Projektipäällikkö trainee-ohjelma (1-2)

Julkaistu 28.10.2020

“Puunjalostusteknologiaa puolen vuosisadan kokemuksella”

Jartek on kehittänyt jo yli puolen vuosisadan ajan suomalaista puunjalostusteknologiaa päämarkkina-alueenaan Suomi sekä Venäjä. Tänä päivänä Jartek on yksi Suomen suurimmista sahateollisuuden teknologiatoimittajista. Yritys on erikoistunut sahojen lajittelu- ja paketointilaitosten, puun lämpökäsittelylaitosten sekä jatkojalostusteknologian toimittamiseen. Jartekin tavoitteena on kehittää toimintaansa ja kilpailukykyään asiakkaidensa tarpeita kuunnellen sekä tuottaa alan terävintä teknologista osaamista edustavia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Jartekin palveluihin ja teknologiseen osaamiseen ovat luottaneet mm. MetsäWood, UPM ja Stora Enso.

Yhtiön toimintaa ohjaavia arvoja ovat palvelualttius, ketteryys, joustavuus ja tuloksellisuus. Jartek tuntee markkinan, asiakkaidensa tarpeet ja kehittää asiakaskohtaisia ja yksilöllisiä teknologisia innovaatioita palvellakseen heitä entistäkin paremmin.

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin. Pääset Trainee- ohjelman aikana tutustumaan Jartekin toiminnan eri osa-alueisiin kokeneempien asiantuntijoiden rinnalla. Projektit liittyvät räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseen sahalaitoksiin. Projektikaaren osa-alueisiin lukeutuu mm. valmistus, hankinta, asennusvalvonta ja käyttöönotto sekä projektien mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun tehtävät ja niiden koordinointi. 

Verraten perinteisiin Projektipäällikön tehtäviin, Jartekilla pääset aidosti oppimaan myös siitä, miten sahalaitoksia valmistetaan ja suunnitellaan. Työskentelet kokeneemman projektipäällikön rinnalla ja pääset osa-alue kerrallaan tutustumaan eri tiimien toimintaan. Alkuun pääset tekemään perehtymisen lisäksi erilaisia dokumentaatioon liittyviä tehtäviä, mutta trainee-ohjelman tavoitteena on kasvattaa sinusta itsenäisesti toimiva Projektipäällikkö.

Projektipäällikkö Trainee -ohjelman eri osa-alueet:

Suunnittelu pääset kokeneempien suunnittelijoiden rinnalla tekemään tuotteisiin mekaniikkasuunnittelua, johon kuuluu esimerkiksi layouttien tekeminen sekä suunnittelun koordinointitehtävät. Osa asiakkaista tahtoo laitteet valmiiksi sähköistettynä ja automatisoituina, jolloin pääset oppimaan myös näistä osa-alueista. Määrittelet asiakkaiden kanssa tarvittavat räätälöinnit sekä toimit linkkinä asiakkaan ja suunnittelijoiden välillä. 

Valmistukseen liittyvä valvonta ja hankinta – pidät huolen siitä, että projektit etenevät sovitussa aikataulussa, ylläpidät korkeaa laatua ja teet projektiin liittyviä hankintoja. 

Käyttöönotto ja jälkimarkkinointi – pidät huolen käyttöönoton koordinoinnista ja viet projektit loppuun saakka laadusta tinkimättä.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esim. konetekniikan parista.
 • Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden parista esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätyön kautta
 • Intohimoa projektiluontoista työtä kohden sekä kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
 • Kehittymishaluista asennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja 
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa 

Eduksi katsomme:

 • Ymmärrystä mekaniikka-, sähkö- tai automaatiosuunnittelusta

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän, joka antaa sinulle erinomaiset valmiudet kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijaksi
 • Selkeät urakehitysmahdollisuudet niin kotimaassa kuin kansainvälisesti
 • Hyvät tulevaisuudennäkymät alan johtavan yrityksen riveissä 
 • Vapauden toteuttaa itseäsi ja tiimin joka arvostaa uusia ideoitasi 
 • Projektin hallintaan ja suunnitteluun käytettävät ohjelmistot ja työkalut
 • Liukuvat ja joustavat työtehtävät 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 15.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/jartek-projektipaallikko-trainee-ohjelma-1-2-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Jartekista voit lukea lisää osoitteessa: http://www.jartek.fi/.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tehtävässä työllistyt Jartekin palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen