Consafe Logistics

Projektipäällikkö WMS- ja WCS-projekteihin

Julkaistu 03.08.2021

Projektipäällikkö WMS- ja WCS-projekteihin

Consafe Logistics on vuonna 1978 perustettu Euroopan johtava varastonhallintaratkaisujen tarjoaja, jonka luotettavat, joustavat ja älykkäät ratkaisut luovat asiakkaille kilpailuetua ympäri maailman. Laajan tietotaidon ja asiakasyhteistyön avulla Consafe tarjoaa uusia ja kestäviä ratkaisuja kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin varastoihin. Consafelaiset ovat teknisesti uteliaita ja he luovat päämäärätietoisesti tehokkuutta ja huippuluokan ohjelmistokehitystä asiakkailleen.

Consafe Logistics Groupissa työskentelee yhteensä 400 työntekijää ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Lundissa, Ruotsissa. Consafelaiset auttavat asiakkaita maailmanlaajuisesti tytäryhtiöissä niin Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Puolassa kuin Suomessakin.

Consafe Logistics etsii nyt järjestelmällistä ja aktiivista projektipäällikköä tukemaan Suomen tytäryhtiön kasvua! Consafella pääset kasvattamaan laaja-alaisesti osaamistasi eri toimialojen varastonhallinnasta, sillä projektit vaihtelevat laajoista implementointiprojekteista pienempiin ja Consafen palveluihin luottavat eri alojen kärkiyritykset kuten Carlsberg, Ahlsell, ja HUB Logistics.

Projektipäällikkönä pidät Consafen projektien lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaran ajan, aina alun tarpeen määrittelystä lopputuloksen arviointiin saakka. Toimit linkkinä asiakkaiden sekä consafelaisten välillä ja pyrit toiminnallasi varmistamaan asiakassuhteen sujuvuuden ja jatkuvuuden. Kuitenkin tärkein tavoitteesi projektipäällikkönä on varmistaa, että projektien aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat. Consafella hyödynnetään Promise-projektinhallintamallia.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten olet sujuvasti viestivä ja vuorovaikutusta kaihtamaton tiimipelaaja. Olet kerännyt jo aiempaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä, minkä lisäksi teknologia-ala kiinnostaa sinua ja haluat sujuvoittaa asiakkaiden arkea toimivien varastonhallintaratkaisujen avulla. Aiempi kokemus IT- ja logistiikka-alalta sekä SaaS-pilvipalveluiden parista nähdään eduksi. Ennen kaikkea roolissa menestymistä edesauttavat kuitenkin järjestelmällinen, ratkaisukeskeinen sekä oma-aloitteinen lähestymistapa, hyviä projektinjohtamistaitoja unohtamatta.

Hakijalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta projektinjohtotehtävistä
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yliopisto / amk)
 • Hyviä organisointitaitoja
 • Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • IT- ja logistiikka-alan tuntemus
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset sujuvoittamaan eri alojen johtavien toimijoiden arkea toimivien varastonhallintaratkaisujen avulla
 • Innostavan työpaikan alan kärkiyrityksessä, mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien parissa
 • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä urapolkuasi monipuolisesti myös urasi edetessä: apunasi toimivat mm. henkilökohtainen mentori sekä Consafe Academyn koulutustarjonta
 • Rennon, inhimillisen ja tasa-arvoisen yrityskulttuurin, jossa työntekijät ovat johtamisen keskiössä
 • Joustavat työajat sekä hyvät työsuhde-edut, joihin pääset myös itse vaikuttamaan!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tällä hetkellä Consafella työskennellään etänä, mutta tilanteen niin salliessa tavoitteena on koota tiimi säännöllisesti yhteen uusiin, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseviin toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Tulevaisuudessa tehtävänkuvaan voi projektien tarpeista riippuen sisältyä jonkin verran matkustamista.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi ja haluat liittyä consafelaisten joukkoon, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 17.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Consafe Logisticsista voit lukea lisää osoitteessa https://www.consafelogistics.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Consafe Logisticsin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen