Insinööritoimisto J. Sund

Projektipäällikkö

Julkaistu 16.02.2021

Insinööritoimisto J. Sund Oy on laatuun panostava rakennesuunnitteluun, rakenteiden tietomallipohjaiseen suunnitteluun sekä 3D-mallintamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ammatti­taidolla puu-, teräs- ja betoni­rakenteet kohteeseen kuin kohteeseen. Ensiluokkaisen suunnittelutyömme ansiosta rakennustyöt sujuvat turvallisesti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti! Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Porvoossa sekä Tampereella ja autamme asiakkaitamme ympäri Suomea.

Insinööritoimisto J. Sund Oy hakee nyt Helsingin tai Porvoon toimipisteelle rakennesuunnittelun Projektipäällikköä. J. Sundilla pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa projekteissa Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kanssa. Projektit keskittyvät erityisesti asuinpuolen uudisrakentamiseen ja suunniteltavien rakenteiden päämateriaali on betoni. Tällä hetkellä työstettävänä on muun muassa vaativan ja poikkeuksellisen vaativan luokan kerrostalokohteita, joten roolissa pääset näyttämään taitosi ja kehittymään myös korkean rakentamisen parissa!

Projektipäällikkönä vastaat eri rakennesuunnitteluprojektien johtamisesta, resursseista ja suunnittelun ohjauksesta. Projektista ja sen eri vaiheesta riippuen tehtäviisi voivat kuulua projektinjohdon ja taloudenseurannan lisäksi työmaan hoitoa sekä itse rakennesuunnittelua vastuullisen rakennesuunnittelijan roolissa. Projektikokonaisuudet ovat vaihtelevia ja pääset haastamaan itseäsi vaativien asuinkohteiden parissa – kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus hankkia poikkeuksellisen vaativien kohteiden pätevyys. J. Sundilla sinulla on paitsi vastuuta, myös vapautta vaikuttaa projektin johtoon ja käytännön toteutukseen. Keskeisin tavoitteesi roolissa on varmistaa, että projektien aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja projektit onnistuvat.

Roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektitiimien sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten olet vastuullinen sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen, aktiivinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa: sinulla on valmius pitää projektin langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. Laadukas suunnittelu on J. Sundin toiminnan ydin, joten toivomme sinun olevan tarkka ja laatuun panostava rakennesuunnittelun asiantuntija. Kokemusvuosistasi riippumatta odotamme sinun olevan innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on oiva tilaisuus päästä mukaan aidosti haastaviin ja vaativiin projekteihin ja edetä jopa osastopäälliköksi asti!

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia AMK- tai yliopistotason koulutustaustaa
 • Kokemusta rakennesuunnittelusta betonirakenteiden parista
 • Kokemusta vastuullisena rakennesuunnittelijana toimimisesta
 • Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston hallintaa, esim. AutoCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus projektijohtamisesta
 • Mallinnusohjelmistojen tuntemus, esim. Tekla Structures
 • V – vaativuusluokan pätevyys betonirakentamisessa

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja monipuolisen työn vaativien kohteiden parissa – pääset kehittymään urallasi ja saat vastuuta ja vapautta projektien johtamisessa ja organisoinnissa
 • Innostavan työympäristön laatuun panostavassa, vakaassa ja mallintamisen asiantuntijana tunnetussa organisaatiossa – J. Sund on pieni, mutta ketterä ja kehityshaluinen organisaatio, jossa sinulla on hyvät vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi
 • Mahdollisuuden hankkia PV-pätevyyden sekä edetä urallasi esimerkiksi osastopäälliköksi
 • Kattavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 2.3.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Insinööritoimisto J. Sundista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.jsund.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Insinööritoimisto J. Sundin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Projektipäällikkö

Euroopan johtava varastonhallintaratkaisujen tarjoaja Consafe Logistics etsii nyt järjestelmällistä ja aktiivista projektipäällikköä tukemaan Suomen tytäryhtiön kasvua! Projektipäällikkönä pidät Consafen projektien lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaran ajan, aina alun tarpeen määrittelystä lopputuloksen arviointiin saakka. Tehtävässä aiempi kokemus IT- ja logistiikka-alalta nähdään eduksi.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen