ammattilaisten, kuten asentajien, suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden tukena ja pääset osallistumaan hyvin läheisesti hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Päätehtäväsi projektipäällikön työssä on mahdollistaa tiimin onnistuminen työssään sekä vastata asiakkaan suuntaan korkealaatuisesta palvelusta. 

Tavoitteesi tässä positiossa on pyörittää isojakin kokonaisuuksia sujuvasti pienen paineenkin alla. Täten sinun tulisi olla dynaaminen, järjestelmällinen ja täsmällinen. Tehtävä vaatii myös vastuullista otetta työntekoon sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Arvostamme sitä, että  sinulla on tahtoa kehittää itseäsi, tarmoa tarttua toimeen sekä sisua hoitaa hommat kunnialla maaliin. Edellytämme kokemusta vastaavasta tai vastaavanlaisesta työstä. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta Turkuun sekä Saksaan. Projektin kesto on Saksassa lokakuun 2020 loppuun asti. TV Tools etsii tekijää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. 

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (kuten esim. tradenomi, tuotantotalouden DI, tms. kaupallista koulutusta) 
  • Ymmärrystä budjetista sekä isoista kokonaisuuksista
  • Järjestelmällistä, aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Sujuvia IT-taitoja, kuten Wordin sekä Excelin hallintaa. Asanan tai vastaavan projektinhallintatyökalun osaaminen nähdään eduksi.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Erittäin monipuolisen ja vastuullisen position, jossa pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisten tehtävien parissa
  • Lämminhenkisen ja energisen työyhteisön, joka tarjoaa sinulle tukea, vastuuta ja vapautta sopivassa suhteessa
  • Parhaat tarvitsemasi työkalut sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätöihin

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään maanantaina 30.3.2020 mennessä tämän linkin https://apply.atalent.fi/tv-tools-projektipaallikko-3-2020 kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

TV Toolsista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.tvtools.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme TV Toolsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen