Projektipäällikkö (teollisuus & tuulivoima)

Julkaistu 02.02.2021

Keski-Suomen Betonirakenne Oy – tuttavallisemmin KSBR – on vuonna 2004 perustettu vastuullinen ja luotettava rakentaja sekä mukava ja ihmisläheinen työnantaja, jonka vahvuus on osaavat työntekijät. Tarjoamme lähes kaikki rakennuspalvelut, mutta erikoisalaamme ovat infran kokonaistoimitukset teollisuuteen ja uusituvan energian kohteisiin. Paikalla valetut massiiviset betonirakenteet on yksi erityisosaamisalue, jossa KSBR on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa tuulipuistojen infran kokonaistoimitusten kanssa. Työtavat, työmaan järjestelmällisyys ja logistinen osaaminen, työn jälki ja aikataulujen pitäminen kuvaavat parhaiten KSBR:n muista erottuvaa laatua. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti teollisuusrakennuttajat ja investorit. Toimimme eettisesti kestävällä tavalla paitsi työssämme, myös suhteessa työntekijöihimme. KSBR:n toimistot sijaitsevat Lappeenrannassa, Pihtiputaalla, Oulunsalossa ja Vantaalla. Toimintaamme kuvaa myös kannattava kasvu: liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 37 miljoonaa euroa, ja vuoden 2020 liikevaihtomme ylitti 60 miljoonaa euroa. Tule meille rakentamaan yhdessä tulevaisuutta!

KSBR etsii kasvunsa tueksi teollisuuden ja tuulivoiman monialaisista kokonaistoimituksista kiinnostunutta projektipäällikköä osaksi pientä, mutta varsin kansainvälistä moniprojektiympäristöä Lappeenrantaan, Pihtiputaalle, Oulunsaloon tai Vantaalle – kenties juuri sinua? KSBR:n toimintaperiaate on toimia vastuullisena ja luotettavana rakentajana ja vähentää osaltaan ympäristökuormitusta järkevillä valinnoilla. Yrityksen laadukas jälki näkyy useilla eri toimialoilla ja erityistä kasvua on havaittavissa nimenomaisesti teollisuuden sekä myös tuulivoiman parissa. Tuulivoimapuistojen rakentaminen on tällä hetkellä eniten kasvava rakennusteollisuuden ala ja KSBR on Suomessa markkinajohtaja tuulivoiman infrarakentajana. Teollisuusrakentamisestamme yrityksen referenssejä puolestaan ovat Stora Enso jätevesialtaat Ouluun, Nesteen jalostamon vesi- ja jätevesilaitokset Porvooseen sekä Metsä Fibren biotuotetehtaan jätevedenkäsittelylaitos Äänekoskelle.

Projektipäällikkönä osallistut oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan teollisuuden ja tuulivoiman infran merkittäviin KVR-toteutuksiin ja vastaat hankkeiden johtamisesta sekä resursseista aina sopimusneuvotteluista lopputarkastukseen. Hankkeesta ja sen eri vaiheista riippuen monipuolisiin tehtäviisi voi kuulua projektijohdon, talouden suunnittelun ja kustannusten optimoinnin sekä hankinnan lisäksi myös esimerkiksi suunnittelun ohjausta. Teollisuuden ja tuulivoiman hankekokonaisuudet ovat kokoluokaltaan, läpimenoajaltaan sekä tekniseltä haastavuudeltaan varsin merkittäviä. Hankkeesta tai sen luonteesta riippumatta sinulla onkin paitsi vastuu, myös vapaus yhteensovittaa hankkeeseen liittyvät eri toimialat ja toteuttaa hanke parhaaksi katsomallasi tavalla. Keskeisin tavoitteesi onkin varmistaa, että hankkeiden aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja hankkeet onnistuvat!

Teollisuus- ja/tai tuulivoimahankkeisiin erikoistuneena projektipäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten viihdyt niin suomalaisen kannon nokassa kuin myös kansainvälisen asiakkaan ulkomaan konttorilla koronan hellitettyä. KSBR arvostaa paitsi vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, myös käytännön pätevyyttä, aloitekykyä ja maalaisjärkeä, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea kyky itsenäiseen ajatteluun ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta projektien hoidosta teollisuus- tai infrarakentamisen kohteissa. Projektityö on ajoittain jopa hektistä ja tieto epätäydellistä, joten odotamme sinulta myös joustavuutta sekä kykyä hallita isojakin kokonaisuuksia, sietää painetta ja priorisoida tehtäviä.

Sinulta odotamme:

 • Diplomi-insinöörin koulutusta
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta ja näyttöä vastuullisista tehtävistä
 • Kykyä hallita kokonaisuuksia, toimia asiakasrajapinnassa itsenäisesti sekä viedä asiat järjestelmällisesti ja ajantasaisesti päätökseen
 • Matkustusvalmiutta myös Suomessa ja B-ajokorttia
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksesi katsomme:

 • Laaja-alaisen osaamisen oman erikoisosaamisen tueksi
 • Näppituntumaa alalla käytettäviin suunnitteluohjelmiin ja suunnitteluosaamisen
 • Muun kieliosaamisen kuten venäjä, saksa tai espanja

KSBR tarjoaa sinulle:

 • Aidosti merkityksellistä työtä.
 • Mahdollisuuden osallistua kansallisesti merkittävien ja toteutustavaltaan edistyksellisten infrakohteiden rakentamiseen aivan sen etunenässä pääurakoitsijan leivissä – unohtamatta vastuuta ja vapautta projektien johtamisessa ja organisoinnissa!
 • Matalan hierarkian työyhteisön, jossa kaikki jakavat paitsi saman arveluttavan huumorintajun, myös samat työskentelyä ohjaavat arvot: välittäminen, luottamus, yhteistyö ja laatu.
 • Voimakkaasti kasvavan – ja samalla ripeästi kansainvälistyvän – yrityksen kilpailukykyisen palkan sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön ihmisen kokoisessa yrityksessä.

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

KSBR:stä alkavine, käynnissä olevine ja tulevine moniprojekteineen voit lukea lisää täältä kun taas puolestaan uuden työkaverisi, Senjan, työkokemuksista tuulivoimatyömaalla voit lukea lisää täältä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan KSBR:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Projektipäällikkö

Onko sinulla kokemusta projektienhallinnasta sekä kiinnostusta annostelujärjestelmiä kohtaan? Annostus- ja punnitusteknologian innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille tarjoava Dosetec hakee Nastolaan tiimiinsä kokenutta Projektipäällikköä. Tässä tehtävässä vastaat projektien johtamisesta ja pääset tekemään yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan sähköverkko- ja liittymäpalveluihin erikoistunutta tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten teknisten asiakaspalvelutehtävien ja tilausten parissa? Tiimin jäsenenä liityt osaksi Carunan 40-henkistä, asiakaskokemukseen ja verkkopalveluihin keskittynyttä yksikköä, mikä antaa sinulle hyvät eväät tulevaa uraasi varten.

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan asiakaskokemukseen sekä verkkopalveluihin erikoistunutta tiimiä, mielenkiintoisten verkkosopimuksiin liittyvien tehtävien parissa? Asiakaskokemus ja verkkopalvelut -tiimin tavoitteena on tehdä satojen suomalaisten arjesta parempaa. Tiimin asiantuntijat ovat erikoistuneet sähköverkon palveluihin, liittymäpalveluihin sekä sopimus- ja laskutuspalveluihin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen